Mamici de septembrie-octombrie 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 25
inni spune:
Si pt. ca s-a tot vorbit de programat/neprogramat in cazul meu m-a cam dat peste cap...pana la urma...pt. ca nu am mai reusit sa facem nimic...ne-am chinuit si cu casa noastra si cu camera ei + acareturile aferente. Si nu e terminat ca lumea pe nicaieri. Colac peste pupaza...si statul meu acasa....
Nu-mi pare rau, Doamne fereste..sanatoasa sa vina si sa fim si noi la fel, dar consider ca e mult mai bine cand tu ca parinte te simti 100% gata pt. un bb si tot ce implica el.
Poze
Inni
38+ cu
....
inni spune:
Am luat teste de ovulatie, dar doar un set (de 5 bucati) si nici un strip nu mi-a indicat ca as fi la ovulatie.
Iar teoria cu prestat inainte si dupa ovulatie...dupa preferintele sexuale...e perfect logica.
Poze
Inni
38+ cu
....
inni spune:
De altfel cred ca e singura teorie pe care te poti baza daca se cunoaste cu precizie momentul ovulatiei.
Poze
Inni
38+ cu
....
inni spune:
Vad ca nu mai esti online.
Ma duc si eu sa ma culc.
Te pupic si noapte buna.
Poze
Inni
38+ cu
....
amarantina spune:
La mine cu bb2 a fost mai dificil de atins starea in care sa fiu pregatita... Pentru ca dupa ce creste primul si viata revine la normal, tendinta e sa amani bb2 pentru ca stii la ce te inhami. Si cu cat amani mai mult cu atat e mai greu.
amarantina spune:
Ba eram, dar am mancat niste struguri ca m-a palit foamea.
Oricum vad ca s-a facut 4 si totusi ar fi cazul sa mergem la nani.
Noapte buna!
Lyana spune:
Neata burtici! 
Am reusit sa reparam masina! Yupyyyyyy 
Am intrat putin sa va salut si apoi fug repede la o meditatie pana nu ma prinde canicula din urma.
Adameasca patut si carut speram sa primim de la cumnata mea care se chinuie sa il dezvete pe al ei ( are 3 ani) sa nu mai doarma in patut (e cam greu ca e cam mare copilul ). Daca reuseste pana se naste bebelina patutul e al nostru.... oricum mai avem noi unul de rezerva tot capatat, e din acela de voiaj, in caz ca nu avem unde sa o culcam. Carutul e al nostru sigur pentru ca ea nu prea la folosit, sta la casa si nu prea a iesit cu carutul mai mult cu masina circula.
Cadita pentru mine nu ar fi o mare filozofie dar sotul meu are un fix cu siguranta copilului, asa e el, sa nu se taie sa nu se rastoarne etc.....
Pana la urma o sa luam una delfin numai sa gasim albastra.
loreema la CF2 o sa dormim cu bebeii in camera, adica o sa planga mai multi bebei in reprize ca doar nu putem sa ii facem sa cante in cor pe 4 voci nu? cum o sa facem fata? mai exista somn, odihan, lucruri d-astea "sfinte"?
una e sa ma urle bb a mea in cap si alta e sa urle mai multi unul dupa altul, si sa se trezeasca unul pe altul...mi-e groaza! help
31+
Teodora
stef81ro spune:
Neata fetelor,
Eu m-am trezit cu noaptea in cap dar am mai stat in pat.De fapt in ultimul timp numai in pat stau.Si e asa de greu...dar daca asa a zis dr ca trebuie asa facem.Am avut in astea 2 zile o stare de depresie si am plans pe reprize.Mai plangeam, mai intram pe net si uite asa..Am inceput sa ma gandesc la bb meu ca e prea mic, ca o sa se nasca cu kg putine si am citit toate prostiile pe net.Parca sunt masochista!Sper sa recupereze si sa faca macar 2700 pana la nastere...
Pufymic vroiam sa te intreb daca tie ti-a zis dr. care ar putea fi cauza pt care bb a luat putin in greutate? Ca dr mea mi-a zis ca cica sunt eu mica, ca am si uterul bicorn , ca e pelvian si ca ea n-a prea vazut pelvieni peste 3 kg(aici stiu sigur ca nu e adevarat)si uite asa...m-a aburit.
In sfarsit,hai ca nu vreau sa va intristez si pe voi cu prb mea dar simteam nevoia sa vb cu cineva.
Alexxia, sanatate multa tie si bb-ului tau!
Stefy
36 sapt
anangel_lexi spune:
Neata fetelor.
Si eu sunt deprimata rau azi, sper sa-mi treaca...Ma opresc aici, am vrut doar sa va salut!
36+ cu
Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png