Copiluti de mai-iunie 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 12
elly_b spune:
Tocmai am pierdut un mesaj. Uitasem de ce ma obisnuisem sa scriu in word si apoi copy paste.
Intre timp am luat un diclofenac ca m-am trezit si eu atat de intepenita in dimineata asta de nu puteam sa-mi misc gatul.
Ziceam in primul mes ca e prima data cand vad ca suntem pe pagina 2. Vorba Gabitzei or sa ne arhiveze in curand.
Danelutza zic eu ca nu e mare branza cu gaurile. Si mie mi-a fost foarte frica. Ma pregatisem sufleteste caci ma asteptam la urlete, plansete, durere … ei bine, nu. A plans un pic la prima, un pic mai mult la a doua si s-a linistit repede uitandu-se la niste jucarele. Au mai ramas suspinele si un mare botic. Cred ca e mare sperietura. Intepatura banuiesc ca ar trebui sa fie cam ca cea facuta de o seringa. Dar am vazut ca toti parintii gandesc cam la fel. Cand am iesit noi din cabinet mai erau programari (fetite cam de aceeasi varsta) si parintii se mirau : Cum gata? Si nu mai plange? Venisera saracii cu aceeasi frica ca si mine cred. A fost bine totusi ca i le-am facut seara la 9 si gaga a adormit inca din masina. Deci …. Curaj. O sa ti se rupa sufletul de mila dar ei o sa-i treaca repede. Daca vrei sa i le faci in Ro eu iti recomand Medlife. Sunt civilizati iar asistenta care face gauri super dragutza cu copii.
Oana, uitasem sa-ti spun de moral … este schimbator ca vremea. Azi e bine, maine il adun de pe jos. Cum mai e Alex? Auzi ce inaltuta e. Abia astept sa mai mergem si noi la un control sa vad daca a mai crescut gaza ca ea tot la 73 ramasese. Nu ca eu sau taica-su am fi prea inalti …
sunt niste prieteni de ai mei la mare si ziceau ca azi se duc la Aqua Magic si daca nu venim si noi. ma bate gandul ...
oana tu ai fost cu alex. au accesorii (adica colace sau diverse) pt copii sau trebuie sa ma car cu ele de acasa? in banii astia ar trebui ![]()
mami de
annelies (30.06.2005)
poze gaga mic si dulce
elly_b spune:
loreen, saru'mana. deci doraly scrie pe mine ca oricum vroiam sa ma duc sa vad ce e pe acolo. daca nu, raman celelalte variante. stii pana la ce ora e deschis acolo? ca sa stiu daca mergem cu tatic sau cu un taxi. si cred ca vorbim de acelasi magazin, nu? spre iesirea dinpre eforie. parca ii mai zice si tonis
si in mangalia unde anume? ca eu ar trebui sa ajung zilele astea pana in vama veche.
m-au sunat prietenii mei. cred ca pana la urma mergem la aqua magic azi.
mami de
annelies (30.06.2005)
poze gaga mic si dulce
loreen spune:
Elly m-am uitat si eu acuma la poze pe-ndelete...mi-au placut tare si pozele si protagonistii...tare vesel copil mai ai si expresiv...seamana cu taica-su desi te ia cu fiori cand il vezi cat e de impunator...
Somnul la sezlong ca ala dar somnul de pe rucsacul de plaja este mortal...
Spune-mi te rog de unde ai luat : casuta( aia de palstic a facut-o Delia bucati franjurate)scaunele si chestia aia de la Fisher cu Play and Learn...nu ca m-ar interesa dar chiar vreau sa stiu
...trebuie sa reimprospatez mormanul de jucarii ale domsoarei ca zace boxa goala...
P.S. Au deschis pana pe la 8 pare-mi-se sau chiar 9...da si acolo este inspre iesirea spre Eforie...![]()
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
elly_b spune:

hai sa o iau intai cu taticul din dotare. seamana el cu bodyguard-zii lui radu stefan
dar nu e chiar asa. e din ciclul cainele care latra nu musca. desi si mie dupa atata timp cand se enerveaza si mai da si cate un tipat imi ingheata sangele in vene
. dar crede-ma pe cuvant ca are un suflet extraordinar iar la veselie gaza seamana cu el. om mai vesel si mai haios ca el eu nu am mai vazut in viata mea. Ii trec prin cap toate traznaile si le si face. nu ai cum sa te plictisesti cu el. Si daca il vezi cat de stangaci si de prostut este cu asta mica te tavalesti de ras. Ca orice om are defectele de rigoare (pe care eu cateodata ajung sa cred ca nu le mai suport, dar nici eu nu sunt usa de biserica
), dar una peste alta este un om de milioane.
Si jucarii …. Casuta este de la Sell Gros. Am vazut-o si in Cta. Noi am luat-o din Buc si zic eu are un pret bun 300 ron. Imi curgeau balele, normal, dupa aia de la Chicco dar era 1200 ron si depasea cu mult bugetul pt apartamentul copilului. Si asta tot din plastic este dar destul de rezistenta. Mobilierul este cumparat de la targurile de la munte (Sinaia, Predeal) nu stiu exact de unde de unchiul ei. Dar pot sa ma interesez. Iar scaunelul de la Fisher Price (care este demential; eu sunt fan) este luat din Olanda. spune o gramada de chestii poezii, cantece, numere, expresii, formule de adresare etc ... in olandeza 

. cu ocazia asta a invatat copilul sa spuna "hallo"
ps : si nu mai rade de vastele mele cunostinte despre cta 
mami de
annelies (30.06.2005)
poze gaga mic si dulce
denisa73 spune:
Sacul a crescut la 5,67cm.Beta nu au reusit sa imi ia desi m-a intepat de o gramada de ori.Oricum nu mai conta caci beta scade.Cred ca a venit momentul sa-mi inchei socotelile cu viata.
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze
patriciaRO spune:
Denisa, ai mai, ce esti asa dezamgaita... Nu mai vorbi asa, ca te bat! Stai mai linistita ca va fi bine.. off!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
patriciaRO spune:
Andra, cred ca la Dragoselul or fi de la caldura... Ca asa mai face cateodata Alex, dar ii trec repede... La mine, ale naibii au pustule si ma mananca... Acuma sau mai estompat ca aseara am dat cu mixtura... De ziceai ca sunt dalmatian!![]()
Naspa cu soacrele... Mai bine eviti vizita, telefoanele ei asa mai departe si odata si odata se va simti ea singura si doritoare sa fie alaturi de voi. Daca nu, sa fie sanatoasa. Voi sa fiti sanatosi... Naspa este ca sotul e de partea ei, vorba lui Loreen fa-l sa vada fata ei cum o vezi tu si poate se va schimba!
Sotul meu imi ia apararea daca e nevoie, pentru ca asa cum zice si el, acuma noi suntem familia lui, nu parintii... Restul mai la coada! Eu contez cel mai mult pentru el...
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
elly_b spune:
quote:
Originally posted by denisa73
Cred ca a venit momentul sa-mi inchei socotelile cu viata.Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze
denisa, ce vorbe sunt astea fata draga? hai: CAPUL SUS! Cristian are nevoie de o mamica cu moralul ridicat care sa aiba grija de el. nu poti sa te lasi coplesita de probleme.
ce solutii sunt? ce se poate face? opteaza pt o operatie. hai ca nu e dracu atat de negru ...
mami de
annelies (30.06.2005) poze gaga mic si dulce
nefertari spune:
Danelutza - Gaurile n-au durut deloc - fetele de la piercing i-au dat cu un gel inainte , care amorteste locul . Freya s-a speriat doar de forfota din jurul ei - eu pe scaun cu ea in brate , tati facea galerie , doua tipe erau pregatite cu "pistoalele" - in 3 secunde s-a terminat operatiunea - fara urmari - s-au folosit cercei medicinali .
VREAU SI EU CONCEDIUUUUUU !!!
Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya
lucas spune:
DENISAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,
nu esti intreaga la cap!!! ce vorbe sunt astea!! da la copil nu te gindesti???? stai binisor si vezi ce se poate face, e imposibil sa nu se gaseasca o solutie, daca nu acolo, aci in Romanica, gasim noi un doctor cu scaun la cap.
fata draga, 

(acu ma cert cu tine) gasim o solutie stai cumintica si gindim. mai bine zi ce putem face noi!!!