Copiluti de mai-iunie 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 3
gabitzam spune:
Haide mai, fetelor, nu va mai place deloc aici la noi?
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica ![]()
andutzy spune:
Mai Gabitza, eu prestez, prestez, acum chiar in recuperari
, dar cred ca multe din fete sunt prin concedii, plus ca a fost duminica...
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
andutzy spune:
Aaa,si inca ceva, fetele care mai cititi pe aici si care va culcati puii inca in patuturi-tarc, voi ii culcati la nivelul de jos, adica cel de tarc? Ca noi pana in seara asta tot in nivelul de sus ne-am lafait dar am considerat ca deja se cam copaise partea de lemn de la greutatea lui pitic si l-am trecut la parter. Insa acum imi fac procese de constiinta ca doarme copilul prea jos si il trage vreun curent
. Nu mai vorbesc ca pentru prima data in felul asta puiul a adormit neleganat, ceea ce pt noi este o MAAAAAARE VICTORIE!
- 31.05.2005
Danelutza spune:
... am revenit, va pup dulce
pe toate ca mi-a fost dor de voi, sper miine sa citesc si sa si scriu.
Uitam, Monu felicitari pentru fetitza
, sarcina usoara in continuare.

Cornelia spune:
Oana, sanatate Alexandrei!
Danelutza, bine ati revenit!
Andutzy, bine ca va priit in concediu! Nu-ti face griji, ca nu-l "trage curentul" pe Dragos! Eu ma minunez ca il tineati inca la etajul de sus. Cu toate, ca daca stau sa ma gandesc bine, si Maria ar fi stat inca linistita acolo la varsta asta. Lui Stefan i-am scos gratiile din doua motive: se criza cand se trezea inchis si se arunca in cap din patut
.
Nelia, nu stiu ce sirop homeopat au luat fetele. Stiu insa ca Helmiflores e pt. paraziti intestinali. Siropul despre care vorbea Loreen se numeste Permazole, dar nu e homeopat.
Buzita lui Stefan este mai bine, dar am dat de alta belea. E ciupit tot de tantari. I s-au facut niste blande mari-mari si se scarpina. Alt motiv sa fie agitat si sa nu faca nani.
Ma gandesc de ieri, ce iti e si cu soarta asta... Nati, daca v-o mai amintiti, a nascut azi o fetita. Sa ii dea Dumnezeu multa sanatate! Acum exact un an avea loc accidentul in urma caruia au pierdut-o pe Demi...
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
denisa73 spune:
Andra mai mai linistit,doar sunt frati nu? trebuie sa si mearga in aceeasi zi.
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze
gabitzam spune:
Cornelia, mi s-a zbarlit pielea si mi-au dat lacrimile cind am citit ce ai zis de Nati!! Ingerasul de sus o sa o pazeasca pe micuta nou-nascuta!
Pe Stefan nu-l poti da cu Autan pentru copiii cind sta prin curte? Sau ceva similar?
nelia spune:
Si mie la fel... nu-mi vine sa cred! Of, Doamne! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa si sa le aduca parintilor ei linistea de care au atita nevoie.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
denisa73 spune:
Dragelor, nu am vesti prea imbucuratoare,sacul creste cu lichid in continuare desi sarcina nu mai e si beta HCG scade.Incerc sa fac rost de metotrexat,iar daca nu vin in Romania diseara.De operat nu am de gand indiferent ca mor.
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze
andutzy spune:
Denisa, te rog sa-ti bagi frumusel mintile in cap, Cristian are nevoie de MAMI SANATOASA!
Chiar sa fie baietii nostri ultimii din lista ne-mergareti?
Imi vine sa mor, m-am saturat sa ma duca de mana peste tot ca de nu stiu ce si acum chiar incep sa-mi fac si griji....daca am ramas ultimii 
- 31.05.2005