Copiluti de mai-iunie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Monu da nu ai zis nimic ce reactie a avut sotu cand a auzit ca-i bebe tot fetita?!
Asa-i cu viata trece,copii cresc,insa nu toti putem face fatza asa ca io,mai slaba de inger,mi-am facut o programare la psiho pentru maine.Daca am ajuns pana aici inseamna ca-i grav si ca nu va trece prea usor...stiu din experienta personala ca de ...au trecut anii peste mine,cateodata degeaba...
Insa cu Alexia stiu cum e ca la fel face si Delia...ea nu-si musca buza isi da palme peste cap sau peste fatza...dupa care se tranteste pe jos,cu grija sa nu cumva sa se loveasca si apoi incepe sa racneasca...daca frig una la pampers inceteaza,daca nu continua pana ii trece...dar dureazaaaaaaaaa

Lucas uelcobec...mancati-as daca mi-ai spune ca aia erau si moldoveni(no ofens plizzzz)atunci tacamu-i complet...am vazut si vad genul asta de oameni in fiecare zi.Nu-s o doamna din marea societate sau cu sange regal,insa notiunea de bun simt o am bine implementata in sange...dar cand vad cazuri ca cele spuse de tine ma apuca sila...Insa din ceea ce ai povestit inseamna ca a fost extraordinat acolo,ca si conditii ma refer...astept pozele ca sa plang de ciuda ca n-am nici pasaport,d-apai sa plec...

Adriana,Andutzy,Denisa stiu ca va doriti sa va mearga puisorii,dar bucurati-va cat mai puteti de perioada asta ca dupa aia o sa innebuniti...

Denisa trebuie sa ai grija de sanatatea ta chiar daca asta implica operatia...baiatu are nevoie de mama...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Loreen sotu a aflat imediat de sexul bb-ului deoarece l-am suant si l-am scos din sedinta. S-a bucurat mult si a spus ca e minunat ca va avea 3 fete care sa il iubeasca. Lui ii e de mine ca nu am baiat. Stiti voi povestea cu baietii care sunt atasati de mame si fetele de tati. Sincer s-a bucurat spre deosebire de soacra careia i-a picat fatza pe jos. In final exista sanse mari ca bb sa se numeasca IULIA ANDREEA.

14+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Monu eu nu am baieti dar voi avea doi cand se vor marita fetele,insa pot sa-ti spun ca Delia este mai lipicioasa decat orice baiat...si plus de asta exista riscul ca norei sa nu-i placa de mutra ta si sa-i duci dorul...asa cum a patit mama ...si soacra-mea...
Sanatosi sa fiti voi...cine stie cum va fi lumea maine si poate faci si un baiat...

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Monu, felicitari pt fetita! eu mi-am dorit enorm si prima oara fetita, poate a doua oara am mai mult noroc! Si mai ales felicitari pt sot, al meu suferea numai la ideea ca ar fi fata si nu baiat si la al doilea tot baiat vrea! Si culmea e ca fi-miu e topit dupa ta-su, in nici in caz dupa mine, deci nu e regula treaba cu baiatul si mama... NU mai vorbesc despre mamele de baieti cum zicea si Loreen, stii cat sunt de iubite.....

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

In sfarsit reusesc sa revin

In primul rand, felicitari Monu pentru fetita si Flori pentru baietel!

Sergiu inca nu a reusit sa ajunga la un kk de consistenta normala, si asta dupa trei saptamani de tratament si regim. I-am facut o coprocultura si rezultatul a iesit negativ, motiv de bucurie pe de o parte, dar pe de alta parte ne-a bagat intr-o ceata totala - pur si simplu nu stim de la ce e diareea. Am intors-o pe toate partile si am hotarat sa-i facem un tratament de refacere a florei intestinale cu Ecoflorina. Speram sa-i treaca de data asta.

In rest, toate bune, am fost si in Delta doua zile, fara Sergiu (l-am fi luat si pe el daca nu era bolnavior). In mare ne-am relaxat/odihnit, dar nu va spun ca am innebunit-o pe bona cu telefoanele. La intoarcere am facut cu o ora si ceva mai putin decat la dus, asa mare era nerabdarea noastra sa ajungem la Sergiu. Iar cand ne-am intalnit, a fost o nebunie totala - ne pupa intruna, a trebuit sa stam imbratisati toti trei, ca vroia sa ne tina de gat pe amandoi odata, si a chiuit intruna vreo 5 minute.

Monu, Sergiu face la fel ca Alexia in casa, dar cand il scot afara se schimba total, parca e alt copil. Cred ca de la caldura li se trage, a fost de-a dreptul insuportabila zilele astea.

Laura, te-as fi invitat pana la Mangalia ca sa-i reimprospatezi garderoba Deliei, dar din pacate nu primesc Coccodrillo pana pe 10 septembrie.
Mai iesiti joia la fantani? As veni si eu saptamana asta, ca am scapat de bilanturi.

Elisor, cum se mai simte Bianca?

Lucas, nu sunt manechin, sunt doar slaba, ca sa nu spun slabanoaga . Si lunga. Cred ca la un moment dat, cand alaptam, ma incadram si eu in nouazeciul de la bust al modelelor, problema era ca aveam cam tot pe atat in talie si peste suta la fund. Acum nici nu mai spun ce a mai ramas ... .

Va pupam,

Lili si Sergiu (11.05.2005)

Mergi la inceput

E atat de cald de nu-mi sa cred...bate vantul dar mai rau te ameteste ca-i nu cald ci foarte cald...termometru din Mamaia arata 44 de grade,daca nu s-o fi dereglat si ala de la caldura...

Vin acasa si-mi spune ca Delia are diaree...intrebarea intrebatoare de la ce?!Pana oi afla rspunsul i-am administrat o doza de imodium sa nu exagereze cu scaunele pe vremea asta...

Clara...Elisor...?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am pus pe Yahoo niste poze cu ultimele ispravi ale maimutei mele. Intr-o serie o sa-l vedeti cum imi umbla in sertar la bucatarie si scoate de acolo polonic, spumiera, si ce mai gaseste el pe acolo. Face cam in fiecare zi chestia asta, mi le insira prin toata bucataria. In seria cealalta o sa-l vedeti cum se catara pe spatarul canapelei, sa ajunga in spatele ei la CDplayer. Asta a descoperit-o mai de curind

Dupamiaza am vazut un curcubeu superb, ia vedeti aici si aici. Speram sa ploua, dar in afara de curcubeu si citva norisori n-am avut parte de altceva.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

E horror cu caldura asta! vreau toamna!!!! Cu tot Ac-ul, nu putem sta numai in casa si cand iesim afara...stiti povestea, nu ziceau astia ca se raceste? Am vazut un strop de vant si asta sa fie toata racirea???
Am uitat sa va povestesc ca la munte Dragoselu a fost fascinat total de rau unde ar fi stat non stop, doar cand vedea apa(sau imagini de la mare la tv) exclama tot, chiuia de fericire. Il mai fascinau trenurile care treceau nu departe de vila noastra si cateii din curtea gazdelor. Am avut niste conditii absolut minunate, curatenie ce nu am vazut pe nicaieri asa ceva, camera moderna, doatata cu tot ce trebuie, baie la camera, acces la o bucatarie muuuuult mai modrena decat am eu acasa....si gazdele niste oamenii super draguti care faceau o cafea absolut delicioasa cu care m-au rasatat inclusiv in dimineata plecarii, la 5.30 AM...

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Intru repede, ca nu am net mai mult de 5 minute, se decontecteaza, v-am spus de ce...

Astazi am lasat-o singura pe Tudora la gradinita!!! Mi-a spus by-by, mi-a facut cu mina, am pupat-o, am plecat, am lipsit o ora si cind m-am intors tocmai se asezase la masa. Nu a plins, s-a jucat, cind a vazut ca se pregateste prinzul s-a dus la chiuveta, a deschis masca, si-a luat scaunelul si a zis bapa (adica apa pe miini), s-a asezat pe scaunel si a stat cuminte sa i se aduca farfuria. Cind am intrat, a zimbit frumos, mi-a aratat cu degetelul ca maninca, apoi i-a aratat si pe ceilalti copii si cind m-am apropiat de ea, mi-a intins fruntea sa o pup. Si a continuat sa manince! Nu-mi vine sa cred! Oare atit de simplu sa fie!?! Abia astept pina miine, ca as vrea sa o las doua ore singura, poimiine trei si apoi 4... Sper din tot timpul sa nu fi fost o intimplare si sa fi inteles ca acolo e frumos si sta putin, atit cit sa se joace un pic cu copiii si sa mai faca si citeva chestii fara mami.

Am citit tot, stiu ce faceti, noroc ca nu a fost prea mult. Dar nu pot sa mai scriu, dau drumul la mesaj ca sa nu-l pierd, nu am nici timp, nici net, nici calculator, nici bani... nika... Dar am copii frumosi, cuminti, destepti (si ce mai zice cioara despre puii ei) si din nou sanatosi. Va pup!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutici la fete!

Gabitzam mistoaca treaba... A inceput sa umble prin linguri? Cool... Al meu nu ajunge ca sunt mai inalte rafturile si oricum a pus odata mana si si-a prins-o acolo si de-atunci nu mai pune mana...

Noi ne tot plimbam cu bunicii din Constanta care sunt la noi pana pe 31 august. Si i-am tot plimbat... Acuma saptamana asta se mai plimba si singurei...

asa ca uitati ceva pozulici:

POZE CENTRU SI PARADA

printre ele sunt si de la parada homosexualilor ca am prins-o... nici nu stiam ca este si apoi mica sirena, opera, centru new havn si unele dintr-un Mall unde mergem noi de regula... Si inainte ne-am plimbat cu un metrou fara conductor, de m-am speriat eu prima data!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput