Mamici de Mai - Iunie 2007
Raspunsuri - Pagina 26
chris27 spune:
e foarte posibil sa fiu o mamica de sfarsit de Aprilie,voi naste cu cezariana,dar nu vreau sa plec de la voi pentru ca imi sunteti tare dragi ,avem aceeasi varsta gestationala...si oricum,din luna a7-a toate trebuie sa avem bagajul la usa .Nu vad rostul plecarii mele in alta parte,se poate intampla oricui sa nasca un bebe nerabdator cu cateva zile mai devreme si sa fie perfect sanatos.eu m-am obisnuit cu voi si cu voi vreau sa merg mai departe.ce ziceti?va rabda inima sa ma trimiteti intre straini?Glumeam,desigur.
Gina M spune:
quote:
Originally posted by spic de grau
Merci mult Gina!
Ma gandeam sa iau deja testul ca am asa...ca un presentiment. Sper sa nu fie doar in mintea mea.
Sã nu crezi tot ce auzi
Sã nu faci tot ce poti
Sã nu spui tot ce stii
Sã nu dai tot ce ai.".
(Parintele Paisie Olaru)
Spic de grau - De obicei presentimentul acela spune multe!Ma rog sa fie cu ochisori
si sa ni te alaturi cat mai curand grupului.Testele ClearBlue de aici arata raspunsul cu 4 zile inainte iar,FIRST RESPONSE cu 5.
My baby development!
POZE NOI

katthy spune:
Mai primiti o burtica ?
Luni am facut un test clear blue si pentru prima data in viata mea
am vazut II, linii ce au aparut imediat si la fel de intense.
Marti am facut betaHCG cu rezultatul in 2 ore = 1233.4
Azi am fost la dr. si s-a constatat sarcina 4-5 saptamani,
intrauterina, diametru 4mm.
Datele mele sunt:
DN: 27.09.1978
UM: 11.08.2006
DPN: 18.05.2006 (ziua sotului meu)
katthy
bubuleana spune:
chris 27: draguta, mi-am mai aruncat si eu ochisorii pe postarile voastre (asa ma simt si eu mai optimista) si am vazut ca tu ai avut teste negative inainte de Z29. Imi poti spune te rog cate zile avea CM-ul tau si cate zile de la ovulatie aveai in Z29 (daca stii, desigur). Caci si eu azi sunt Z29 si CM n-a aparut, fiind extrem de regulat cu aparitie sigura si probata luni/ani in Z29. Insa n-a aparut nimic. Doar dureri de burtik ca la CM de trebuie sa iau No Spa. Insa nu pot visa la bebe pt ca testele sunt foarte clar negative 
bubuleana
Gina M spune:
Chris27,La mine aceasta sarcina este total diferita de celelalte doua.Nu ma dor sanii absolut de loc, nu sunt mariti si nici tensionati sunt , normali.
Pe Jessica Priscila am alaptat-o pana la 6 luni(acum pe 29 va face 1 an)si de atunci si acum, daca apas pe sfarcuri se poate vedea ca mai am lapte.Nu intampin insa, nici o problema in aceea ce priveste acest aspect.
De muls in acest timp nici nu incape vorba.Cu cat mulgi mai mult, cu atat productia creste.
Mai degraba uite www.nextag.com/79893878p/zz2zB4z23/prices-html" target="_blank">AICI o solutie .
Mie mi-au fost de mare folos in, perioada in care am alaptat.
My baby development!
POZE NOI 
Gina M spune:
Katthy,Felicitari pentru cele II- a liniute si Bun venit in cercul nostru!

Te-am trecut pe lista.
My baby development!
POZE NOI 
Gina M spune:
Fetelor,ne apropiem de pagina 20 si va trebui sa schimbam capitolul!
Eu am deschis subiectul, am facut lista insa, schimbarea capitolului ma depaseste.
Nu am nici o idee cum se face.
Se pricepe cineva dintre voi la aceasta?!Daca DA, rog persoana in cunostinta de cauza sa-mi scrie PM, sa-i dau parola userului comun: Venus2007 sa schimbe capitolul cand va sosi momentul ok?!
Multumesc anticipat 
My baby development!
POZE NOI 
chris27 spune:
quote:
Originally posted by bubuleana
chris 27: draguta, mi-am mai aruncat si eu ochisorii pe postarile voastre (asa ma simt si eu mai optimista) si am vazut ca tu ai avut teste negative inainte de Z29. Imi poti spune te rog cate zile avea CM-ul tau si cate zile de la ovulatie aveai in Z29 (daca stii, desigur). Caci si eu azi sunt Z29 si CM n-a aparut, fiind extrem de regulat cu aparitie sigura si probata luni/ani in Z29. Insa n-a aparut nimic. Doar dureri de burtik ca la CM de trebuie sa iau No Spa. Insa nu pot visa la bebe pt ca testele sunt foarte clar negative
bubuleana
chris27 spune:
Draga mea,bubuleana...cred ca am ramas in z17...ciclul meu avea 28,max 29 zile.nu voi uita niciodata cum am plans in z28.la aspirante sunt sau nu (pag 4-5-cred)ai poza primului meu test vaaaag pozitiv.chiar nu seamana deloc cu al tau?.um31 iulie.sa ti se indeplineasca dorinta...Daca testul tau arata cel putin asa ca in poza mea,se poate...

.