Mamici de septembrie-octombrie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Ignatica super bebe David,ce mandra tre sa fii de el,mama abia astept si eu sa-l tin pe bebe Matteo in brate.Sanatate multa si sa scapati de toate problemele cat mai repede.Asteptam povestea voastra cu nerabdare.

Io34+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna!

ce putin ati mai scris! si nici bufnitze n-au fost in noaptea asta!

eu am dormit tare prost azi-noapte! exagerat de cald! plus multe piciorushe in burta cat a fost noaptea de lunga! plus niste arsuri groaznice! plus o stare de voma ce n-am mai experimentat de mult! trebuia sa ma mentin treaza ca sa nu vomit in somn! groaznic! acum, in concluzie sunt rupta de somn!

lyana, n-am zis ca sta sotul cu mine tot timpul! eu ziceam sa piarda vremea pe acolo cat mai mult cu mine! ca daca ar fi la sv, el lucreaza toata ziua, si ar insemna sa nu stea decat noaptea, ceea ce nu se poate!

giuliella, bine ai mai revenit pe la noi! ma tot gandeam mereu ce-o mai fi cu tine! mi-a ramas gandul la tine de cand cu excelenta recomandare pe care mi-ai facut-o cu vila de la munte!

sandra, sephora !

ileana, vroiam sa te intreb: ce grad ti-a zis tie ca are placenta? sau ti-a zis doar ca-i imbatranita? multa sanatate iti doresc! si sa ne tii cumva la curent, daca poti si dupa plecarea la bucuresti!

lexi, succes la cornulete! si eu le ador si-mi ies f f f bune si frumoase (vezi poze), dar am niste arsuri infioratoare de la ele! nu-mi dau seama de ce!

raluca 36+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Lyana,eu chiar ieri am vazut in Cora tampoane pt sani refolosibile;in pachet e un saculet in care le bagi si pot fi spalate chiat la masina.Erau 6 bucati si costau in jur de 3 sau 400.000 nu-mi mai amintesc bine.
De asemenea am gasit si pompa pt sani la 250.000 de la Primii Pasi;nu mi-am luat, dar o voi face.

Ieri am bantuit cu sotu' prin oras,a avut el ceva treaba, si am luat si eu cate ceva pt bebica,nu atat deosebite cat practice,body,pantalonasi etc,de stat prin casa mai mult.Poate ma invrednicesc si fac niste poze

Giuliella daca ai stii de cand ma tineam sa intreb de tine.....Bine ca ai aparut

Monique de unde ai luat trusa si la ce pret?

Nicol 36+ si Vladut (1 aprilie 2003)

POZE
NUNTA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Aaaa, am timp sa stau pe aici pt ca Vladut e in tabara . Adica e la ai mei si nu trage nimeni de mine.

POZE
NUNTA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Salutare burticute...am intrat sa va salutam!!!!!Au zis ca de maine se va mai racori...cred ca suntem norocoase ca nu am nascut acum..cred ca in spital e ingrozitor...saracuta Cri...daca mai ai si vreo colega de salon certata cu sapunul...
Nicolstoy vroiam sa te intreb daca stii cumva..tu scriai cu dosarele,nu?sper sa nu ma insel...daca iau numai 42 de zile de lehuzie obligatorii si apoi in CIC intra tatal..indemnizatia aia de nastere se mai ia?sau numai in postnatal?Merci mult de raspuns.Incurcata treba cu dosarele astea..pana ma dumiresc eu!!!!
Editez ca azi se fac 37 saptamani.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Raluca, placenta mea e deja grad 3 si pe deasupra are si portiuni care nu mai functioneaza. Mici deocamdata. O sa stam pe undeva pe Calea Victoriei si normal ca o sa am net, ca-s moarta fara. Nu va las cu ochii in ceata, stai linistita.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Am pus si eu pozele cu hainutele .Sunt in "POZE".Acolo e si "covorasul" pt cadita.

POZE
NUNTA

Mergi la inceput

Lullabay , sincera sa fiu nu stiu.Ceea ce stiu sigur e ca dupa nastere sunt obligatorii acele 42 de zile.Trimite un mail la: "nepriveste@b1tv.ro" si apoi urmareste miercuri de la ora 11 sa vezi ce-ti vor raspunde.Imi pare rau ca nu pot sa te lamuresc mai mult de atat.

POZE
NUNTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor, vad ca voi va cumparati trusa de epidurala, eu l-am intrebat pe medicul meu si a zis ca nu trebuie sa-mi cumpar(si eu voi naste cu epidurala). Nu am auzit pe nimeni aici in Arad ca si-a cumparat trusa, cel putin intre cunostintele mele.
Nu au in spital sau de ce va cumparati?

Alina (37+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Lyana la multi ani si casa de piatra in continuare. Sa fiti fericiti alaturi de bb.

Alina la unele spitale te pun sa ti-o cumperi singura, la altele nu...depinde de spital. Nici eu nu o voi cumpara pt ca o au acolo...

Ralu dupa cum a spus Roxana01 i-am trimis si eu mesaj lui Cri insa nu m-am gandit sa fie de la toata lumea... am pus numai de la mine. Dar bine ca ai fost tu dragutza...

Itzy-Bitzy
35+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput