Mamici de septembrie-octombrie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Aolica...17 manere...
Distractie pe cinste

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Pana la urma ce mobila ai luat? Ai cumparat comoda cu cadita deasupra?

Mergi la inceput

La tine cum a venit bb2..programat sau intamplare ?

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amarantina

Pana la urma ce mobila ai luat? Ai cumparat comoda cu cadita deasupra?

Nu am cumparat decat niste corpuri pt. haine si jucarii. In rest le-am primit pe toate (patut, masa de infasat, carucioare). Cadita inca e neachizitionata. Mai meditam asupra ei
Masa de infasat e din-aia simpla...placaj invelit in musama, care se pune pe peretii patutului. Si daca tot am, nu are rost sa iau comoda cu cadita incorporata. Cred ca nici daca nu primeam masa de infasat nu luam, pt. ca cada e mica si nu merge decat pana la vreo 4-5 luni.
As vrea una care sa-mi foloseasca pana la 1 an.
Cred ca am sa iau din-aia cu suport metalic.

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

Da, foarte frumoasa intrebare mi-ai pus... mai ales ca stiu ca parerea generala e ca nu trebuie programati copiii.
Raspunsul e intre da si nu. Adica momentul in care m-am hotarat sa mai fac un copil, si anume o fetita a fost anul trecut in septembrie. Luam anticonceptionale, deci oct a fost prima luna fara. In nov am sperat sa raman dar nu am ramas. Asa ca mi-am cumparat teste de ovulatie, am vazut cand e ovulatia, am prestat si am ramas.

Mergi la inceput

Eeeee..frumos.
Mai ales ca e fetita asa cum ai vrut.
Si noi tot fetita am vrut.
Dar daca ar fi sa mai am si al 2-lea bb..mi-as dori baietel.
Eu sunt singura la parinti (si sotul meu la fel)...nu pot sa spun ca ma plang, desi, recunosc, ca mica fiind, jinduiam dupa copii cu frati sau surori...ca aveau cu cine sa se joaca acasa... eu vorbeam si ma jucam de una singura acasa...
Si de cand am crescut mi-am dat seama ca mi-as fi dorit mult de tot sa am un frate mai mare...nu o sora.

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

La tine cum a fost?
Am uitat sa zic ca la mine "programarea" a fost si din cauza ca aveam deja la momentul respectiv un copil de 2 ani si ceva si n-am vrut ca diferenta dintre ei sa fie mai mare de 3 ani si ceva. Iar un alt motiv a fost firea mea, ca nu-mi place absolut deloc sa astept sau sa traiesc in incertitudine. Nu ma vedeam facandu-mi teste de sarcina cu o singura liniuta luni la rand. Din moment ce ma hotarasem am vrut sa se intample chiar atunci.

Mergi la inceput

Eu am un frate mai mic cu care nu m-am inteles niciodata. De-abia acum... de-aia n-am vrut sub nici o forma sa fie fata mai mare decat baiatul. Dar parerea mea e ca pentru frati e mai bine sa fie de acelasi sex. De-aia dupa ce am aflat ca sunt gravida (de fapt dr a aflat de la mine, ca eu stiam clar ce facusem) am inceput sa ma gandesc ca as vrea tot baiat. Cand aveam 6 sapt. si eu si sotul eram fermi pe pozitie ca vrem tot baiat, uitasem complet de discutiile pe care le avusesem timp de vreo 10 ani pe tema copiilor (un baiat mai mare si o fetita cu 2-3 ani mai mica). La o ecografie pe la 16 sapt se parea ca e baiat si am fost tare fericiti. Dar dupa un timp am inceput sa am indoieli, ma tot gandeam la visele pe care mi le facusem despre o fetita a mea... asa am ajuns in punctul in care nu mai conta ce e. La urmatoarea eco am aflat ca e fata.

Mergi la inceput

La mine s-a intamplat in decembrie. Vroiam bb.
Nu stiam momentul ovulatiei pt. ca aveam un ciclu cam neregulat (vara mi se deregla si se regla iarna...nu stiu cum naiba ).
Insa in noiembrie am avut ciclu de 2 ori..mie mi se intampla asta cam la interval de 6 luni si tocmai eram in vizite la Badiu sa ma tratez
Aceste 2 menstre m-au derutat rau de tot...ca nu mai stiam nici cu aproximatie cam cand e ovulatia.
Si am prestat fara nici o protectie..in ideea ca nu se va intampla chiar asa repede...ca eu sunt "bolnava" si tr sa ma fac bine mai intai.
Ma pregateam de bb ...pt. conceptie..anul asta..nici prin cap nu-mi trecea ca s-a si lipit acolo din decembrie.
Nu terminasem zugraveala.
Eram vraiste cu casa.

Deci era programat un copil, dar pt. anul asta...cam prin martie ma gandeam eu sa raman insarcinata...ca terminam si cu casa si era totul ok.
A venit mai repede

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

Pai vezi, de-aia sunt bune testele alea de ovulatie. In plus exista o teorie conform careia daca prestezi inainte de ovulatie iese fata, iar daca prestezi in ziua ovulatiei ar iesi baiat. La mine s-a verificat la ambele sarcini. Vreau sa spun ca am facut intentionat in asa fel incat sa fie cum ziceau ei si uite ca teoria a functionat si in practica.

Mergi la inceput