Copiluti de mai-iunie 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 14
andutzy spune:
Mai fetelor, era si cazul sa venim si noi cu vesti de-astea, iata ca merge si baietelul meu! Timid, doar cativa pasi, dar este inceputul nebuniei, asta este clar! NU ma intrebati cat de emotionata sunt, chiar daca stiu ca asta aduce dupa sine momente mai grele decat au fost pana acum! Dar MERGEEE, asta conteaza!

Diseara avem party-ul unei colege de-a noastre, asa ca iesim la un dans. Maine va povestesc cum a fost! O seara frumoasa!
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
andutzy spune:
DENISA, ce faci? Ne dai emotii!!!!!!!!!!
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
denisa73 spune:
Va multumesc mult mamicutelor,dar credeti-ma ca nici macar Cristian nu imi mai da puterea necesara sa trec peste asta.Asa a urmat a siruri de necazuri si paharul s-a umplut.Mai astept pana maine cand ma duc in alta parte sa fac o eco mai buna.Nu o mai facem dar nu stiu ce dimensiune avea inainte de metotrexat.Nu v-am scris pana acum caci m-am simtit foarte rau azi de la metotrexat.
Felicitari Dragosel! Si Cristian ieri a facut 2 pasi singurel dupa care a cazut in fund.Azi nu m-am mai putut ocupa de el.
Va pupic dulce pe toate!
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze
Danelutza spune:
Denisa sanatate multa si ai grija de tine si de baietzelul tau. 
Felicitari Dragoshel, de-acum sa te tzii mami, ca te omoara cu alergatul si trage de tine ![]()

Florentina G spune:
Felicitari lui Dragos pentru primii pasi!
Hai ca maine-poimaine va va face concurenta la dans!
Felicitari lui Cristian pentru primii pasi singurel
iar mamicii lui ii doresc multa putere sa treaca peste acest episod greu din viata lor! Fruntea sus si priveste cu incredere inainte ca altfel decat bine nu are cum sa fie!
Laura nu te-am uitat cu reteta de tort, astept sa vina mama de la tara ca are una super tare pe care a facut-o de ziua Mayei, de Sf. Marie!
Monu, ce mai faci? Ai inceput sa simti miscarile bebelushei? Pe mine nu ma lasa fotbalistul meu o secunda linistita, ma tine numai in suturi!
Vroiam sa va intreb daca la varsta asta are vre-o relevanta faptul ca Maya prefera sa faca mai toate lucrurile cu mana stanga. De mancat mananca numai cu stanga, de scris la fel (desi nu tine inca asa cum trebuie creionul) si biberonul pare sa si-l sustina mai bine cu stanga. Voi i-ati urmarit pe ai vostri, fac la fel?
Maya a invatat sa faca deosebirea intre da si nu. Daca ii pun un sir de intrebari, desi nu pare sa se concentreze, raspunde logic, fara sa faca vre-o greseala. Azi la baita o intrebam retoric daca vrea sa o spal pe cap si mi-a raspuns ca nu, a si aratat cu degetul. Apoi cand am intrebat-o daca ea vrea doar sa se joace mi-a spus ca da!
Iar cand intru cu ea in vre-un magazin imi face semn cu degetul si spune "nu nu nu", adica "nu are voie sa atinga nimic"!
Tina
22+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
ioanailincam spune:
Salutare, fetelor! Intru pe fuga, am depistat un Internet Cafe si am 10 minute. Suntem la mare, e frumos, dar nu atat cat ma asteptam. Evident nu din cauza anturajului sau a vremii (este superb de vand am venit), ci din cauza mea de nebuna ce sunt. Pur si simplu nu ma pot desprinde de problemele zilnice, care ma hartuiesc pe rand: ba ma gandesc la Mogo (care se pare ca o duce excelent la tara), ba la noua slujba, daca va iesi, ba la renovarea apartamentului. Mi se invart toate in cap si nu reusesc sa ma relaxez. Imi vine sa-mi iau campii, nu alta, ca suntem la mijlocul sejurului si altul nu mai pup pana la anul. Abia asteptam sa intru sa va spun, poate asa ma usurez, ma calmez si reusesc sa ma bucur de restul concediului.
Nu am timp din pacate sa citesc pentru ca ma asteapta fetele (baietii sunt la meci). Sper ca sunteti toate bine, la fel si copilasii. Poate maine la pranz mai vin pe aici cat doarme lumea, sa mai recuperez la citit, dar aici e mereu aglomerat si nu stiu daca prin loc. Va pup dulce si de marti in orice caz ma voi intoarce. Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Cornelia spune:
Denisa, sunt sigura ca vei lua decizia cea buna pt. voi! Multa sanatate!
Felicitari mergaretilor Dragos si Cristian!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
monu spune:
neatza,
eu nu mai inteleg nimik. alexia a plans toata noaptea, nu prea a dormit si acum misuna fresh. dar plangea cu niste lacrimi! si in hohote! nu stiu ce are.

15+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)