Mamici de septembrie-octombrie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

mini me eu am citit ca pernele nu sunt indicate pentru copilul mic, e bine sa doarma fara perna pe o suprafata mai tare nu moale de tot pentru ca ii deformeaza coloana.
toti ar trebui sa dormim fara perna ca perna mai mult rau face, de ce oare ne trezim cu dureri de ceafa dimineata.....sau cu gatul sucit

30+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

alexxia, frumusica rau ruty a ta! si ce rochitza....o adevarata domnisoara! ma bucur ca se simte bine!
cand am fost eu in orhideea, aveau sutiene de alaptat pana la masura 95! ca de aia imi si pare rau ca nu am luat! acum mi-am luat unul no name dar e masura 90 si mi-e cam fix!

mini, multa sanatate sotului tau! sper ca totul sa se rezolve cu bine pt voi!

vroiam sa va zic fetelor care nasc la municipal, ca am intrebat dr si mi-a zis ca de obicei iti dau ei si camasi de noapte ca nu prea-s acceptate ale noastre, ca ale lor sunt sterile! de asemenea si pt bb! cica nu-i nevoie decat de pampersi si servetele pt bb, si vata si chiloti pt noi! ce bine! (e bine totusi sa avem si ale noastre pt orice eventualitate)

i-am trimis msj lui cri. sper ca l-a primit!

altfel, am murit si noi de cald azi si cica maine e si mai si! si eu singura acasa! ma enerveaza ca sotu' are o perioada super aglomerata la sv luna asta, si poate si luna viit! superiorii lui sunt in concediu si are mai multe responsabilitati si nici un pic de timp liber! parca vad ca pe mine ma apuca nasterea si el nu poate pleca de la sv! ma streseaza gandul asta! si noi care ziceam ca poate isi ia si el vreo 2 sapt libere cand vine bb! abia daca o sa poata sta in spital cu mine (nu tot timpul), cele 3-4 zile (sau cate or fi)!

raluca 36+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

flory, ai grija! poate ne faci vreo surpriza! cand te mai duci la dr? tu iei si trat de sustinere, nu? bafta si speram ca bb tau va astepta cumintel acolo pana la 38 sapt!

roxana, merci ca mi-ai zis ca a intrebat cri de mine. i-am trim msj!

raluca 36+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

La multi ani, Cri!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 32 cu

Mergi la inceput

ralukutza cum adica sa stea tati in spital cu tine, pai ii da voie?
eu o sa nasc la CF2, langa Sofitel, si acolo au program de vizite si nu poate sta mai mult de 10 minute in salon.
pentru bb nu trebuie sa pun nimic in bagajul de spital?
cum aflu daca ii da hainute de acolo sau nu?
mai e cineva care naste la CF2 ???

30+ Teodora

Mergi la inceput

am modificat la numarul de saptamani

31+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

MINNI, sanatate sotului, si sper sa nu fie nimik grav. Apendicita este deja rutina.

SOFIMIC, eu fac coprocultura pentru ca iese ceva daca ai o infectie, nu se face pentru lysteria, dar macar, pana vine rezultatul aleia vedem daca iese ceva in neregula.

FLORY, inca nu e grav daca nu sunt contractii, seara te apuca mai des pentru ca e si organismul mai obosit, dar, oricum ai grija de tine.

NOS, ca sa-ti mearga treaba cu culoarea, marimea, etc, tre sa folosesti explorerul, altfel nu merge cu mozilla

36+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

gripo, merci de raspuns, am mai avut si contractii dar rare, sper sa mai stea bb acolo, macar o sapt
raluca, da , iau tratament de sustinere, miercuri e ultima zi.
si ma mai dor si oasele bazinului, imi vine sa plang de durere!! Asa o sa ma doara pana nasc??? ca io simt ca innebunesc cu durerile astea inca o sapt doua, poate chiar 3.....

Floricika 36+ cu David Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

La Multi Ani, Cri!

Lyana eu nu ma gandeam sa iau pernuta pentru bebelina ca mi-e frica sa nu se sufoce, iar pt un bebe mic stiu ca nu e nevoie de perna si nici nu e indicata. Intrebam doar daca cineva a cumparat.

Fetelor, multumesc de urarile pt. sotul meu. Deocamdata nu ma impacientez: asteptam sa faca ecografia sa vedem ce are si ce recomanda dr. Daca e totusi apendicita e posibil sa o faca laparoscopic.

mini_me 33+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Salutare burticutzelor!
Iata ca ma invrednicesc si eu sa dau un semn de viata. Starea asta de graviditate imi da o lene....mai ales la scris. Va citesc mereu deci sunt la curent cu tot ceea ce se intampla cu voi. Am incercat sa va mai scriu si eu si de fiecare data s-a intamplat sa nu vad ca nu eram logata..sau s-a intrerupt curentul..sau..tot felul de piedici care m-au facut sa renunt. Apoi nici nu aveam cine stie ce sa va spun. Am o sarcina destul de acceptabila, fara dureri doar niste arsuri care le linistesc imediat cu lapte. Ma simt putin cam greoaie dar nu pot sa spun ca m-am ingrasat prea tare. De la 67 kg am ajuns la 76Kg si asta cu greu caci de la 20 de sapt nu am mai crescut decat cu 2 kg ceea ce m-a cam nelinistit putin dar vad ca bebe e bine, misca intruna si pare a fi viguros dupa loviturile pe care mi le da.
De vreo 2 zile simt ca ma loveste foarte jos si am dureri exact ca la CM. Sper sa nu imi faca vreo surpriza ca as vrea sa mai stau macar pana la 37-38 sapt cand as vrea sa imi fac cezariana. Dar cum el si Doamne-Doamne stie cum va fi pana la urma ... sunt cu bagajul de spital pregatit la usa.
M-am apucat si eu de 3 zile sa aranjez camera copilului. Am luat o comoda ptr infasat, o perdeluta cu ursuleti si m-am apucat sa pictez niste tablouri special ptr bebe ca sa inveselesc atmosfera. O sa fac cat de curand poze sa va arat si voua ca sa ma laud si eu.. Va dati seama ca numai in camera lui stau si imi caut de lucru.
Azi am facut si primele cumparaturi ptr bebe. Un costumas tare dragut dar sper de luni sa ii umplu dulapiorul cu lucruri dragalase. Patutul nu l-am luat ca nu ma lasa tati. Cred ca vrea sa imi faca el vreo surpriza cand ma intorc cu bebelu acasa . Deci dupa cum vedeti si la noi pregatirile sunt in toi si il asteptam nerabdatori pe bebe.
Va pupacesc si sper sa va dau mai des vesti despre noi.
(Daca vrea cineva rog sa ne treceti si pe noi pe prima pagina cu nume bebe- Albert Iustin, si ca o sa nasc cu dr. Rodica Dimitriu, Spitalul de Urgenta Galati)
Pupici.

POZE YAHOO
Iulia si Albert Iustin 35+)

Mergi la inceput