Mamici de septembrie-octombrie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Buna ziua
Sunt sotul Alexxiei si am intra sa va intreb ceva. Temperatura 38,2 C in sarcina ( in saptamana 32 ) afecteaza bebelusul ?
Alexxiei i-a fost foarte rau azi noapte, a vomat toata noaptea, a facut febra, a avut frisoane. Am chemat Salvarea si medicul a reusit cu chiu cu vai sa-i scada febra, i-a pus perfuzii si acum e mai bine. Dar se agita rau ca daca a patit ceva copilul.

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 32+ cu Thea si Ruty 5 ani

RUTY DOMNISOARA DE ONOARE

PETRECERE RUTY

POZE

JURNAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Cum s-a actionat repede, spune-i ca nu e nicio problema, mai ales la varsta asta a sarcinii. Febra da malformatii cand e bebe in formare, nu acum. Multa sanatate si ai grija de ea si de bebe.sa stea fara grija, e bine ca nu a stat asa si a chemat salvarea.

36+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Monique, la niste stiri mincinoase (pe protv sau antena1) probabil...chiar nu se termina odata caldurile??!!!

Lullabay, eu stiu ca indemnizatia de nastere (1,8mil sau asa ceva) o iei oricum, se depune un doasr pt CIC (tatal, in cazul tau) si tu separat dosar pt aceasta indemnizatie. Este dreptul tau, ca ai nascut .

Alexxia , cel mai bine e sa dai un telefon medicului tau, te va linisti el. Sigur BB e ok .

Noi am fost dimineata in Carrefour si am vazut la Miniblu o gramada de salopetele grosute fff frumoase. Acum eu nu am habar prea tare de preturi (eu am luat doar chestii minore gen bluzite, pantalonasi toate din bumbacel) dar in Obor erau cam la 300 cele de bumbac (ca cea galbena din pozele noastre) si in Miniblu erau 350-450 dar din catifea, grosute (nu stiu sa va spun materialul). Vi se par scumpe?
Oricum 1-2 macar tot iau ca erau asa dragute....

Sandra 33+ burtik + poze

inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

M-am speriat cand am vazut mesajul"sunt sotul..."ma gandeam ca a nascut Alexxia.Imi pare rau ,saracuta tb sa stea cu perfuzii...ureaza-i numai bine si insanatosire grabnica din partea noastra a tuturor...si mult curaj...temperatura nu e foarte mare,poate a facut o indigestie alimentara cum spui,cu varsaturi,febra ,frisoane...e bine ca i-au redus febra si ca au echilibrat-o hidroelectrolitic...bebelusii sunt rezistenti..cel mai bine unde e internata poate ex vreun obstretician sa ii faca o echoo sau macar sa monitorizeze inima lui bebe.Eu sper sa fie totul bine...daca poti sa ne tii la curent..si sa ii transmiti ca ne gandim la ea si asteptam sa vina acasa.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by alexxia

Buna ziua
Sunt sotul Alexxiei si am intra sa va intreb ceva. Temperatura 38,2 C in sarcina ( in saptamana 32 ) afecteaza bebelusul ?
Alexxiei i-a fost foarte rau azi noapte, a vomat toata noaptea, a facut febra, a avut frisoane. Am chemat Salvarea si medicul a reusit cu chiu cu vai sa-i scada febra, i-a pus perfuzii si acum e mai bine. Dar se agita rau ca daca a patit ceva copilul.

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 32+ cu Thea si Ruty 5 ani

RUTY DOMNISOARA DE ONOARE

PETRECERE RUTY

POZE

JURNAL

Parerea mea este sa il sune si pe dr ginecolog care o urmareste si sa ii explice exact ce a patit. Macar asa se va linisti. Una este medicul pe ambulanta si alta este un ginecolog... Eu cand am cea mai mica neclaritate sau pb il sun fara sa ma gandesc ca il deranjez sau mai stiu eu ce...

Sanatate multa si insanatosire grabnica

Itzy-Bitzy
35+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Ups am inteles gresit ca e internata Alexxia!!!!Dar imi mentin afirmatia ca tb sa o vada un obstretician..daca nu puteti sa dati de dr care ii urmareste sarcina de cineva care e de garda...sa vada daca e bebe o.k
Nicolstoy multumesc!!!
Microbu si suma asta o iei o singura data,nu?la nastere?iar dupa, lunar alocatia + CiC(sau 85 din salar)?

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Lullabay, am impresia ca se ia la fiecare nastere pt primii 3 copii, ca si CIC. Acum o iei doar o data, la inceput. Apoi indemnizatia pt cresterea copilului 6mil si alocatia BB 2mil (in total 8mil). Cei 85% ii iei doar 126zile (prenatal+postnatal).

Sandra 33+ burtik + poze

inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Salutare burtici!
N-am mai intrat de mult si am ramas in urma, nu mai stiu ce mai faceti
Cri, la multi ani cu intarziere si din partea mea!
Lyana, sa fiti fericiti impreuna si sa aveti parte de tot ce-i mai bun si frumos!
Alexxia, sigur bb va fi in siguranta pt ca acum e deja mare si nu-l va afecta in nici un fel..insanatosire grabnica iti doresc!
Eu astept cu nerabdare cezariana, se pare ca mai am de asteptat pana pe 29, maxim 31 august cand se fac deja 39-40 sapt, deja o iau razna pana atunci

Martha 38
ticket lilypie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Am gasit ceva interesant,daca vreti sa cititi deschide-ti aici:http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/articole/Obstetrica-ginecologie/Sarcina_nasterea_si_perioada_postpartum_509.htm
Scrie ceva si despre febra in sarcina,daca e mai mare de 39 e bine de consultat medicul de urgenta.

IO34+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna seara, fetelor

Alexxia iti doresc insanatosire grabnica. Eu am fost racita de 2 ori in sarcina: prima data in luna a 2a si a doua oara prin luna a 4a. Am facut febra 38,5 a doua oara si am luat un Panadol care a actionat eficient. Dr. mea mi-a spus ca de regula febra afecteaza fatul in lunile mici si in general e regula "totul sau nimic" (adica ori trece peste nevatamat ori se pierde sarcina). La toate ecografiile efectuate nu a iesit nimic anormal dupa ce am fost racita. Acum astept nasterea si sper ca fetita mea sa fie sanatoasa.

mini_me 33+
poze

Mergi la inceput