Mamici de Mai - Iunie 2007

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna fetelor,
Asa cum stiti astazi am fost la analize.Cam peste o saptamana mi-au spus ca imi vor da rezultatele.
Cu doctorul abia peste o luna am programare si abia atunci ii voi putea asculta si eu inimioara lui bb si probabil il voi putea vedea la ecograf.
Aici, noi cele de peste "balta" nu putem merge la doctor ori decate ori vrem ci doar, atunci cand ei ne programeaza.
In schimb ,m-am intors acasa de la clinica; cu o sacosa plina de informatii(reviste, cupoate), vitamine prenatale, ceva pastile pentru constipatie/in cazul in care ma pot lovi de aceasta etc. - toate gratis).
Chris27, imi pare rau pentru cele intamplate.Ma bucur ca totul este bine.Cauta sa eviti efortul pe cat poti de mult.Acum ai nevoie de multa odihna.Te

Lapinou & Mica0307,Bine ati venit in mijlocul nostru.V-am trecut pe lista.

Spic de grau,Cum pe 27.08.2006 ti-a fost UM, ovulatia ti-a fost in jurul datei de: 10 septembrie iar, un test vei putea face in jurul datei de: 25 septembrie.Sper sa fie cu ochisori si, sa ni te alaturi cat mai curand.Iti tin galerie

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema27 spune:

Felicitari, dragelor... si bebelusi sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Am si eu o rugaminte pentru fetele care au mai fost insarcinate, daca pot sa ma ajute cu un sfat, pana maine cand voi ajunge la doctor. Eu am gastrita si de ieri am o criza si ma roade stomacul rau. As putea lua Rennie sau Malox, ceva? De obicei in crize eu luam Omez, dar nu se mai pune problema deocamdata....

Astept sfaturile voastre, daca ati trecut prin asa ceva, asa devreme in sarcina.
Multumesc,
Madi

“Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Madi,pentru gastrita hiperacida ,la sarcina trecuta mi s-a dat mallox.iti recomand sa bei mult lapte(dormeam cu sticla langa mine,doar5 el ma calma)Sunt acasa,in concediu medical.Ma simt foarte bine,norii s-au dus.sunt plina de energie,as muta muntt din loc,dar ma stapanesc.ce mai gatiti azi fetelor?eu mananc multe muraturi,langa orice.cred ca mai fac un baietel...Ma bucur de fiecare clipa.o sa mor de-atata fericire!asta da viata(vorba fiului meu Albert-Damian,4ani)Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Multumesc Chris, deci nu afecteaza sarcina...
Din pacate eu nu prea tolerez laptele, asa ca asta nu ma ajuta.

“Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

scumpelor ma primiti si pe mine? Sunt posesoarea unui test cu II facut aseara, sunt pe alta planeta acum dar nici nu vreau sa-mi revin.
sunt atat de zapacita ca ieri cand mi-am cumparat testeul mi-am blocat si cardul, dar nu cred ca trebuie sa va explic ca ati trecut si voi prin ele.
vezi GINA nu am intrat degeaba la inceput pe aici.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Bine ai venit Vas!Scriai tu ca ai un sentiment ciudat ca se va intampla luna asta!Foarte bine ca te-ai gandit atunci sa nu iei medicamente ce l-ar afecta pe bebe...Cum scria pe lista cu simtome:o femeie simte cand e insarcinata...Si eu i-am spus la al meu la o sapt. de la conceptie ca am ramas si l-am rugat sa nu anunte pana nu suntem siguri...apoi cand am vazut testele acelea atat de negative m-am indoit de ce simteam...si totusi in z29 mi s-a aratat vag liniuta ce prevestea inceputul basmului...o vedeam doar eu,ca si cum as fi avut puteri magice...E mai mult decat o reactie chimica ...viata ne-a fost daruita pentru o da mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by vas

scumpelor ma primiti si pe mine? Sunt posesoarea unui test cu II facut aseara, sunt pe alta planeta acum dar nici nu vreau sa-mi revin.
sunt atat de zapacita ca ieri cand mi-am cumparat testeul mi-am blocat si cardul, dar nu cred ca trebuie sa va explic ca ati trecut si voi prin ele.
vezi GINA nu am intrat degeaba la inceput pe aici.

O sa fiu si eu mamica

Bravo Vas!Felicitari pentru burtica!Iuuuuhuuu,ma bucur asa de mult pentru tine!
Acum repejor, scrie-mi datele sa te trec si pe listuta ok?!

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Merci mult Gina!
Ma gandeam sa iau deja testul ca am asa...ca un presentiment. Sper sa nu fie doar in mintea mea.

Sã nu crezi tot ce auzi
Sã nu faci tot ce poti
Sã nu spui tot ce stii
Sã nu dai tot ce ai.".
(Parintele Paisie Olaru)

Mergi la inceput

Gina,tu ai mai nascut,ca si mine...nu te dor sanii neobisnuit de tare?la mine colostrul a aparut deja.cum sa-ti scriu in particular?ma tem de mastita si simt nevoia sa ma mulg ca si dupa nastere.Mi-am dat seama ca suntem doar femei aici.sunt mai pudica de felul meu.am avut lapte(secretie de la 14 ani,am o operatie la san pt.abces mamar,cu drenaj la vremea respectiva)de asta nu ramaneam,bromcriptinul nu il toleram deloc...simt presiune in sani...e normal,dar a inceput productia de lapte.pun comprese cu varza dulce batucita...m-as bucura sa se intample asta peste 8 luni(acum e in zadar)

Mergi la inceput