Copiluti de mai-iunie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Asta e ultima noapte la lucru si dupa asta am si eu in sfarsit 2 saptamani de concediu . Miercurea viitoare as vrea sa plecam la Constanta - nasa lui Elian si a noastra e din Constanta , si desi pana acum nu am mers la ea , pentru Elian - bucatarie , etc. anul acesta vom merge asa . Pentru restul inca nu prea avem planuri concrete .
Pupam mamici si pitici

Mamicul lui Elian
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Slaba miscare azi! Va cred, cu caldura de azi... Am vazut in masina la un moment dat ca arata la bord ca erau afara 38 de grade...La umbra !!!

Dimineata am fost la Mogosoaia, cum va ziceam. Nu mai fusesem pe acolo de copil, nu-mi aduceam aminte cit e de frumos. Era foarte-foarte ingrijita curtea, imprejurimile, palatul, terasa in trepte spre lac, plina cu flori.

Toata lumea s-a instalat pe paturi la umbra deasa, pe o pajiste. Au fost o gramada de copilasi, Andrei era printre cei mai mici. Dar n-a avut nici o treaba, a facut inspectie la toate paturile, a luat jucariile copiilor la rind. A fost si un clown, de fapt o clown-itza, care s-a jucat cu copiii, le-a spus povesti, le-a facut figurine din baloane si i-a pictat pe fata. Andrei nu ar fi stat la pictat, dar tare erau haiosi copiii. Nu prea intelegea el ce e pe acolo, dar unde erau copii multi, acolo era si el in mijloc. Altfel foarte placuta atmosfera, mincare buna, bere rece... Daca n-ar fi fost asa de cald am fi stat mai mult, dar dupa 2-3 ore n-a mai avut stare Andrei, era nedormit, mancare a ciugulit foarte putina.

Aici vedeti cateva www.dropshots.com/day.php?userid=142350&cdate=20060819" target="_blank">poze de la Mogosoaia.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele, sculaaarrreeeeaaaa!!!!

V-ati topit ieri? Stai sa vezi ca azi se anunta cea mai calduroasa zi a anului!! Chiar mai cald decit ieri, desi n-as fi crezut posibil asa ceva!

Cred ca azi ori stam in casa sub bataia AC, ori mergem prin mall-uri si supermarketuri, tot sub bataia AC.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Impuscati-maaaaaaaaaaaaaaaaa
Nu mai pot, mi-e somn de pic si nu pot dormi. Noaptea ma topesc de cald, iar Filip nu stiu de ce ma pedepseste ca la 7 e in picioare. Si ca sa fie tacamul complet ieri nu a dormit deloc! el care dormea si de cate 3 ori pe zi, min. 2 ore. Acu ziceti: na, las' sa vada si ea cum e! Oricum sunt varza si ce e mai trist e ca si concediul il prevad foarte obositor. Mihai deja s-a abonat: a zis ca el 2 zile nu vrea sa auda musca. Si eu in timpul asta trebe sa prestez probabil
Astea sunt cele mai pasnice si vesele ganduri pe care le-am avut de ieri dimineata incoace. Nu vreti sa le stiti pe restul. Va zic doar ca aia cu impuscatul nu e deloc in gluma

Andreea mamica lui Filip Stefan

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna gagici! Am revenit si noi de 2 ore de la Busteni unde a fost VIS, va las acum ca vreau sa descarc pozele si revenim dupa aceea cu amanunte! MI-a fost dor de voi si....atat, ca de casa si Bucuresti nu prea....

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Andutzy, bine ai revenit, ma bucur ca v-ati distrat si racorit. Asteptam pozele!
Gabitza, superb peisajul si super petrecerea! Sa nu mai vorbim de tine, care arati excelent, felicitari
Eu am tras-o cu Alex azi noapte, de ieri tot are febra, nu mare, dar este calda tot timpul, azi noapte am facut planton in camera ei. Pe la 3 i-am dat panadol ca gemea saracutza in somn si ii ardea tot corpul. Nu stiu ce sa mai fac, inclin sa vred totusi ca e de la dinti tot show-ul asta cu kk moale (cam 3/zi), maraiala, febra....Maine merg si la pediatra s-o vada.
Androix, distractie si odihna placuta la mare! Poate aerul sarat si marea il vor obosi bine pe Filip, sa doarma bine ca sa te odihnesti si tu. Misto poze face aparatul vostru, a meritat banii. si noi ne doream, dar deocamdata l-am taiat dupa lista.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Androix mare distractie a fost in parc! Si vad ca ati stat pana tarziu! Petrecere placuta in concediu!
OlgaT sanatate lui Tony. Ce te mai chinuiesti cu el!
Cornelia pup Stafanut! Sa-i treaca buzelul repede!
Nelia felicitari pentru primele silabe!
Gabitza super pozele. Andrei vad ca e captivat tare de claun.Sau de baloanele lui!
Andutzy bine ai revenit in "cuptorul" de Bucuresti. Asteptam pozele!

Despre David va spun ca imi este tare dor de el si ca ma bate gandul sa ma duc la ai mei sa-l vad, asa ca daca lipsesc o saptamana, cu Puiutul meu sunt!
Va pup si o saptamana placuta va doresc!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Asa cum am promis, v-am postat POZELE DE LA MUNTE.
In 2 vorbe, lui Dragoselu i-a priit EXTRAORDINAR iesirea asta in sensul ca ne-a ferit D-zeu de vreo problema de sanatate si orice am facut cu el, i-a placut mult. Pozele din pacate nu au o rezolutie extraordinara deoarece sunt facute cu tel, dar decat deloc, mai bine, asa! va pupam!
Conditiile au fost super la pensiune, preturi acceptabile si gazde super primitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Ma speriat cineva ca, copilul meu ar trebui sa mearga singur pana acum cica macar stabilitate pe picioare ar trebui sa aibe,daca nu inseamna ca e rahitic.Copilasii vostri toti merg? El merge tinut de manuta dar cand se grabeste isi pierde echilibru.I-am luat ham si mergem cu el,zici ca e pinochio,se duce in stanga si-n dreapta,abia acum a inceput sa puna toata talpa jos,caci mergea pe varfuri.Asta imi mai lipsea sa ma gandesc ca e rahitic,ca o avea lipsa de calciu,ca de fier cred ca luam iar de la capat,cand se constipa rana de la fundulet reapare si sangereaza,iar el se anemiaza.Maine o sa va spun ce s-o mai intampla si cu mine.

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze

Mergi la inceput

Denisa si Dragos e in acelasi stadiu cu mersul, chiar nu are de gand parca sa o ia in picioare, il satisface mersul in 4 labe si mersul de manuta.
Chiar au ramas ei ultimii 2 puturosi????
Eu nu mi-am pus problema pana acum ca ar fi vreo lipsa de ceva....

Mergi la inceput