Mamici de septembrie-octombrie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

'Neata!

Vad ca starea de spirit predominanta e deprimarea... ma inscriu si eu in aceleasi tendinte... am ajuns la capatul puterilor si rabdarilor din cauza caldurii, ma sufoc si am o stare perpetua de disconfort, in ciuda nenumaratelor dusuri facute zilnic (asta pana azi, ca iata vestea buna pt ieseni(cei fara centrale de apartament- ca mine-) de azi si pana pe 26 e revizie tehnica si nu avem apa calda in tot orasul )

Asta noapte am dormit foarte prost, m-au hacuit tzantzarii, m-am perpelit de cald ca un pui la frigare si m-am trezit la 8 cu un reflux de sucuri gastrice... cumplit, cumplit... ma doare esofagul, nu pot bea nici un cappuccino caldutz de cat e de iritat, si arsuri, acid, mereu mereu arsuri...

Sper sa mai coboare bebele meu...burtica e foarte sus, si simt consecintele din plin... refluxul asta, arsurile, disconfort abdominal fara sfarsit, apoi pur si simplu simt cum imi apasa coastele asupra uterului.. uffff, o fi normal? Maine am programare la Iliev sa vad ce mai face BB asta si cum sta, ca tare ma cam chinuie... cam 24/7, full time...

Si acum, dupa ce ca aveam o stare deplorabila, mai pica si chestia cu apa calda minus... pe caldurile astea... e inuman... eu dush rece cu apa ca gheatza nu pot face totusi, gravida fiind. O sa incalzesc apa sa ma spal la lighean ca-n secolul 19... si-asa incapeam greu cu burtoiul in cada, acum cand trebuie sa spal si parul va fi si mai amuzant.......

Cum naiba nu se pot optimiza serviciile pe care le ofera regiile astea... Bine ca serviciile platite (apa, curent electric etc) sunt cele mai scumpe din Europa la noi in amarata asta de tzara, dar calitatea e de kk... nu pot face reviziile noaptea, timp de 7 nopti sa zicem, de la ora 22 la 10 dimineata... trebuie sa ne tzina nespalati ca pe animale tocmai in miezul verii

Eloise 31+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Tasia dupa mine e singura metoda valabila.
Iar momentul ovulatiei il poti afla si fara sa apelezi la teste...io si cu amarantina ne grabeam ...de-aia ne-am repezit la teste...dar sunt metode de depistare a ovulatiei (termometrul, modificarea secretiei vaginale) si daca verifici luna de luna tinand o evidenta, e imposibil sa nu stii data exacta.

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Neata gravidute
Vad ca toata lumea suporta cu greu caldura.
Si la noi e cumplit, asteptam ploaia cu nerabdare ( oare o veni ? )
eloise imi pare tare rau ca v-au oprit apa , de asta m-am temut toata vara. Vad ca la noi n-au oprit-o ( eu credeam ca am scapat, dar mai stii ce idei le mai vin )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 32+ cu Thea si Ruty 5 ani

RUTY DOMNISOARA DE ONOARE

PETRECERE RUTY

POZE

JURNAL

Mergi la inceput

Eloise te inteleg perfect cu apa si reviziile lor.
In Bucuresti am inteles ca de anul asta se renunta la metoda asta tampita. Stii care e treaba ? Ca revizia se poate face in 2-3 zile..dar domniilor lor le e tare lene si prefera sa faca cate putin cate putin...sa nu se oboseasca prea tare.
E tare greu...off...sper sa-ti treaca timpul cat mai repede.

Oare o fi nascut Ingereasca ?

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

Mai Pufy..eu cred ca tu ai o camara cat sufrageria mea de mare..asa-i ?
Unde-ti incap tie toate conservaraiele pe care le tot faci de cateva luni bune ?

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

Putzuruca frumushele pozele de la nunta, si tu, si rochitza bleu!

Am pus si eu nishte poze noi , 4 la numar, facute sambata seara. Din poze nu se vede cat sunt de amarata, nici cat mi-e de cald, nici cat is de dodo, dar sunt, sunt...

Eloise 31+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Hei burtici!!

Eu am reinceput iar serviciul dupa o sapta de stat pe acasa...si e bine aici ca am aer conditionat si e taree bine. Mai mult de asta cred ca vin la seriviciu.

Ieri mi s-a parut si mie mai cald in casa, insa noi aveam avantajul ca avem multi pomi in fata blocului si parca e mai racoare asa...mai ales daca lasa sa se faca un pic de curent...

Inni si Ileana multumesc pt raspuns. Deci daca dau cu mixtura aia mentolata e ok pe burtik...ca eu nici cu spirt nu dadeam.Oricum m-a mai lasat ...cred ca de la pudra aia Baneocin...

Eloise daca te mai aud ca zici ca esti grasa ...vin asa gravi pana la Iesi si iti trag o mama de bataitza. Pai tu esti grasa?

Eu am coborat acum la masa si iar as fi mancat o amandina...cred ca vreau sa ma umplu toata de urticarie ca altfel nu imi explic. Am innebunit cu ciocolata si dulcelegariile astea...si pe vremea asta ...

Pupici si numai bine.

Itzy-Bitzy
35+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

buna burtici
noi suntem bine, un pic nerabdatori sa nastem
am fost aseara la o nunta unde ne-am simtit f bine, mai ales ca ieri am sarbatorit un an de la casatorie si ne-am sarbatorit tot la o nunta! Fetelor stiti cum aveam picioarele la final? de nerecunoscut!!! duble ca marime si ma intepau si ma dureau
pufymic te inteleg perfect, si pe mine ma dor oasele ingrozitor si deja zimt ca nu mai pot, chiar ii spuneam sotului ca daca bb sta pana la termen eu innebunesc inca 3 sapt cu durerile astea
in rest, toate bune

Floricika 37+ cu David Stefan
Poze

Mergi la inceput

Itzy am 72 de kile (la 171 cm), cu 17 in plus ... se vad, nu se vad, nu stiu... daca as face niste poze intr-o ipostaza mai "devoalata" s-ar vedea cu sigurantza si sunculitzele

Eloise 31+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Flori, la multi ani, casa de piatra in continuare si sa fiti mereu la fel de fericiti ca acum!

Zilele astea cred ca o sa scriu mai putin...imi vine sa plang intr-una si nu vreau sa transmit nimanui starea mea de spirit. Colac peste pupaza, azi iar am . Se pare ca a reinceput sezonul greturilor la mine

36+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput