Copiluti de mai-iunie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai, chiar vreti pe pagina 3? Ne trece moderatorul direct la arhiva...

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gabitza cred ca ne conversam noi doua si...atat...ma tot uitam de dimineata si nimic ...am zis ca nu vad bine

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Hai mai fetelor ca suntem si noi pe aici! Din pacate nu prea avem mare lucru de spus, criticat sau laudat azi, dar macar semnam condicutza. Si eu ca si Loreen, asteptam sa mai scrie cineva una alta!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

semnez si eu. pai am tot citit dar in ultimele zile m-am ocupat in putinul timp liber cu aranjatul pozelor. ca noi suntem in urma rau. asa ca am facuit o selectie din zecile de gb de poze. le pun acum pe yahoo. ma intorc sa va spun unde

mami de annelies(30.06.2005)
poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Chiar daca nu aveti de zis nimic de copiii putem vorbi orice, o barfa mica, ce am mai facut de mancare, ce ne-am mai cumparat dragut, ce am mai vazut prin oras, etc, etc.

Iar de copii se gaseste mai mereu ceva de spus. Spuneti ce traznai mai fac. Peste cativa ani cind o sa citit aici o sa va amuzati teribil.
Am in pregatire arhiva capitolelor de la "Bebelusi de mai-iunie 2005"

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola,
acum am culcat maimutza treaza de dimineata, am pus de o supa de varza cu costia afumata si ma instalez comod la PC.

eu sunt mai bine dar tot intepenita. ce ziceau astia ca vine racoarea? unde e aia sa fug acolo? la mine e o caldura nasoala. de dimineata ardea soarele in parc ceva de groaza.

ieri cand am fost in carrefour am trecut si pe la bamboo si am vazut niste agende f dragute tip jurnale mici si mari pt bb cu poze fcaute de anne geddes. haioase foc. am luat 2 la fel (sa nu se certe ca le vor avea diferite) si intentionez sa le transform in jurnal medical pt fiecare fata.

14+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

salut, sunt si eu pe aici,
ieri nu am avut stare sa scriu. am fost la o inmormintare si nu prea am fost in apele mele. dar v-am citit.

Gabitzamsa-mi zici si mie cit dureaza coltarele, ca la noi in 3 zile le-a scos cu tot glu-ul pus, are o pasiune sa le scoata.

Loreen, multa sanatate, iar ai pus poza aia frumoasa cu Delia pe mss.
Monu, amorteala s-ar putea sa fie de la curent, dar poate fi si o lipsa de magneziu. du-te la un fizioterapeut, incearca cu masaj, poate cedeaza, si era un unguent bun, dar nu stiu cum il cheama.cei de la Sahia au un centru bun de recuperare, iti trebuie de la doc. de familie trimitere.
andutzyfrumoasa vila de la Busteni. cum e cu parcarea? in curte sau pe strada? si nu am vazut daca au o curte cu una bucata loc verde.
androix esti la mare???? UAUUUUUUUUU, vreme buna!!

Mergi la inceput

buun. done. deci am completat primul album de la nastere pana la 6 luni . le-am creat pe al doilea 6 luni si craciun, al treilea pana la 1 an, al patrulea 1 An!!!
nu ca ar avea cine cand si cum sa le vada pe toate. dar am zis cel putin sa ajungem la zi. ar fi iesit ele mult mai multe dar zau ca n-am avut nervi. sper ca de acum incolo sa reusesc sa fac cate un album cu fiecare ocazie. si daca vreti sa vedeti ultimele poze cu balaceala si hal de dormit eu zic sa va duceti direct la al cincilea si ultimul din serie vara 2006

mami de annelies(30.06.2005)
poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

Buna fetelor,

sunt si eu prin zona! Am fost plecati in concediu in Romania si de abia ne-am intors!
Drumul a fost destul de obositor pe Sophia( 16 ore in scaunul de masina- cu mici pauze!)
Eu nu mai stiu ce sa-i fac de mancare la pitica , ca a inceput sa faca fitze la mancaruri, asa ca trebuie sa ii fac tot feluri de mancare noi! ar manca numai paste si rosii!!!
In plus ii ies masele si se trezeste foarte des noaptea! Cred ca am fost azi noapte de vreo 8 ori la ea in camera, asa de des s-a trezit!!!
Monu, felicitari pt fetita!!

Florentina, felicitari pt baietel!

Mergi la inceput

despre noi pe scurt ca o sa inceapa le copil sa urle de foame in curand. gaga e in faza in care incepe sa uite tot ce a invatat. face pa numai cand vrea ea. cand o intreb cum face ham ham sau pisica sau sarpele sau vaca (ceea ce stia pana acum, ma rog, in variantele ei ) .... toate fac ca si calutul. nu ca as avea vreo problema cu asra dar ... mai mult decat atat ca sa ma scoata de sarite zice mama la toata lumea. inainte existau tata, mae, tae, baba. acum mama le zice pana si prietenilor sau oamenilor pe strada
pai sa le zica mama cand macar or schimba toti 10 pampers pe zi. suna a gelozie, huh?

anki, merci de raspuns. dar mamicile olandeze de la mama lor si ele tot la 6 luni fac gauri fetitelor? ca daca ii zic lui barbata-miu ca tu i-ai facut gauri la 6 luni o sa zica : pai, da ca ea e romanca . iar eu as vrea sa-i dau peste bot cu olandezele lui

mami de annelies (30.06.2005)
poze gaga mic si dulce

Mergi la inceput