Mamici de septembrie-octombrie 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 22
amarantina spune:
Nu cunosc, dar am vazut un reportaj amplu pe un canal nemtesc.
De inteles nu am inteles mare lucru, dar imaginile m-au cam socat. Era una dezbracata complet intr-un bazinas, in jur roiau doctori, asistente si alti bagatori de seama. Dar ea avea dureri, chiar daca se spune ca nu ai asa dureri in apa. Iar in momentul expulziei ce era in apa aia... o combinatie de sange, placenta si alte resturi (nu mai zic de care - incl kk), dintre care au recuperat bebeul... si el la fel de curat, si i l-au pus in brate fara sa taie cordonul ombilical.
inni spune:
Reportaje am vz si eu si cu medici in jur si fara.![]()
Nu mai stiu exact, dar am impresia ca chiar aici pe forum am citit despre o nastere in apa a unei mamici...de fapt despre intentia ei de a o face in apa, pt. ca pana la urma din cauza durerilor mari s-ar fi suit inapoi pe masa.
Mie nu-mi calmeaza apa calda durerile.Din contra am senzatia ca le amplifica.
Ce am vizionat eu nu a fost asa "murdar" ca reportajul pe care l-ai vz tu. Doar apa plina de sange am vazut. Ceea ce ..ca imagine..pe mine ma demoralizeaza.
Prefer sa stau cu ochii in tavan sau in moaca doctorului si sa nu ma uit in jos, tocmai ca sa nu vad nimic. Eu cred ca la nastere am sa stau cu ochii inchisi.
Ii deschid cand apare bb..
Poze
Inni
38+ cu
....
inni spune:
Am vz chiar pe site-ul ala para despicat in 'nspe...o nastere in apa, acasa, cu sotul si alti copii in jur (fratii, banuiesc)..tipa parca era in bazinul de joaca al copiilor, care in timpul asta stateau pe margine ca la un concurs si priveau.
Si la fel...apa rosie, rosie.
Iar bb cand a iesit a inceput sa inoate pe acolo.![]()
Poze
Inni
38+ cu
....
amarantina spune:
Da, ti-am zis ca m-au socat imaginile. Nu as putea sa-mi aduc bebeul pe lume intr-un asemenea mediu... totusi infect, nu? La ce bun sterilizatul biberoanelor, chiar si al camasilor de spital, daca-l nasti pe bb in apa cu kk? Dar pe unele femei nu le deranjeaza. Cu tipa asta statea si sotul, care nici el nu era afectat deloc de priveliste, ii tot repeta nevesti-sii ca o iubeste (stiu si eu o expresie in germana...
)
inni spune:
quote:
Originally posted by amarantina
ii tot repeta nevesti-sii ca o iubeste (stiu si eu o expresie in germana...)
Eu mai stiu una
Poze
Inni
38+ cu
....
inni spune:
Insa e mizer...apa cu kk si bb printre....
Nu mi-am luat tampoane pt. sani.
Nici nu stiu de care sa-mi iau.
Oare alea de la Avent care se pot spala...or tine mult ?..sau nu mai ajungi cu ele la al 2-lea spalat ?
Tu ti-ai luat ?
Poze
Inni
38+ cu
....
amarantina spune:
![]()
![]()
Da, stiu si eu de frustiuc asta. Mai stiu ensuldigung bite = ma scuzati![]()
tot din peregrinarile prin Austria/Germania. (am scris cum se aude, cred ca nici macar asa nu e corect, dar ei inteleg...)
inni spune:
quote:
Originally posted by amarantinaMai stiu ensuldigung bite = ma scuzati
tot din peregrinarile prin Austria/Germania. (am scris cum se aude, cred ca nici macar asa nu e corect, dar ei inteleg...)
Poze
Inni
38+ cu
....
amarantina spune:
Pai de alea refolosibile voiam sa-mi dau si eu cu parerea.
Eu nu as putea doar sa le spal... ci le-as fierbe ca sa fiu sigura ca au murit toate bacteriile alea care se formeaza de la lapte statut... si care se inmultesc la greu... Si sincer nu cred ca voi avea timp si chef sa spal/fierb tampoane. Asa ca o sa-mi iau de unica folosinta.