Copiluti de mai-iunie 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 4
loreen spune:
Buna dimineatza...
Sa-i dea Dumnezeu Nataliei sa aiba parte de fetita asta si sa le bucure inimile si aline sufletele indurerate...
Vai doamne ce cosmar cu caldurile astea.Delia est eplina de bube in zona gatului si a pieptului...geaba ii to tfac dusuri si o ung cu Advantan ca deja au luat amploare bubele...Iar ca sa fie bine au ciupit-o si niste tantari dar intr-un hal in care numai fii-mea poate face...are niste bube pe obraj care s-au unit intre ele atat de mari s-au facut si inca vreo doua pe corp cam cat o moneda de 100lei vechi ca dimensiune.Am dat-o cu fenistil dar i-am bagat si un antihistaminic ca deja prea de tot.
In schimb cat e de cald mananca de rupe...ceea ce ma bucura enorm...i-am dat si ultima doza de deparatizatare si sigur si asta-i o cauza.Cand o vad cum cere fructe imi vine sa o pup,dar in secunda urmatoare cand face crize de isterie in toata regula imi vine sa-i articulez cate una asa cum scrie la carte.
Vad ca si-a facut obicei in a-mi face viata cosmar duminica ...si reuseste din plin.Daca mai adaug si faptul ca eu m-am cufundat intr-o depresie urata de tot din care ma chinui la propriu sa ies si vad ca nu reusesc atunci are copilul toate sansele impreuna cu sor-sa sa ma auda spunand ca regret ca am vrut sa am copii...oricum regretele sunt tardive
Cornelia asa-i si Delia plina de ciupituri si nici nu stiu ce sa-i fac...ea nu da semne ca ar manca-o insa de la farmacie mi-a spus ca o pot da cu mixtura mentolata... fenistil...baneocin...
Cu buza eu am folosit crema cu propolis... ca si Delia si-a franjurat-o ...si vad ca nu a ramas cu cicatrice...
Sa stii ca faza cu frigul in mijlocul caniculei am patit-o si eu...la inceput credeam ca-ti bati joc de noi,dar asa-i ...numa ca eu nu am reusit sa ma bag in niciun colt sa astept sa-mi treaca...
Andutzy bine ati revenit acasa si bravo voua ca v-ati simtit bine ...asta inseamna ca v-ati incarcat bateriile din plin...
Cu mancarea cu ai facut pana la urma?!
Eu i-am coborat Deliei nivelul la pat de cand avea 8 luni...dar nu mi-am dat seama sa-i fie frig sau curent...iar cand plecam in deplasarea o culc in tarc care-i mai jos decat patul si tot asa fara probleme...
Lucas voi nu v-ati intors?!Sau v-a placut asa mult si ramaneti acolo?!
Daniela si voua un racoros bun venit acasa...
Cuscra daca te impusc cu pistolul din dotare nu mai poti asigura conditii optime de liniste pentru Mihai si se duce naibii concediul lui si linistea ta...asa fa-ti in vena infuzie de distonocalm si-ti va trece de detoate...vrei sa dormi?!Deja mi se pare ca-ti depasesti atributiunile si ceri prea mult...oare cum o fi sa dormi dara grija altuia,sau cum o fi sa mergi la buda fara sa se uite careva la tine ce faci acolo?!
Anyway spor la bagaje si drum bun maine spre mare...si tinem legatura...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andutzy spune:
Laura, am avut noroc de un frigider foarte bun in camera care mi-a permis ca timp de 5 zile sa-i tot dau din mancarea de acasa(am avut o ciorbitza si 2 feluri 2) si in ultima zi ne-am descurcat cu Fagaras, iaurturi, branza topita si de-astea, asa lene mi-a fost sa-i mai gatesc. Plus ca se mai lipea de niste cartofi prajiti la noi la masa si bineinteles nelipsita salata de fructe pe care i-o aducea nenea ospataru odata cu mancarea noastra ca sa am si lui ce sa-i bag in plisc....
Ma bucur sincer ca sunteti mai bine, si Dragoselu e SUPER ALERGIC la orice inseamna ciupituri de insecte si din cauza asta ii mai dau si eu Peritol cand nu face fata fenistilul....
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
andutzy spune:
Mai fetelor,acum vorba Gabitzei, voua chiar nu va mai place de noi de nu mai scrie nimeni nimic cu orele pe aici?
- 31.05.2005
gabitzam spune:
Hai ca mai scriu eu
Nici nu stiu cind s-a facut 12, nici cafea n-am baut pe ziua de azi, sint bagata toata in programarea mea.
Ieri am fost la Metro, nu mai fusesem de cind s-a deschis Carrefour. Mi-am gasit blugi care au costat fabuloasa suma de 20.2RON. Si nu sint de unica folosinta.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica ![]()
andutzy spune:
Gabitza si noi am fost aseara la Metro, la Voluntari. Trebuia sa ma uit si eu cu atentie pe la haine desi nu pentru asta plecasem
...Hai ca macar asa tinem si noi capitolul pe prima pagina...![]()
- 31.05.2005
gabitzam spune:
Noi ne-am dus intr-o doara in Metro, aici in Baneasa, ca sa nu stam acasa si nici sa nu ne topim pe afara. Era lejer, nu era lume, am stat si am cascat ochii pe la rafturi. Am probat diverse chestii dar pina la urma am luat doar blugii. Au multe oferte si reduceri de preturi la chestiile de vara. Iar Costi s-a ales cu doua camasi turbate
Una verde si una portocalie. Dar sint simpatice totusi.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica ![]()
loreen spune:
Hai fetele ca si io-s pe-aici...Am iesit putin in oras,cu masina evident, ca am avut niste treaba si m-am cocosat de cald.Inuman frate...noroc ca am Ac si acasa si la masina altfel muream cu zile...
Am fost si eu la Metro,dar nu accidental ci ca sa iau rechizite si am capiat ...am lasat 300 lei si sa mor de stiu pe ce dracu...si mai am sa-i iau ghiozdan plus restul din gama hainelor...adica sapa de lemn curata...plus ca si pe asta mica trebuie sa o imbrac ca de anul trecut nu mai am nimic care sa-i vina.La haine de vara la anu o sa boieresc,insa innebunesc toamna -iarna asta ca nu am nimic...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
Ola fetelor,
in sfarsit tati a vebit acasa sa preia maimutza urlatoare care m-a adus in pragul disperarii. Nu stiu daca o fi de la caldura dar zilele astea a fost ceva de cosmar. Nu a dormit ziua decat 2 ore, seara se culca pe la 12-1 si se trezea la 7, noaptea se foia si se trezea si se miauna, nu mananca, face crize de isterie daca nu ii convine ceva. Mai nou, de furie, se musca de buza de jos pana la sange.E ciudat si nu stiu cum sa o dezvat.
Umbla pe unde nu are voie, stau cu gura pe ea din 5 in 5 secunde - nu ai voie, pleaca de acolo. Ceea ce nu imi place si nici nu facea asa. Au fost niste zile de cosmar care m-au cocosat de oboseala fizica si psihica. Ma dispera dar uit a 2-a zi si o iau de la capat.![]()
Azi noapte mi-a urlat 2 ore fara oprire. Nu mai pot. Ma doare deja burta de cat ma aplec dupa ea. Acuma a facut si un kk diareic/apos dar, ma gandesc ca a fost din cauza ca i-am dat suc de mere cu pere.
Ce a invatat sa faca zilele astea - sa se urce in pat si sa se dea jos din pat. Credeam ca nu o sa mai faca figura asta si deja imi faceam griji. Si desigur toata ziua numai asta exerseaza.
Gata cu vaicareala despre copil! In rest suntem ok si murim de cald. Mi-a fost tare dor de voi dar nu am mai avut putere sa intru pe DC dupa ce ma fugarea maimutza.
Loreen, da-le incolo de depresii. Ca o viata avem si tre sa o traim cum vrem noi. Lasa ca fetele o sa creasaca si o sa uitam repede cat am tras cu fitzele lor.![]()
Ma bucur tare mult pentru Nati. Sa le dea Dzeu multa fericire.

14+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
lucas spune:
Salutareeeeeeeeee!!!!!!!
ne-am intors!!!![]()
![]()
eu as mai fi stattttttt.
am stat o saptamina la Nisipuri in Bulgaria, apoi 3 zile la munte in Bulgaria, intr-un sat superbbbbbbbbbbb, o sa pun poze si apoi la Predeal. ne-am intors aseara.
pe scurt:
o saptamina in Bulgaria la mare, am stat la un hotel - club de 4 stele, all inclusiv ( a luat-o dracii de dieta si regim!!!) se umeste Berlin Green Park, chiar era un parc, foarte misto. e super pentru copii, un picutz departe de plaja, adica coboram niste trepte, dar am mai dat jos berea. Micul terorist s-a simtit foarte bine mai ales ca a fost rasfatat de toata lumea. ar fi stat toata ziua in apa, cind vedea apa parca era hipnotizat. mincare muuuuuuuulta, prajituri si inghetata si mai multa!!! mi s-a parut un pic mai scump decit acum 2 ani cind am fost. cel putin fructele destul de scumpe, noi aveam la restaurant dar m-am uitat si pe la preturi.seara ne plimbam si mai shopingaream nitel.
romani la greu dar frate numai la hoteluri de 4 si 5 stele. la alea de 3 stele erau nemti. la noi in hotel nemti la greu si romani, fara sa fiu foarte rea, nu stiu cum romanii pot fi atit de....mai putin educati ca sa nu fiu obraznica atunci cind sunt afara. am fost surprinsa de nesimtirea si obraznicea, a se citi mojicia unora. si sincer nu pareau a fi niste oameni needucati. in fine, o sa va povestesc cu alta ocazie, ca iar ma enervez, dar totusi nu pot sa nu ma abtin, una scurta: fiind all inclusiv aveai minacre si bautura in permanenta, cel putin bautura all the time, erau 4 baruri unde te duceai si cereai si vroiai, bauturi bulgaresti, bune de altfel, vinul super!!! ei bine, dupa 2 zile scena la micul dejun: masa noastra linga a unor romani, 3 familii ei, 3 familii noi, la un moment dat se ridica un "domn" de la masa vecina si spune ca vrea clatite (in fiecare dimineata se faceau pe loc clatite) se duce la bufetul unde alea se coceau si I_A TOATA FARFURIA CU CLATITELE GATA FACUTE, cred ca depaseau suta. lumea din spatele lui ramine blocata, evident, aduce farfuria la masa. eu asteptam nerabdatoare sa vad cum 6 oameni vor minca mormanul ala de clatite, ei bine, nu, ala isi baga mina in farfurie, le ia si le arunca intr-o punga in geanta, dupa acre se duce la o masa imensa unde era piine si produse de patiserie, de data aceasta cu sotia personala, isi umplu amindoi 2 farfurii cu virf de cornuri cu ciocolata si gem (alea cam marisoare cornurile, nu erau cornulezte), si vin la masa si le arunca si pe alea in aceasi punga in geanta claie peste gramada!!!!. initial am crezut ca vor pleca la drum sau se intorc ei bine nu, la masa de prinz erau din nou, iar cu niste farfurii pantagruelice in fata, minacarea pusa claie peste gramada in farfurie, cu virf binenteles!!!!! si pot sa va mai povestesc multe..... stateam pe plaja de la 9.30 pina pe la 12.00 sub umbrela, pe urma pe la 13.00 mergeam la masa, si pe urma de la 14.00 somn de voie, al nostru copil dormea 3-3,5, ore cu tacsu alaturi, uneori si eu, daca nu coboram la piscina.seara plimbare pe strasee unde te intilneai cu romani, care evident vorbeau tare, urlau din rarunchi la copii. dar a fost bine.
la munte la bulgari: un satuc superb la doar 100 de km de Ruse, foarte misto si mai ieftin decit la noi. acolo am dat 35 euro pe noapte camera cu mic dejun si aveam si o curte imensa, piscina, jacuzzi. un gazon superb unde s-a tavalit fi-miu ca un belfer, acolo trebuie sa mai merg neaparat, aveau si animale pentru copii.
la predeal: dupa ce o zi jumate m-am chinuit sa gasesc locuri, ne-am urcat in masina si am plecat, pina la urma am gasit, dar cind am vazut preturile acolo, sincer am cam dat pe spate. a fost frumos, fi-miu a urcat pe munte, nu cit ar fi vrut el, dar ... asta e! in viata nu faci doar ce vrei!
azi iau calc. acasa si incerc sa descarc pozele.
elisor, simbata de dimineata am fost si in Brasov, dar din pacate nu am avut tel tau, am incercat sa dau de Adina (ca alt tel.mobil nu aveam) dar cred ca era ora prinzului si dormeau.imi pare tare rau. LA multi ani pentru ANdreas!!!!
loreen, dupa cum vezi ne-am intors, am vazut ca Delia a fost un pic bolnavioara, sper ca acum e bine. am gasit niste biscuiti organici buni rau. o sa-ti trimit pentru Delia,cam scumpi da buni.
am mai luat un scaun pentru bebe, care se ataseaza pe orice scaun, SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRR, asta pentru ca la noi nu sunt scaune pentru copii la circiumi, terase, se face ca o gentutza, e super.
gabitzam da ce ai slabit!!! moaaaaaaaaaaama!! bravo! super si ADina am vazut, super fetele.
Florentina, Monu, s ava traiasca bebelusii, uau pereche deja!!! felicitari sa fiti sanatosi.
newmami, vacanta placuta, poze?
olgatirziu, parca tonul este mai vesel ? sau mi se pare mie???
mygirl , sanatate la bolnavioara!
am vazut pozele de la marea intilnire.SUPERRRRRRRRRRR. ADA _74 de ce nu ai spus frate ca esti manechin!!!!!!!
elly_b, acolo sus cineva va iubeste. am citit ingrozita despre accident.
androix, lasa trecutul deoparte, nu mai cauta ce ti-a placut la mIhai, pentru simplul motiv ca nu vei mai recunoaste, relatia a evoluat, cred mai degraba ca prioritatile voastre s-au schimbat, daca inainte cind faceai planuri sa .... ceva, te gindeai in primul rind la Mihai ce va spune, acum sunt sigura ca pe primul plan este Filip. plecati in vacanta toti 3 si vei vedea ca lucrurile nu sunt chiar asa negre cum le vezi tu acuma.
andutzy, bine ati revenit.
ioana, sa stapiniti sanatosi apartamentul si sa va bucurati de el.
mai frate da ati scris o groaza!!!!!!!!!mai vroiam sa mai scriu cite ceva da am uitat!!!
mai revin.
blackpanterro spune:
Buna fetele dupa o luna de zile,
au plecat ai mei de la noi ceea ce ma intristeaza foarte tare :(
Le-a placut mult Germania asa ca mama o sa mai vina si in februarie.Vremea a fost si este foarte kkcioasa.Jumate de zi e super si cealalata jumate ploua.
In weekend am fost in Franta la Strasbourg. A fost foarte frumos dar pe la 5 a inceput sa toarne cu galeata asa ca am vazut cladirea Parlamentului European din masina.
Aidan e bine, face numai prostii, se baga in tot ce poate si ce nu poate.
Andra, nici el nu merge singur, numai de manuta.Nu ma stresez deloc, pt ca in State chestia cu mersul singur trebuie sa fie pana pe la 18 luni.Numai dupa ei spun sa ne ducem la dr sa vedem daca e ceva.
Lasa ca mai bine asa ca imi mananca zilele chiar si in 4 labe.Nu sta locului nici 5 minute.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."