Mamici de septembrie-octombrie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

'Neata

Inni si amarantina E sigura chestia cu prestatul inainte si dupa ziua ovulatiei ca sa iasa sexul pe care il doresti? Eu habar n-am de nimik,nici macar nu am vazut cum arata testele de ovulatie. Bebeul asta a aparut pe neasteptate, si daca tot sa deschis procesul, as vrea sa il fac si pe al doilea la maxim 3 ani si dupa aceea sa inchid cantina Mi-as dori foarte mult sa fie fetita pt barbat-miu, el la asta a sperat sa fie fata dar e mandru ca va avea si baiat. As vrea macar pe al doilea bebe sa-l programez si daca as putea alege si sexul ar fi super Il cred in stare sa ma puna sa fac copii pana iese fata ca doar avem cu ce

34 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Stef si al meu e pelvian si cand a incercat sa-l masoare ecograful i-a dat "out of range" adica BB-ul e super mare si e trecut de saptamanile care le calculeaza ecograful..e cam nasol avand caputul asa mare simt cum trage de pielea/muschii de deasupra buricului si chiar doare cand ma ating sau lovesc...al meu se pare ca nu mai are loc sa se intoarca.... mai stie cineva de Try?
va pup si sanatate multa tuturor.

Silvia36+ cu Lukas-Daniel
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna dimineata burtici!

Stef eu cand am vazut masuratorile pe ecranul de la ecograf care indicau ca e cu 2 sapt mai micut(si la DBP si LF) si mi-a zis ca are cam 2000 gr, am si uitat sa-l intreb de ce.....
Dar mi-a zis el sa nu ma nelinistesc ca e sub medie, fiindca poate asa e felul lui bb , adica mai mic....asa cum felul lui Alesio a fost peste medie(a avut 3900 gr si 59 cm la nastere....dar la cm eu cred ca au gresit cu vreo 2).....si uitam: era in prezentatie pelviana-transversala!!!(ceva intre)
Nici un motiv n-ar fi....placenta la mine e gradul 1 inca(!!!), lichid amniotic in cant normale, cordonul ombilical ok(i-a facut echo Doppler)....deci nici o explicatie logica....
Oricum important e sa mai stea piticii in burtica macar 1-2 sapt. ca acum iau mai mult in greutate si in plus acum are loc si maturarea functionala a organelor.

Mai fetelor eu deja innebunesc de durere!In viata mea nu m-au durut asa oasele...abia ma misc...toata cracanata(scuze)....de tot rasul, dar eu ma simt de tot plansul...
Azi am putina treaba cu niste prune ca vreau sa pun compot(ca din ala nu am decat vreo 10 borcane-parca....nici nu mai stiu exact).Sper sa termin repede cu ele ca nu-s in stare sa stau mult in picioare...

Pupici!

Ioana(36+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata.

Cum va descurcati cu caldurile astea ca eu nu mai pot. Curg toate apele pe mineCred ca si bebe e la fel ca se foieste de zor in burtik.In rest sintem bine asteptam vre-un norisor....de ploaie.

POZE

Monica 38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Dragele mele,
N-am mai trecut pe la voi de un car de ani, sa nu ma , va rog

In primul rand, vreau sa felicit cele 2 mamici. Ignatica, ti-am vazut bebelu' si m-am indragostit. De abia astept sa imi tin si eu iubita mica in brate, imi asa dor de un bb mic.

Susa, poti citi despre Try la "discutii generale", a scris acolo.

Pufy si bebita mea e mai mica, desi la primele doua sarcini n-am avut probleme. Si ca sa te mai linistesc putin: exact cu o zi inainte sa nasc fetita, m-am dus la spital ptr un control preventiv (depasisem termenul) si mi-a spus doctorul la eco: "ei, o sa faci si tu o pisica!". Iar pisica mea, s-a dovedit 12 ore mai traziu, a avea 3800g si 50cm. Asa ca.......

Inni si amarantina, m-am distrat citindu-va! ati fost tare haioase, dar aveti insomnii nu gluma. eu dorm destul de bine, atat un somn la pranz, cat si toata noaptea. Singurul disconfort este ca imi apasa bb pe diafragma si simt ca ma sufoc.

Va pupic pe toate si ma stradui sa raman in zona, deja devine palpitant, multe va apropiati incet dar sigur de termen....Io mai am DOUA luni

O zi frumoasa!

Maktub

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Nokia bine ai revenit!!!
Chiar de mult nu ai mai dat semne de viata....
Cum esti?Piticii sunt cuminti?
Mai si eu sper sa se insele medicii si sa fie bb meu ok....adica nu un matz dupa cum se preconizeaza ....

Tot vorbeati despre depresie....si eu am plans ca nebuna 2 zile de nu m-am putut opri....acum iau iarasi MagneB6 la ind. medicului si sper sa ma ajute(si la depresie si la carcei)...

Pupici!

Ioana(36+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Nokia pe cuvant de onoare ca m-am gandit la tine azi-noapte cand ma "prosteam" cu germana. Adica nu ma prosteam, e toata germana pe care o stiu. . Chiar vroiam sa scriu "o sa ne citeasca Nokia si o sa ne corecteze ea "..dar n-am mai facut-o.
Ma bucur ca esti bine.

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Uf! Sunt sleita de caldura....Nici sa scriu nu pot. Probabil ca e primul mesaj scurt pe care il trimit!
Voi cum mai suportati? Sper ca asta e ultima zi de canicula din vara asta si ca oricum va fi ceva mai putin fierbinte decat ieri cand pur si simplu a fost irespirabil. Abia pe la 2 noaptea a inceput sa adie si la mine in casa vantul (fiind cu toate geamurile larg deschise, doar doar s-o face putin curent)!
Acum ma duc sa zac in alta camera - imi schimb cuibul periodic ca sa nu incalzezc prea tare camerele de la respiratie...Doamne, macar un ventilator daca am fi avut! Lasa, vara viitoare nu o sa ne mai prinda nepregatiti.
A, ma duc sa imi incep bagajelul pentru spital. Joi intru in sapt 37, deci prea mult nu mai e nici la mine...
Marina35+ Maruca si Ana (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stef81ro spune:

Pufymic iti multumesc pt raspunsuri.Daca tie ti-a zis asa inseamna ca o sti dr ceva.Asa mi-a zis si mie dr. sa stau cat mai linistita ca sa nu se rupa apa si sa mai ia bb in greutate.Culmea e ca pana acum bb a fost in grafic, bine nu cine stie ce grasut dar era bine.Dr asta a mea tot imi zice mereu ca pelvieni nu stau pana la termen.Adica dupa ce ca e micut daca nu sta si pana la termen...Oricum mi-a zis sa am bagajul pregatit pt spital, si sa mai vin pe 4-5 la control ca sa programam cezariana cam pe 10sept desi dpn-ul meu e 22.Dr asta face cezariane la rece cum se spune.Eu nu prea as vrea asa dar mi-e frica si de chestia ca daca intru in travaliu si ajung prea tarziu la spital si sunt nevoita sa nasc natural pana la urma...fiind si pelvian. Ei om trai si om vedea.
Susa e bine daca BB tau e mai mare decat media.Esti o fericita!Asa stiam si eu ca n-are legatura greutatea bb cu prezentatia.
Oricum as vrea sa ma mai duc sa mai fac o ecografie la Iosup, macar sa stiu ce si cum.

Stefy 36 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Pupicei la toate,

Noi suntem bine, am fost sambata la nunta, ne-am distrat un pic, ne-am mai si enervat un pic, dar una peste alta a fost bine. F cald dar ne-am descurcat.
Ieri am fost la ciorba de potroace si a fost ingrozitor de cald. Cand am venit spre casa am mers cu toate geamurile deschise la masina si azi-noapte am avut o durere de cap ingrozitoare. Am luat paracetamol si a trecut dar am asa o stare de parca as fi batuta. Cred ca mai stau un pic pe aici si ma bag iar in pat.
Pun poze de la nunta in album.
Pupicei.

putzuruca 33+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput