Mamici de septembrie-octombrie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

Urez si eu La Multi Ani sarbatorilor din ultima perioada.

Cri, tin pumnii sa fie bine.

Le invidiez sincer pe cele care mai au atat de putin pana sa isi tina comorile in brate; eu deja simt ca nu mai pot de atata oboseala si caldura (parca nu am pic de vlaga). Oricum, si la noi placenta este putin mai imbatranita decat ar trebui, asa incat nu stiu daca ajungem la 40 de saptamani. De vreo 2 zile ma duc foarte des la baie; senzatia devine mai puternica atunci cand stau in picioare, asa incat cred ca este din cauza pozitiei lui bebe, care face valuri-valuir in burtica atunci cand se misca. Ar fi normal ca bebe sa inceapa sa coboare asa de devreme?

In rest, ma lupt cu tamplarii sa imi termine mobila, ca din cauza lor nici hainutele pt bebe nu le-am spalat inca. In schimb, am facut pe comanda o salteluta + laterale pat foarte reusite.

Adriana 33+
Pozici

Varsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Te intzeleg cu amandinele ... si eu am asa un apetit pr dulce... ieri de pilda, seara , cand se depune totul mai abitir, am mancat o portie delicioasa de spaghetti carbonara facute de mine (portie delicioasa si generoasa)... urmata de 2 tarte-melc cu vanilie si stafide. am "norocul" sa fie in proximitatea blocului o patiserie-pizzerie cu produse f proaspete si bune, si una-doua dau o fuga si-mi iau si ma-ndop! Fac si prajituri de tot felul, pe langa pateuri, tarte, branzoaice etc...Nu stiu ce-i cu paroxismul asta pt dulce la mine... cica daca astepti baiat poftesti la acru... ei bine nu e cazul meu....

Eloise 31+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Flory La multi ani! si casa de piatra pentru aniversarea de ieri!

Eloise 31+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinache spune:

Lyana, Loreema,
vad ca avem DPN -uri apropiate si in acelasi spital!
Cred ca trebuie sa mai asteptam putin pana ce Martha 78 vine cu vesti, caci se pare ca ea va fi prima care va naste la CFR2. Atunci vom afla "la zi " despre conditiile din spital. Mai sunt si Bedrosmart si Sephora inaintea noastra...

va pup,

Alina & Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Buna fetelor :)
Eloise, am vazut si eu poza, si arati super-bine. Eu sunt un fel de femeia-bantu, arat ca o bastinasa din triburile alea africane :)) Si barbata-meu nu scapa nici o ocazie sa rada la mine cand vede cat de amarata sunt, ca ma misc greu, ca imi atarna sanii peste o imensitate de burta...Imi face tot timpul poze, lui i se pare funny, insa pe mine ma apuca disperarea cand vad ca pun cate un kil pe saptamana pe mine.. Sanii mi-au crescut de cel putin 2 ori in volum..Inainte aveam 50 de kg si mergeam la sala, faceam sport acasa.. aratam cu totul altfel. Acuma zici ca sunt monstrul care a mancat-o pe Anne.
Singura mea consolare este ca in burta asta imensa pe care abia o mai car dupa mine, sta grasunaca mea bine-merci, si ca sanii astia care acuma ma dor si sunt plini de vergeturi ( cu toate cremele, care de care mai buna, cica), or sa fie plini de papica pt grasunaca.

Anne 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Eloise, si eu bag dulciuri la greu. La mine ciocolata e de baza, am mancat in fiecare zi de cand am ramas gravida. Daca nu am ciocolata in casa intru in fibrilatii. Chiar ma gandeam ca o sa-mi iasa glicemia tare aiurea, dar mi-a iesit normala. Mai ales ca cu 8 ore inainte sa-mi ia sange (adica inainte de culcare) am mancat o Milka intreaga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Aveam si o intrebare, dar cum neuronu' meu se dezorienteaza repede.. am uitat de ea adineauri: mai naste cineva in Municipal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna dragele mele gravidutze!

Io nu mai pot!!!!Vad ca nici voi

Inca nu se anunta nimic la mine nici din dop n-am eliminat nimic si nici nu vreau sa ma gandesc ca pot ajunge dupa 40 de saptamani ca deja acolo sunt. Ieri am tras si eu o criza de plans, aseara ca nu mai pot. Aceleasi probleme ca la voi: dor soldurile ingrozitor si mijlocul cand ma intorc in pat. In plus ma duc la baie si nu pot face pipi, ma doare si nu vine, trebuie sa stau acolo sau sa ma ridic si sa ma pun iar. Bebe este fff jos si ma apasa pe toate cele. Am facut si azi- noapte o miscare brusca in pat dupa care am sarit cu o durere de ligament de imi venea sa urlu.Noa ca m-am plans si eu
Dureri de ciclu si de spate am si eu de pe la 36 de saptamani dar trec dupa o vreme. Cred ca doar se pregateste organismul pentru nastere.

Ignatica sa nu ne invidiezi. Tu esti deja mamica si ai un bebelus adorabil la tine in brate!

Cu testele de ovulatie si eu am experienta! am folosit si eu o perioada de la ClearBlue, parerea mea cele mai bune, si intr-adevar iti poti face o parere exacta despre perioada de ovulatie. Eu am folosit vreo 6 luni sa vad cam cum stau cu ovulatia. . Mi-a recomandat doctorul ca fiind cea mai sigura metoda (chiar daca mai costisitoare),metoda termometrului a zis ca nu prea e o metoda igienica si nici precisa.

Si cu sexul lui bebe eu zic ca nu prea ai cum sa-l programezi. Am citit undeva ca depinde de spermatozoizii partenerului. Cei Y sunt mai iuti, dar nu rezista mult, mor repede. In schimb cei X sunt mai lenesi, dar traiesc mai mult.

Hai ca m-am intins, va pupic si mai incerc sa intru

Oare nu si Credo trebuia sa nasca?

Vauva 39 cu Bianca

POZE

Mergi la inceput

Notquiteso un kil pe saptamana spui?... Fericito! La mine cred ca e in medie 2,5-3kg/saptamana. Ce-i drept nu reusesc sa ma abtin si sa imi spun ca ingrasatul poate fi o problema... mananc cat si ce am chef. Doctorii (inclusiv propria mea mama) ma cam iau la rost din cauza castigului ponderal, dar eu tratez cu lejeritate...ei, atata problema sa am eu... Nu stiu ce am cu dulciurile astea, ma stapaneste patima pentru ele, ca un drogat ma duc spre patiserie si ma aprovizionez, desi in dimineata zilei respectiva mi-am promis ca mananc rational si fara bombe calorice. Si chestia de-abia acum devine serioasa, ca in ultimele 2 luni te ingrasi si din aer!

Eloise 31+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Buna la burtici!!!!
Si noi ne topim de cald dar ne consolam cu gandul ca de diseara incep ploile....Doamne ajuta!!!!.
In rest suntem bine...incerc sa nu fac exces de nici un fel....ca sa nu avem vreo surpriza....maine intru in saptamana 36 deci intru in luna a 9 a, nu? Bebe misca nevoie mare dar cred si eu...el e la piscina si ii e tare bine....cat despre mancare si eu poftesc la dulce...si am observat ca dupa ce stau in pat sau pe scaun ma doare toata burta pt cateva fractiuni de secunda..apoi ma lasa...or fi contractii???
Va si sa auzim numai de bine!!!! Si multa racoare....

35+

http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput