Copiluti de mai-iunie 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 8
Florentina G spune:
Monu, cum te mai simti? Nu mi se pare de glumit cu amorteala asta care ti se intampla! Sper ca starea ta s-a ameliorat intre timp si chiar si asa, maine mergi de urgenta la medic!
Denisa, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta! E greu cand pierzi o sarcina dar chinul asta prin care treci tu acum cred ca te-a stors de toata forta fizica si psihica!
Si apropos de "pisic", Laura, cum fu la doctor azi? Ce ti-a recomandat, cumva o vacanta fara stres, fara copii... poate si fara sotz....? Sper ca te simti mai bine astazi si daca nu, baga un medical ca nu e treaba buna sa te epuizezi in halul asta! Si apoi de azi se intalnesc cuscrele, tare nerabdatoare sunt sa aflu cum s-au comportat Delia si Filip, iar daca se doveste ca sunteti bune petitoare va angajez si eu pentru fi-mea! ![]()
Tina
22+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
Danelutza spune:
Florentina o sa o tzin in bratze, mai ales ca mergem fara tata si nu cred ca ar sta singura pe scaunul ei, ca are motorash in poponetz. Zborul este de vreo trei ore, doar ca pierdem timp de vreo ora in aeroport la Timisoara. Parerea mea e ca ar trebui sa fie dotate avioanele si cu scaune pentru copii micutze, ca la mashina.
Ufff, ce linishte pe aici, cind am si eu timp sa respir ca ploada bintuie prin casa, nu am cu cine ma convorbi.

gabitzam spune:
Hai ca mai sint si eu aici.
Din categoria "ce ispravi a mai facut maimutza mea" sa va zic ce-a facut Andrei azi. L-am pus pe ta-su sa lipseasca o aparatoare la coltul biroului contra datului cu capul drept in coltz, si asta mic tot in fundul lui. Nu stiu cum a facut, si nu stiu cum a facut tati, dar Andrei si-a bagat cotul in superglue. Problema e ca noi nu ne-am prins din prima. El tot facea 'eee-eee' si ne arata mana, dar n-am priceput ce vrea. Am vazut intr-un tarziu, cind era uscat deja. Noroc ca nu si-a lipit cotul de maieu
Am dat cu multa apa si sapun si niste crema, aproape s-a luat.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica ![]()
andutzy spune:
Buna seara fetili!
Avem si noi un progres dar sa nu radeti de noi! Am inceput sa mergem in ham! Adica sa nu mai traga in toate partile vorba Denisei, ca Pinochio! Si asta s-a intamplat exact in momentul in care injuram hamul ala de toate cele si ma juram ca nu mai pun copilul in el in veci, nu de alta dar imi scosese peri albi si dimineata si acum seara. Camd deoadata baiatul meu a luat-o ca si la fuga,dar tinut in ham, oricum, cert e ca de data asta tinea macar directia si nu se mai tragea in fata. Hai ca eu va plictisesc cu chestii de care voi va bucurati la puii vostri acum 4-5 luni....![]()
Despre vorbit, zice MAMA dar mai multa mamama si in rest nimic inteligibil..
. Insa la exprimarea bucuriei sau a tristetii nu il intrece nimeni, este mai mult decat expresiv, chiuie ca la nunta de fiecare data cand ii place ceva si tipa ca toate alea cand ii displace ceva....
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
anky spune:
Buna fetelor,eu nu prea am timp sa intru doar din cind in cind.Aici e o vreme timpita,ploua aproape in fiecare zi,vad ca voi va plingeti de prea multa caldura.Aici a plouat si cu gheata de mi-a distrus toate florile pe afara,nici nu mai pun altele anul asta.![]()
EllyB,eu i-am pus Biancai cercelusi cind avea 6 luni.In Olanda cercelusii se pun la bijutier cu un pistol special,a piscat-o putin si nu a plins decit doua secunde.Sigur nu toti bijutierii fac gauri in urechi,trebuie sa te interesezi care se ocupa cu asta.Ideea e ca se fac.
Nelia,eu deparazitez copiii cu MEBENDAZOL,se gaseste si sub forma de suspensie si are un gust foarte placut,de ceva fructe,e tocmai pentru copii.
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
monu spune:
Ola fetelor,
in sfarsit a adormit si fata mea. Am fost azi pe la dr si a fost cam asa:
- echo- bb e ok, nu se mai vad chisturile din cutia craniana, era somnoroasa si impingea din picioruse. Ne-a cam aratat spatele![]()
- gineco-exista sanse ca sa se fi absorbit chisturile daca nu s-au vazut (eu am rezerve in privinta asta ca nu cred ca in interval de 5 zile sa dispara). Ma duc la Medlife sa fac triplu test.
- intepeneala mea- m-am ales cu o programare la neuro sa vada daca nu cumva e afectat vreun muschi sau nerv. Tot intepenita sunt, nu pot sa iau nimik, tot ma doare cand respir dar nu am gasit cauza pana acum.
Ce a mai facut Alexia azi - s-a jucat cu papusa, a hranit-o si a imbracat-o cu hainele ei.
PS - am gasit o haina de iarna super faina la solduri la Z in carrefour la vreo 60 RON.
Loreen ce mai faci?
pup si somn usor

14+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Florentina G spune:
Salutare!
Am o rugaminte la fetele din State: dupa ce am nascut, de fiecare data cand imi faceau toaleta mi-au dat cu un spray analgezic care m-a salvat in momentele alea urate de dupa... Vroiam sa va intreb daca stiti despre ce este vorba, eu am uitat complet cum se numea si acum am ocazia sa fac o lista pentru cineva care imi poate aduce de acolo ce am nevoie.
Multumesc mult! Va sunt recunoscatoare daca ma puteti ajuta, daca nu stiti macar sa intrebati la o farmacie, eu imi aduc aminte ca vazusem spray-ul la LongDrugs dupa.
Tina
22+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
patriciaRO spune:
Salutici la fete!
Monu, mama nu e de glumit cu chestiile astea.. Ai grija de tine si de burtica. Hai sa-ti treaca... Off...
Ioanailincam, drum bun. Sa ajungeti cu bine...
Cornelia, mai, cu hotul in casa? ai mai, esti bine, ziiiii, unde esti?
De cateva zile am inceput sa alergam si ne-am cam busit fatza... Dupa ce ca acum 3 zile si-a busit nasul, azi si-a spart buza, si pe seara in parc a luat o tranta iar pe frunte... Avem iar semn... E plin de semne si vanatai.
Si ca sa fie totul complet pe ziua de azi, pe seara acum, nu vroia sa adoarma, plangea rau. Si ii zic Tatal Nostru si la cateva secunde vomita tot ce mancase...
Mi s-a intors stomacul pe dos... Asa ceva...L-am linistit, schimbat, dat apa si tot tacamul si a vrut apoi lapte cu cereale dupa care a adormit bustean... Acum doarme asa frumos de nici nu zici ca a avut ceva...
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
Cornelia spune:
Vroiam sa plec la nani, dar m-am gandit sa va spun doua vorbe, sa nu va ingrijorati.
Suntem bine, nu a furat nimic. Eram acasa toti (in partea noastra de casa eu, Doru - jos si copiii in dormitor - sus, iar in partea parintilor mei - ei doi). Norocul nostru a fost ca noi am inchis balconul si am deschis AC. Ai mei nu au AC, asa ca au deschis usa la balcon. Lumina era aprinsa! Cand a intrat tatal meu in dormitor, a dat de el. A fugit pe balcon, a sarit in balconul vecinilor si de acolo jos. Am gasit urme clare (era dupa ploaie) peste tot. S-a plimbat in voie prin balcoane si dupa urmele lasate s-a uitat si la mine pe geam
(eu eram la calculator). In aceeasi noapte au mai intrat si in alta casa, unde erau cazati turisti. Nici de acolo nu au apucat sa ia nimic. S-a format un adevarat echipaj de comando
in cartier, condus de un politist, dar degeaba.
Nu e prima data cand intra hotii in casa. Acum trei ani, au intrat ziua in amiaza mare, Maria era bb mic, aveam si casa plina de musafiri si nu ne-am dat seama decat cand am vazut ca lipsesc niste lucruri din casa!
Pupici!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
loreen spune:
Buna dimineatza...
Ieri nu am gasit nici o portita sa ma avant pe la voi,desi sefu-i creanga in reculegere.Dar asa se intampla intotdeauna...
V-am citit ca ati fost tare lenese desi s-a dus caldura...
Am fost si la dr si problema mea este asa cum banuiam si nu are nici o legatura cu oboseala sau cu stresu' ci cu altele si altele,rani vechi si adanci peste care s-a adaugat si moartea tatalui...una peste alta am dat peste o dr draguta foc si am de gand sa ma las pe mana ei...
Delia este bine,cel putin asa cred,cu diareea...a mai avut doar un scaun ieri nesemnificativ...in rest si-a tras o julitura de toata frumusetea pe nara stanga si nu reusesc sa o dau cum trebuie cu propolis ca se freaca la nas si mi-e ca ramane cu semn.Nu are sens sa spun cine-i vinovat ca iar ma enervez...cert este ca zilele femeii in casa,dupa 10 ani,se cam scurteaza...
In rest nimic nou la capitolul vorbit...dar asa le stie pe toate ca un om mare...ma ia de mana si ma duce sa-i dau de mancare,daca vrea biscuiti se serveste singura din sertar,imi cere apa,ma duce la baie si-mi arata ca vrea balaceala,intelege interdictia, iar cand insista totusi imi cere aprobare din priviri...face multe chestii care probabil pentru ea sunt o noutate dar mie mi se par asa normale incat nu-mi dau seama...
Florentina o mai las putin pe cuscra si o sun apoi sa vaz daca vrea sa-mi vada mecla azi...poate nu o caut si pe ea prin Mangalia cum am cautat-o pe Adina prin Eforie ca la cat cunosc eu statiunile ma mir ca nu ajung la turci sau bulgari in loc de Neptun...
Daca nu gasesti sprayul ala pe care l-ai folosit in America eu iti recomand Oximedul,fostul Bioxiteracor...la prima nastere mi-a fost cel mai bun prieten ca ce era la ...meu vai de sufletelul meu.La Delia daca nu a mai fost nevoie de taietura am scapat doar cu comprese caldute cu rivanol ...si diclofenac supozitoare...
Monu tare ma bucur pentru tine ca esti bine si tu si Iulia...trebuie sa ai mare grija de voi doua,sa cresteti mari si sanatoase...
Durerea de care pomenesti nu este vreo junghi intercostal determinat de vre-un curent,mai ales cum au fost caldurile infernale zilele astea...?!Ar ceda la antiinflamatoare insa nu poti lua...poate doar local niste unguente...
Saryta sunteti o familie atat de frumoasa...v-am admirat in poze...iar tu nu arati deloc a gravida...
Andutzy da nu-i vorba de plictiseala...eu sincer as prefera sa mai am copilul la faza la care-i Dragos...poate-s subiectiva si satula de alergat in 10 parti odata...
E bine si pentru tine si pentru el ca accepta hamul...asa il poti indruma mai usor,iar el are siguranta ca este tinut...
Anky si eu tot cu mebendazol am deparazitat plodu'...pentru fetele din tara ca suspensie gasiti Permazolul sau Permax,iar ca pastile Vermox(
Clara pentru idee)...acuma nu stiu daca are vreo legatura dar linge fii-mea blidele dupa cura asta de dezinfectie si dezinsectie...
Ioana tardiv dar iti urez un concediu odihnitor si placut...
Cornelia politia e cu noi
macar cu senzatia ...
Olga cum mai este Tony ?!
Elisor unde v-ati ascuns?!
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"