Copiluti de mai-iunie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,
vesti nu prea bune. azi noapte am ajuns la urgenta ca maintepa in umar si se ducea sper gat si imi era amortita mana stanga. am crezut ca fac infarct miocardic. ca astea ar fi simptomele. mi-au facut ekg si a iesit bine si m-au trimis acasa ca nu am nimik. dar eu tot intepenita sunt si cand respir sau ma misc ma inteapa in piept si sunt amortita pe partea stanga. acum sa vedem ca merg la gineco si vine o dra sa imi faca si masaj poate poate. ma gandesc ca daca nu am dat coltul pana acum scap.
Cornelia, naspa, bine ca nu ati patit ceva si sunteti teferi.
OlgaM bine ati ajuns acasa.
pup

14+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Monu, doamne fereste, ai grija de tine si de bebitza mica din burtica!
Omustata,multumim frumos pentru complimente!
In sfarsit s-a mai racorit putinel!!!
Loreen, vezi ca pentru pensiunea asta se fac rezervari din vreme (noi am facut cu aprox. o luna) , pe motiv de foarte multe solicitari...Daca vrei amanunte, poti intra www.tourismguide.ro/tgr/vila_iulia_busteni_1406.php" target="_blank">aici sau www.pensiuni.bizcatalog.ro/busteni/busteni_vila_iulia.htm" target="_blank">aici. Oricum un telefon nu poate strica si daca vrei, poti sa-i zici ca ti l-a recomandat fam. Teodoru (Razvan si Andra).
Merg sa trebuie sa iau la smotru bucataria(pereti, frigider, de-astea frumoase rau....)

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

A, Laura, uite si www.vilaiulia.ro/" target="_blank">aici exact site-ul lor, cel mai complet de altfel!!!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Salutare!

Am aparut dupa un mare chiul.Dupa ce am spus atunci ca Teodora e bine, s-a intors la diaree si am mai tinut-o cateva zile asa. Acum suntem bine, bine, am fost si la doctor, luam visol de ieri, papa bine si isi revine rapid la greutate. Un lucru bun dupa boala asta e ca a inceput sa manance fructe si in special banane ca ea nici nu gusta din ele. Acum papa zilnic simpla sau cu branza de vaci, papa si alte fructe, bea si suc de portocale, sunt foarte multumita.
E vesela, "vorbeste" de ne capiaza, dar incontinuu fara gluma, a schhimbat "apu" - lapte - in "lapi", imita animale, da sa mamance la bebelusul de jucarie si la toate maoimutele, ma surprinde zilnic cu cate ceva.
Dupa tati e pur si simplu topita, se joaca cate o ora fara sa se plictiseasca, cucu-bau e pe primul loc cu alergatura prin casa si ascuns dupa usi si obiecte mari. Noi ne-am jucat cu ea asta de cand nu mergea dar de vreo luna e nebunie mare. Cand o ia tati in brate zice automat "aaaaaaaa" si asteapta sa o arunce in sus sau sa o lase pe spate, se lasa [e vine si zice "opa" - adica hopa - vine si striga "BA" - asa spune ea la BAU - si rade, e super haioasa.
Intr-o seara a venit si facea ca maimuta in bucatarie la un servet si atunci am realizat ca era desenata o maimuta pe el. Avem carticele cu animale, eu le imit pe cele domestice si tati pe cele salbatice. Se duce la tati si face ca leul, vine la mine si imita maimuta, face ca gasca si curcanul:)))
O mare realizare e faptul ca am dezvatat-o de leganatul in balanosar la somnul de peste zi, am scapat de tot de leganat, o asez in patut, dau drumul la muzica si plec. In schimb de cand cu viermisorii si enterocolita am ramas cu olita de decor dar de azi am reincput si operatiunea asta.

Acum canta:))). A facut atatea progrese ca nu stiu ce sa pun pe primul loc.

Sper sa apuc sa citesc sa ma mai pun la curent cu ce se mai intampla pe aici.
Monu, felicitari pentru fetita!

Va pupam si sper sa apuc sa intru mai des, trebuie sa negociez cu mandra pentru asta:)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ioana cam tirziu scriu, dar itzi doresc o vacantza placuta, vreme buna si ... asteptam pozulici
Denisa sanatate multa, sa dea Dumnezeu sa se termine totul cu bine.
Monule nu ride mai, ai grija de tine si de fetitza din burtica
Gabitza mi-ar place si mie sa punem de-o intilneala, dar eu sint tocmaaaaaiiii din tirgul Ieshilor.
Florentina multzumesc pentru raspuns, am sa iau bilet fara loc ca si asta-i vreo suta si ceva de euroi.
Laura cum se mai simte Delia ? Eu am rezolvat, cred, problema diareei. Pe ziua de azi nimic, nimic.
Cornelia chiar a intrat unul in casa, sau glumesti ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Am uitat sa va spun cum da Teodora de mancare "copiilor". Intinde lingurita spre gura lor si zice aaaa ca se deschid alea gura vezi doamne si pe urma zice yam, yam:)))))

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Am facut rost si de metotrexat,vine Dan in Romania diseara si maine dimineata are avion inapoi.M-a costat o gramada de bani(credit),dar distractia se plateste...

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Buna mamicutelor avem si nou vreo doua zile de cind am sosit de la mare(am pus poze).Sara s-a simtit extraordinar si i-a placut la nebunie in apa.Ma alatur si eu mamicilor a caror copii nu vor inca sa mearga singuri - la mare mergea 3-4 pasi prin nisip apoi buf jos si tot asa.A inceput sa spuna citeva cuvinte cit de cit corecte spune apa, caca, Ada adica Andra, si imita citeva animale.Tocmai ce i-a iesit si a 4-a maseluta si a facut un pic de scandalut si 3 zile de diaree dar acum suntem bine.Mai vb.
Pa.

Mariana - 25+ cu ANTONIA

Mamicuta de printese -ANDRA si SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Florentina G nu esti si tu mamica de noiembrie decembrie?Nu vrei sa ni te alaturi?Sau te-ai obisnuit cu fetele de aici si ti-e greu sa te integrezi in grupul nostru.Noi te asteptam sa participi la discutii.Pa.

Mariana - 25+ cu ANTONIA

Mamicuta de printese -ANDRA si SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Saryta, am postat si eu de cateva ori pe la mamicile de nov-dec. Din lipsa de timp nu prea reusesc sa tin pasul acolo, am vazut ca se umple un capitol de 20 de pagini in 2-3 zile.

Danelutza, noi am schimbat trei zboruri pana sa ajungem aici si am avut norocul sa imi gaseasca loc pentru Maya de fiecare data. Am fost uimita sa vad de cata bunavointa s-a dat dovada. Oricum, zborul vostru va fi mai scurt si nu cred ca va fi foarte rau chiar de va trebui sa o tineti in brate pe Isa!
Auzisem ca in curand va fi obligatoriu sa tinem copiii in scaun special, prevazut cu centuri, asa cum se cere in auto!

Clara, pupici multi pentru Teodora! Ti-ar fi de un real ajutor daca te-ai hotari la bebe2, bag seama!

Tina 22+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput