Mamici de Mai - Iunie 2007
Raspunsuri - Pagina 29
Madi spune:
Buna burticilor,
Tocmai m-am intors si eu de la doctor, am facut o ecografie transvaginala si doctorita a spus ca embrionul este vizibil si are 5 mm.
Mi-a dat doar fier si acid folic si no-spa, la nevoie,si mi-a spus sa ma duc peste 2 saptamani sa vedem daca se vede inimioara si daca e totul in regula.
Pistachiosi la mine pe ecografie se vede tot o pata neagra, deocamdata e mult prea devreme ca sa putem vedea altceva. Si eu sper ca peste 2 saptamani sa fie totul bine (tot in aproximativ 6 saptamani sunt si eu).
Mie doctorita mi-a spus ca imi da vitamine de-abia dupa ce o sa ii vada inimioara. Si m-a trimis la medicul de familie sa imi fac analizele.
Paky eu mi-am facut analizele acestea (toxoplasmoza, listeria etc) inainte sa raman insarcinata ca sa nu stau cu stresul ca as putea avea ceva in timpul sarcinii.
Fetelor, voua va e rau, ca eu am inceput sa nu prea mai pot manca...am o vaga stare de greata.
V-am pupat si numai bine,
Madi
“Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Alyna24 spune:
Buna, fetelor!
Bun venit noilor viitoare mamici!
Eu se pare ca sunt cam in 5 sapt si 3 zile, cica.Nu am fost inca la doctor insa ma duc sapt viitoare.Am mari emotii!
Nu am deocamdata nici un simtom, doar sanii ma dor un pic.
Eu, fetelor, nu am facut ex de toxoplasmoza dar am pisica in casa.E birmaneza si vacinata.Nu iau foarte mare contact cu ea, nu-i curat unde....Oare sa am probleme?Am auzit ca nu este o regula.Depinde de norocul si organismul fiecaruia.De asta am emotii.Sper sa fie OK!
Multam, Gina, ca m-ai trecut pe listuta!
Sim_Stoian, se pare ca vom fi suferinde in aceeasi zi!:))
Va pup!
Alinutza
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna Fobl
bubuleana spune:
chris: esti o draguta ca-ti faci griji dar ti-am raspuns la intrebare pe pag 18, parca 
eu sunt bine, ma simt minunat, sunt Z30, rushii n-au parut, aproape mi-au disparut si durerile de burta specifice care azi noapte au fost destul de puternice. Sanii parca mi s-au marit dar nu ma dor. Maine dim mai fac un test daca tot nu apar rushii. Sper din tot sufletul ca presimtirea ta sa se adeveresaca asa cum s-a intamplat si la Arthurana. Scriu si eu aici la mamici sa-mi poarte noroc. Important e ca niciodata, in viata mea, n-am fost mai aproape de o potentiala sarcina ca acum.
bubuleana
katthy spune:
Fetelor eu ma simt destul de bine.
Simptome nu prea am ... doar sanii umflati binisor si durerosi.
Stiti ca deja se vad venele destul de pronuntat !
Nu mi-e greata deloc.
Voi cum stati cu oboseala?
La mine tot o pata s-a vazut la echo.
Bubuleana te astept cu un test pozitiv.
katthy
bubuleana spune:
katthy:
si eu ma astept cu un test pozitiv sau macar vag pozitiv ca pana acum numai clar negative am avut
Maine dimineata, la prima ora, fac un barza si va dau imediat de stire. Merci din suflet 
bubuleana
raalucutza spune:
exact acum un an citeam si eu pe aici una alta!eram la inceput de drum si eram fff speriata!au fost alaturi de mine mamicile de mai-iunie 2006 si am trecut cu bine peste tot!sfaturi,povete vorbe bune aici le-am primit!va doresc din suflet sarcini usoare si atat va spun!BUCURATI-VA DE 40 DE SAPT DE SARCINA CA NICI NU VA DATI SEAMA CAND AU TRECUT!si daca imi spunea mie cineva in luna 7 asta ii dadeam in cap!si acum am ajuns la vb astea!inca odata DRUM USOR PRIN ODISEE!
lapinou spune:
Mai fetelor ma innebuniti pe mine....ati fost la ecograf, v-ati vazut punctuletul, ce fericire!!!
Din pacate eu nu am ajuns la medic, aici in montreal cam greu ajungi pana dupa 2 luni. Eu incerc de vreo 2 zile sa sun la spital sa imi fac o programare, dar nu prea reusesc pentru ca atunci cand sunt eu in pauza la servici probabil au pauza si acolo, pentru ca imi raspunde robotul. Maine am sa sun in timpul programului, ma fofilez eu cumva si sa vad ce reusesc (oricum ma programeaza cam dupa o luna in cel mai fericit caz).
Simptomele au inceput sa ma navaleasca de vreo 3 zile....stare de greata, gus metalic in gura, simt mereu nevoia sa beau ceva....chiar e nasol cu gustul asta... sufar eu, dar sunt fericita pe de alta parte pentru ca inseamna ca puiutul meu creste.
Arthurana am vazut ca ai avut ultima menstruatie ca si mine, cum de la tine data nasterii e 15 mai, ca la mine din tabel e 13 mai....nu de alta, dar cand am vazut si data nasterii 13 si apoi si faptul ca in lista mamicilor sunt tot 13, mi s-a facut cam rau, nu ca as fi ff superstitioasa, dar totusi...doi de 13 ![]()
V-am pupat dragele mele!
chris27 spune:
Nu-mi vine sa cred...Ce test ai folosit?Daca nu ti-a venit mai sunt sperante...Iti tin pumnii sa fie bine...fetelor,am inceput sa simt greturile de dimineata...Am crezut ca scap...Nu-i nimic,bine ca le am cu motiv...aveti grija de voi!pupici...