Mamici de septembrie-octombrie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna seara, burtici!

Am intrat sa vad ce ati mai scris azi si sa va pup. Azi nu mia bufnitez ca vreau sa ajung maine la prima ora in Carrefour, sa nu ma apuce ora 11 pe acolo cu caldurile astea. Azi am fost la mama, abia am ajuns acasa si tare bine a fost...

Mirabela, stiu ca sunt infecte spitalele (sau unele, ma rog) dar ziceam sa nu ne apuce acum si isteria asta ca la cat de "bolnave cu nervii" suntem noi nu ar fi bine . Eu am luat hepatita B cand am facut un banal vaccin antitetanos, deci sunt patita si eu...
Sa dea Domnul sa avem toate nastere usoara si bebei sanatosi si papaciosi si fara colici.

Eloise, mai avem maine si gata cu caldurile. Nu asa au anuntat, ca de luni-marti se racoreste?

Lexi, mi-ai facut si eu de lucru ieri ca tot ma plictiseam . Dar sa mai faci, ca asa ma simt si eu utila cu ceva.

Ralu , bine ai facut ca ai trimis stresul in vacanta .

Roxana01, te cred ca esti tare nerabdatoare sa nasti. Toate suntem, dar mai ales tu care esti asa aproape . Iti tin pumnii si iti doresc o nastere usoara si un bebe sanatos, mancacios si fara colici.

Lyana, La Multi Ani sa fiti fericiti pana la adanci batraneti! Si mie mi-au placut hainutele de bebe din H. Spune-mi si mie ceva preturi ca nu am mai fost demult. Cat e un body? Pantalonasi, salopetele, paturica...te rog .

Sandra 33fix burtik + poze

inca un pic

Mergi la inceput

Acum va pup si va urez noapte buna, somn usor!

inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

quote:
Originally posted by Lyana

eu o sa nasc la CF2, langa Sofitel, si acolo au program de vizite si nu poate sta mai mult de 10 minute in salon.
pentru bb nu trebuie sa pun nimic in bagajul de spital?
cum aflu daca ii da hainute de acolo sau nu?
mai e cineva care naste la CF2 ???

30+ Teodora

Buna, eu nu am mai intrat de mult pe aici,imi permit sa-ti raspund pt ca an nascut deja odata la CF2 acum 2 ani si in oct tot acolo voi naste.

Sa ai la tine absolut tot ce iti trebuie pt tine si pt bb,iti dau haine doar daca nu ai tu,in rest accepta tot ce ai,hainele lui bb sa fie spalate si calcate si il imbraca direct in ele.Iti mai trebuie servetele umede,pampers,sapun,sampon pt bb si pt tine ce ai nevoie.Camerele acolo au baie fiecare cu dus,deci e f util si prosopul de baie pt tine.
Eu am fost f multumita de spital,toate asistentele si dr neonatolog au fost f dragute si fara pretentii(adica nu cer bani de la obraz) cum am auzit prin alte parti.
Bb va sta cu tine in camera,iar in privinta vizitelor stai linitita ca nu sunt chiar asa severi dupa ora 18

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
(27+)Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Mami_so06 - merci ca m-ai facut mai tanara dar anul nasterii la mine e 1980 nu 1983 cum sunt trecuta in lista

Aprilie
03.04.1980-Loreema

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
(27+)Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput

Buna dimineata, burtici!

De maine incepe ploaia ...

Loreema, modific eu in lista, stai linistita ca te "imbatranesc" imediat ...

inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata.
microbuUnde ai auzit tu ca incepe ploaia..ca astia au zis ca pina marti tot tine canicula. Daca ai tu trimite si la noi cite un norisor

Fetelor am luat trusa de epidurala.....are un ac lung vorba cuiva zici ca e de cal...cred ca are 10 cmCind il vezi zici ca mai bine suporti orice durere dar cine stie atunci cum o fi.

Pupici si poate o veni ploaia...

POZE

Monica 38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata!
Microbu, ma inscriu si eu la norisor!
Loreema, ma bucur ca mai dai pe la noi! Aoleu, dar ce "batrana" esti! As vrea sa fiu si eu la fel de batrana ca tine
Astazi chiar cred ca stau numai in casa...desi am primit de la cineva de la un alt subiect o reteta tare apetisanta de cornulete. Poate totusi ma indur sa ies sa iau ingredientele si sa ma apuc sa le fac...
Aseara m-am simtit tare rau, am si dat la bobocei, prima oara dupa vreo 5 luni, abia pe la 11 noaptea cand am iesit in curte si era mai racoare, mi-am mai revenit si eu.

36+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Lexi, pe canicula asta tu vrei sa dai drumul la cuptor? Vezi sa nu ti se faca iarasi rau...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by adameasca

Lexi, pe canicula asta tu vrei sa dai drumul la cuptor? Vezi sa nu ti se faca iarasi rau...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Pai in nici un caz nu dau drumul acum! Poate diseara!

36+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

VA pup pe toate
Am reusit si io sa citesc capitolul scris in ultimele 2 zile.
Lyana "la multi ani!"fericiti impreuna,sa va bucurati de minunea ce va aparea.
Sa stii ca si eu o sa nasc la CFR2,iar cand am avut colica renala tot acolo am fost si sotul si prietena mea au intrat de cate ori au vrut si cand au vrut,asa ca nu stiu de unde stii tu ca e sta doar 10 min.Asistentele intratdevar sunt super dragute si au grija de tine,iar eu la toata lumea am dat cate ceva la sf cand am iesit din spital,cat am stat acolo mi-a fost tare rau si numai de asta nu aveam chef.
Cri "la multi ani!"multa sanatate,sa ai o operatie cat mai usoara si sa o faci cat se poate de aproape de termen.Un bebelus sanatos si tu sa te recuperezi repede si fara complicatii.
Mini multa sanatate sotului si sper sa nu fie nimic grav.
Flory stai in patuc,ai grija de tine.
Ralu m-a bucur ca esti bine si ca te-ai linistit cu tensiunea,las ca o sa se dea sotul tau peste cap si o sa ajunga sa stea cu tine,stie doara ca ai nevoie de el.
Si Ste avea o intalnire de afaceri la Roman pe 15 sept(o chestie de altfel destul de importanta ptr viitorul nostru)dar a zis ca o sa incerce sa o amane ptr ca nu vrea sa m-a lase singura exact in perioada aia(nu se stie niciodata cand apare),as ramane numai cu prietena mea Andreea,dar nu-i aceeasi treaba.
De mine ce sa va zic,m-a misc in continuare ca o baba,sontac,sontac,m-a doare noada de nu mai stiu de mine,am inceput sa am si eu probleme cu somnul noaptea,iar cand m-a intorc de pe o parte pe alta (amortesc groaznic)e un adevarat chin.Ai spuneam lui Ste ca nu m-am vaicarit in viata mea atata (pur si simplu nu-mi place m-a simt penibil cand o fac)m-a dor toate, si el saracu imi zice "e normal n-ai mai fost niciodata gravida".E asa de scump si atat de aproape de mine,nu stiu ce m-as face fara el.
Ieri m-a rugat sa m-a duc cu el sa vad de perdele ptr restaurant,am mai iesit si eu in lume,dar tare naspa cu caldura asta,eu obisnuita sa stau in cuibar la 20 grade,debea respiram.
Bebe e miscaret,cand m-a mut de pe o parte pe alta se muta si el,cred ca stand in cap nu mai are echilibru si o ia si el dupa burta,e asa simpatic.Ieri l-am suit pe Igor in pat langa mine si statea cu spatele lipit de burta,bebe l-a simtit si a inceput sa impinga din toate puterile lui,iar Igor se uita cu niste ochi bulbucati la mine.....
Cam asta am facut noi fetelor.

PS abia astept sa m-a usurez si eu de toata greutatea asta (am ajuns la 13 kg in plus)si deja nu m-a mai suport,dar vreau sa-l tin inca macar pana la 39 sapt nu stiu cum,dar sper sa pot.

Io34+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput