Mamici de Mai - Iunie 2007
Raspunsuri - Pagina 24
chris27 spune:
Fetelor,eu acum am ajuns de la spital.sunt acolo de vineri cu iminrnta de avort.am ajuns la timp(suntem bine)nu am apucat sa sangerez ,am avut contractii puternice.m-am intors acasa cu fundul ciuruit de antispastice,dar optimista.sunt si mai puternica acum.va pupsi le urez bun venit noilor mamici!
Madi spune:
Chris imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta, bine ca acum totul este bine!
SA inteleg ca te-ai dus la spital pentru ca te durea foarte tare burta sau altele au fost simptomele?
Multa, multa sanatate iti doresc!
“Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
chris27 spune:
Am mers la spital pentru ca aveam contractii f.puternice(se strangea uterul si nu imi permitea sa ma mai misc).Am ramas ghemuita,de abia am coborat la masina.la orice miscare ma strafulgera si mai rau.m-am temut tare.n-au vrut sa ma lase sa plec decat pe semnatura,ca daca pierd copilul ei nu raspund...asa ca am constientizat pericolul si am ramas pana azi ,cand mi s-a dat voie acasa(in pat)
ManuC1010 spune:
uau chris27! Sper sa fi ok. Nu ai avut la tine un No spa? In cate saptamani esti?
Pupici si bata multa!
Ai grija de tine
Madi spune:
Chris, ti-au prescris tratament, ceva?
Si eu pana ajung, joi, la doctor stau cu inima cat un purice...
“Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
paky spune:
chris m-ai speriat si pe mine. cate saptamani ai? si cum de s-a intamplat asa ceva. ai facut efort? te-ai suparat? ???
de abia astept sa ajung maine la doctor, sper sa fie totul OK.
pup pe toate burticile
diana
mica0307 spune:
Buna fetele,
Ma inscriu si eu aici. In sfarsit.
DN 03.07.1977
UM 10.08.2006
DPN 20.05.2007
Am pierdut o sarcina acum 3 luni. Sarcina oprita din evolutie la 6,5 saptamani. A fost cumplit.
Dar Dumnezeu mi-a dat puterea sa trecd peste si ... cele 2 liniute au iesit din nou
Iau evident tratament cu aspenter, vitamina C, vitamina E si acid folic. Utrogestan si no spa.
Sa ne dea Dumnezeu sanatate si sa ne bucuram impreuna de cele 40 de saptamani.
Mica
chris27 spune:
Eram la lucru cand s-a intamplat.cu jumatate de ora inainte am vorbit cu al meu la telefon,i-am spus ca voi avea in sfarsit o sambata libera,ca mergem impreuna sa mai luam lucrusoare pt. cuib(mocheta...)eram fericita...apoi din senin a inceput durerea,fara efort,nimic.de la cabinet de la lucru mi s-au dat 2 no-spa,dar nu s-au oprit asa ca l-am sunat pe al meu si m-a dus la Urgenta. Am mai recomandat Despre copii,fetelor de acolo,am cunoscut multe fete cu povesti triste si le-am spus despre aspirante....mie utrogestanul mi s-a prescris intravaginal,cica e mai eficient asa...urmeaza sa iau inca o vreme scobutil,no-spa,mi-au scris si Elevit 1/zi(contine toate vitaminele si mineralele necesare)pt toata perioada sarcinii.voi ati facut analizele astea:toxoplasmzaigmg,rubeola igm,cmv igm,a v.c.,Hbs...(scuze,asa am reusit sa inteleg )costa 180 lei si detecteaza malformatiile...trebuiesc facute pna la 12 sapt.cele de sange le-am facut in spital.si cel de urina.vaiDoamne,vreau sa uit cata durere sufleteasca am vazut in spital,cate s-ar fi vrut mamici si nu le-a fost dat...
Arthurana spune:
Chris imi pare rau sa aud prin ce ai trecut. Vai de tine puiule. Bine ca acum e totul ok. Te rog ia-o incet...
Hai ca puiul tau e puternic..a invins!!!
Ma gandeam eu unde oi fi disparut...
Eu m-am mai linistit, mi-au dat al doilea rezultat beta HCG si este de la 472 s-a facut 3600 si ceva...yuhuuuu...
Acum sunt in pauza de pranz , am dat fuga sa-mi fac un sanwich ca mi-e foame, si la mall nu este mancare sanatoasa, numai fast food si prajeli...
Cu voia lui Dumnezeu luni voi vedea si eu inimioara batand.
Sunt asa emotionata...pana si numarul ala care creste insemna ceva pentru mine.
Imi doresc enorm acest copil, ca noi toate si asi da orice sa fie sanatos.
Va pup
spic de grau spune:
Am si eu o mica intrebare: daca DUM a fst 27.08, cnd pot sa fac si eu un test?! ca azi m-am tot invartit pe langa farmacie.
Sã nu crezi tot ce auzi
Sã nu faci tot ce poti
Sã nu spui tot ce stii
Sã nu dai tot ce ai.".
(Parintele Paisie Olaru)