Mamici de Mai - Iunie 2007

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Am probleme cu compu.gandeste mai incet ca mine.Tu,Bubuleano,mi-ai ramas in suflet de la aspirante...ca si celelalte...dar numele tau,ca si la Arthurana,ma face sa simt ceva special...cred ca tu urmezi...nuvreau sa iti dau sperante desarte ,dar simt ca vei veni si tu...cat de curand...

Mergi la inceput

Nuvreau sa par paranoica...Amvisat acum doua luni .o femeie care imi spunea ca sunt insarcinata.am intrebat-o de unde stie...si ea mi-a spus ca voi afla curand.apoi mi-a venit ciclul.nu am mai dat doi bani pe visul meu.Nu mi-a mai venit niciodata.Nu sunt o persoana religioasa,nu merg la biserica,cred in bine (nu in icoane),inima mea e un templu,in care incerc mereu sa fac bine si sa gandesc frumos...nu sarut icoane,nu ma rog dupa versuri scrise si cred ca D-zeu iubeste frumusetea gandurilor noastre.Cred ca D-zeu e in noi,in compasiunea fata de ceilalti,in binele ce-l dorim aproapelui.D-zeu n-a plecat niciodata din noi!(tot respectul meu fetelor care nu mai fumeaza)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

chris: multumesc frumos de raspuns imi place foarte mult cum gandesti pt ca si eu cred in binele aproapelui mai presus de orice
din pacate la mine testele sunt negative clar asa ca nu-mi mai fac iluzii desarte. Totusi, daca intarzie in continuare, voi mai repeta un test vineri.

bubuleana

Mergi la inceput

Bubuleano,cand a fost Um?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

chris: scumpa, a fost pe 16 august. Deci azi a fost Z29. dar am dureri de burtik ca la CM de vreo 5 zile, am tot timpul senzatia ca imi vine... insa sanii nu sunt cine stie ce modificati, alte simptome nu am...

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Buna dimineata....

DN - 3.09.1975
DPN - 7 mai

Greturi la greu, rau tot timpul, gura pana la urechi de bucurie :)))))

Miki si bebe Pitzy

http://www.babiesonline.com/babies/p/pitzica/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

buna dimineata iubitele mele.

am fost la doctor aseara, consult, ecografie... binisor.
mi-a dat o gropaza de pastile, multe vitamine si inca ceva (ma duc azi la o farmacie sa ma luminez).
iau unele la 8 ore timp de o luna , asta din cauza durerii de burtika. si f multe analize, astazi ma duc si la medicul de familie.

va tin la curent, si ... daca aveti dureri de burtika fugutza la medic ... nu sunt bune.

pupici

diana 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sivma spune:

dragele mele!

va salut pe toate si va felicit pentru piticii din burtici.Trebuie sa recunosc ca va citesc de mult dar...abia acum mi-am facut curaj sa scriu.
Pana acum 2 zile eram SIGURA ca am sa fiu si eu o mamica de luna mai. Ultima menstruatie am avut-o pe 5 aug. Dar acum 2 zile am inceput sa am sangerari (fff. putin). M-am speriat, am fost la dr si mi-a facut ecografie. Piticutul era acolo...mi-a zis ca este ffff mic. Mi-a dat un tratament- pe care l-am inceput aseara (la ora 7) cu no spa si cu duphaston. Din pacate azi noapte... am inceput sa sangerez (de data asta sange rosu aprins) si chiar am avut vreo 3 cheaguri mici. Acum s-a oprit...dar m-am speriat rau.Nu a curs foarte mult sange dar suficient sa ma sperie rau. Mi-e teama ca s-a oprit sarcina sau nici nu mai stiu... Diseara ma duc la dr sa imi ia sange.
Daca ati auzit ceva de genul asta va rog sa-mi spuneti si mie.
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

fetelor ultimul ciclul l-am avut pe 10 august,Cand sa ma duc la medic? sunt atat de novice in toata situatia ca nu prea stiu incotro sa apuc. eu ma simt foarte bine in general , mai simt cate ceva prin burtica, pe la ovare, dar foarte usor, iar greturi inca nu am.
cum sa-mi calculez in ce saptamana sunt? sa ma semnez si eu cu gravidutza cu plus.

datele mele sunt :
UM 10 .08.2006
DN 22.01.1981
DPN 18.05.2007

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Sivma, la Maria eu am avut sangerari cu dureri de burtica...
Au inceput prin saptamana a saptea, au tinut mai mult de o luna (cantitati foarte mici!) si am luat tot no-spa si duphaston (si o sacosa de antibiotice pentru ca doctorul spunea ca sunt de la o infectie). Repaus total la pat de la prima picatura de sange...

Sanatate multa iti urez si sa fie bine!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput