Mamici de septembrie-octombrie 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 23
inni spune:
Am mai vazut-o pe una care s-a dus sa nasca in mare (parca). Si-a luat sotul si un medic si s-au dus...asa ca mine..cam de prin sapt. 39..cu cortul..si asteptau momentul. Aveau pregatit tot..au instalat camere video.
Medicul nu trebuia sa intervina decat daca era strict necesar.
Vreau sa-ti spun ca a nascut aia atat de usor....imediat a iesit bb.
Ma intreb daca parintii aia sunt atat de tembeli sa fi trecut pe certificatul de nastere al copilului in dreptul locului de nastere "marea mediterana" sau "oceanul atlantic" 

Poze
Inni
38+ cu
....
amarantina spune:
A, am uitat sa-ti zic ceva nostim: fi-miu are deja 2 iubite. Cica numai cu ele sta pe la gradi. Iar acasa pomeneste tot timpul de ele: Bianca si Raluca in sus, Bianca si Raluca in jos. Iar azi mi-a zis ca de-abia asteapta sa se duca maine la gradi ca sa se joace cu... Bianca si Raluca.
amarantina spune:
quote:
Originally posted by inni
Am mai vazut-o pe una care s-a dus sa nasca in mare (parca). Si-a luat sotul si un medic si s-au dus...asa ca mine..cam de prin sapt. 39..cu cortul..si asteptau momentul. Aveau pregatit tot..au instalat camere video.
Medicul nu trebuia sa intervina decat daca era strict necesar.
Vreau sa-ti spun ca a nascut aia atat de usor....imediat a iesit bb.
Ma intreb daca parintii aia sunt atat de tembeli sa fi trecut pe certificatul de nastere al copilului in dreptul locului de nastere "marea mediterana" sau "oceanul atlantic"
Poze
Inni38+ cu
....
Ce oameni nebuni!
inni spune:
Dar stii la ce ma gandesc acum ?
Ca la toate nasterile in apa (hai ca io am ramas chitita
) mama statea in pozitia "4 labe"...cu fatza in sus nu am vz nici una.
Poze
Inni
38+ cu
....
amarantina spune:
Tot de fi-miu: pana la urma am procedat bine cu camera cea noua. Pentru ca nu e nimic acolo (decat canapeaua si cosul) nu il atrage nimic si nici nu sta pe acolo. Azi cred ca a intrat de 2 ori numai si a iesit dupa un minut, complet dezinteresat. Ma bucur - pentru ca daca i-ar fi placut acolo precis as fi avut show-uri dupa ce as fi adus fata acasa.
inni spune:
Nu te grabi sa te bucuri. S-ar putea ca dupa ce vine mobila sa ii placa mai mult decat a lui ...si sa nu cumva ca show-ul atunci sa inceapa.
Poze
Inni
38+ cu
....
amarantina spune:
quote:
Originally posted by inni
Dar stii la ce ma gandesc acum ?
Ca la toate nasterile in apa (hai ca io am ramas chitita) mama statea in pozitia "4 labe"...cu fatza in sus nu am vz nici una.
Poze
Inni38+ cu
....
Asta care am vazut-o eu statea in fund, deci cu fata in sus. Adica statea cracita acolo, chiar existau pe marginile bazinasului niste chestii metalice in care-si fixa picioarele cand impingea.
amarantina spune:
Cu mobila nu-mi fac probleme, nu are ce sa-l atraga in afara de manere care vor fi de-alea in forma de animalut. Dar pana atunci o sa schimb si manerele de la el din camera ca sa nu fie discriminare. Chiar ma gandeam azi ca tre sa fac asta si 
cand am calculat cat o sa ma coste distractia asta (ca la brico un maner din asta e intre 120.000 si 150.000lei - iar el are nu mai putin de 17 manere