Copiluti de mai-iunie 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 13
Danelutza spune:
Denisa 

si sanatate multa, sus cu moralul ca ai o viatza inainte. 
Laura pai am vazut eu ca doar daca-i arat palma, inchide ochii, deci... nu durerea ci actul in sine o sperie.
Elly, Nefertari multzumesc de incurajari, cind ajung in Romania, gata gauresc urechiushele, asta pentru ca nu-i si tatsu, ca altfel n-aveam nici o shansa. Deja am visat asta noapte ca i-au pus cercelushi, dar batea una cu ciocanelul sa-i faca gauri
, si n-a plins deloc. Doamne, ce vis timpit.
Acum sa ma laud, adica m-am linistit, am gasit o agentie serioasa, am rezervat bilete pentru avion, deci pe 31 august plecam si pe 16 septembrie ne intoarcem acasutza.
Va doresc o zi buna la toate, sanatate la bebelushi, la mamicutzele cu probleme si... fruntea sus pentru mamicile care sufera in aceste momente de mici depresii 

fran spune:
Buna !
Va mai amintiti de noi ?
Va pupacim pe toti-mamici, copilutzi si bebici din burtici

, ca tare ne-a fost dor de voi...
Am fost 12 zile la mare si dupa aia am plecat la tara cu o pauza de juma' de zi in Bucuresti pt. schimbat bagaje
Cornelia-abia acum am gasit mesajul cu tel tau, dar nici nu ne-am miscat din Cap Aurora-in principal din cauza lui Paul care a suferit cat am stat la mare de alergie de la soare- si a avut o gramada de smacoline de dat pe piele...nu e prima data cand se intampla asa ca a fost pregatit, da' nici chef de plimbare nu a avut...
Mai citesc si revin...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
loreen spune:
Elly mama draga nu am ras...cred ca mi-a scapat maimutoiu ala ca nu faceam misto de tine...io stau de hat ani in Cta,cred ca vreo 18 dar tot habar nu am de oras...iar ieri la Mangalia parca eram in alt judet...
Rectific casuta lui fii-mea era din musama,adica nu din plastic...au la Selgros intr-adevar cu 279 parca de lei...iar alea de la chicco mai sunt cum mai sunt dar sa le vezi pe alea de la Feber din Spania ...mori ...cu sonerie la usa cu felinar ...
Denisa cred ca te-ai exprimat gresit... poate socotelile cu sarcina vrei sa le inchei si sa-ti vezi mai departe de cresterea lui Cristian ca sa va bucurati amantrei,cu sot cu tot,de viata de familie...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andutzy spune:
Buna ziua!
Denisa, te-au certat suficient fetele ca sa mai spun si eu altceva decat ca sa te gandesti la Cristian, sa-i multumesti lui D-zeu ca ai un copil sanatos si frumos cum numai cei nascuti in aceasta zi pot fi!
.Te rog frumos sa revii cu picioarele pe pamant ca in primul rand copilul nascut conteaza!!!!!!
mai fetele, ma scuzati daca v-am indus in eroare, sotul meu este de partea mea, adica apararea in primul rand mie mi-o ia si din cauza asta ea ea plina de venin....Insa pana la urma zice ca e mama lui, trebuie sa o acceptam asa cum e...chiar daca uneori mai are putin si ii spune "pa", ca nu o mai suporta nici el. Chiar au avut vreun an cand nu au vorbit si atunci eu fata buna i-am impacat....Insa de cand a murit socrul meu, ii este mila de ea si a devenit mai protector, o suna zilnic si daca vede ca dau pe afara de venin in ce o priveste incearca sa ma mai tempereze, una peste alta ii multumesc lui D-zeu ca recunoaste ca e cum e si nu ii tine numai ei partea....
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
gabitzam spune:
DENISA, spune-ne ce faci? Ce ati hotarat? Ce faci mai departe? Hai mamico, te rog eu sa nu disperi, fa ce e mai bine pentru tine si copilasul tau Cristian, care are nevoie de tine!!!
monu spune:
DENISA hai mamico te dai asa repede batuta? si cu Cristian ce faci? Intotdeauna este o solutie.
Beatrice, cum mai e cu bubitele?
Ola fetelor, eu sunt binisor. sunt obosita la cat ma alearga Alexia si ca un facut nici nu prea mai doarme ziua.
Excelenta Sa dra Alexia a binevoit sa manance penene rosu

15+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Danelutza spune:
Laura nu mai plinge, si Isabella are o casutza tot din mushama, sonerie nu-i trebuie ca inca nu vin logodnicii in vizita
, iar ca sa-i cumpar din aia smechera, iar peste citva timp nu mai e interesata, mai bine cheltui banii in folosul comunitatzii, haine, papuci la printzesa ![]()
Fetelor am biletele de avion in mina, dar soatza mea tare-i trista ca ramine singurel, fara fetele lui. ufff, ce sa-i fac daca nu are concediu si ca sa mearga si el doar 2-3 trei zile, nu se merita, obositor si... si atit. I-am comunicat ca poate sa aduca pe cineva sa-i tzina de urit, dar... numai in cazul cind e de acord sa spele si geamurile, ca sa am eu mai putzina treaba cind ma intorc ![]()

andutzy spune:
primii 3 pasi singureeeel! revin cu amanunte dupa ce mai exersam putinel!
- 31.05.2005
andutzy spune:
mergeeeeeeeem!!!!!!
- 31.05.2005