Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-11

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

mmc_nd - din pacate nu cred ca ne-am intalnit, eu la ora 16.10 am plecat de la cabinet, am venit chiar la inceputul programului. Dar poate ne vom vedea la monitorizare la spital. Eu voi merge incepand de maine la ora 7.30 din doua in doua zile.
Zenobia - iti doresc multa bafta si fii optimista, sunt convinsa ca nu peste mult timp vom discuta toate la topicurile de gravidutze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Deci sa inteleg ca au inceput monitorizarile, iar peste 2 sapt incepem sa asteptam vestile? Sau si mai repede...
Ana_id, eu incerc sa evit discutiile pe aceasta tema, daca obsrev ca celor din jur li se par neinteresante... In schimb, sotu e foarte cooperant si dragutz, sunt norocoasa in privinta asta!
Amely, Zenobia, Raza de soare, bafta la dr azi! Asteptam raportul! La fel si Alexiei, pt maine!
Cadina, intr-adevar, endometrul mi se pare cam subtirel, poate mai creste!
Pupici tuturor!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Felicia, ...una din vestile bune sper sa apara de la Ioana, peste cateva zile. Eu deja am pus la rece!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Amely ca bine zici ar fi cazul sa mai plece cineva din clubul nostru la burticoase ca a trecut cam mult timp de cand nu am mai auzit vesti de Hai Ioana vino cu vestea cea mare

Cadina, endometrul il poti ajuta sa creasca cu naturiste: tinctura de marar sau maca. Nu prea am inteles legatura intre Helycobacter, soacra ta si tu, ti-e frica ca daca are soacra ta sa nu ai si tu? Stai linistita, nu-ti face probleme. Vezi cand iti faci analiza sa ceri Igg si Iga (Igm). Spor la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

buna fete scumpe,
Astazi m-am intors si eu din concediu, si va spun sincer ca voi mi-ati lipsit foarte mult. De fapt nimic nu mi-a lipsit, decat sa stau de vorba cu voi. A fost un concediu plin, cu mare, munte si stat cu mama care m-a rasfatat din plin. Nu am apucat sa citesc si eu din urma, dar promit ca dupa ce scriu citesc, poate am vreo surpriza si e una dintre voi . Ce m-as bucura!
Dar sa vin si eu cu o veste: astazi trebuia sa vina rusii la mine, dar se pare ca nu au venit. Am dat fuga am luat un Clear Blue, l-am facut acum jumatate de ora si au aparut II. Nici acum nu mi-am revenit , stau si ma uit la el, iar sotul meu, ma intreaba daca sunt sigura ca nu era expirat. Se pare ca marea a avut un efect benefic. Sunt cam confuza si nu stiu ce sa cred. As striga in gura mare suuuuuuuunt insaaaaaaaarciiiiinataaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!, dar mi-e frica sa nu fie alarma falsa. Mai fac si maine unul. Acum va pup dulce si fug sa citesc din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Mamidevladut daca Clear Blue a iesit pozitiv, e clar ESTI INSARCINATA. Felicitari, mai asteptam maine un test dar nu cred ca mai sunt dubii. Felicitari de 10000 ori.
PS Vorbeai ceva de laparo in toamna? Ai vazut ca nu a mai fost nevoie? O sa-i faci o surioara lui Vladut
Te pupic si asteptam vesti maine la prima ora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor,
Inca nu am o veste clara, mai astept putin, sunt abia in z25, insa nu am stat cuminte pina in z28, ci m-a gadilat mina!! Drept urmare am si facut doua teste, unul prin z23 si unul azi in z25, ambele foarte palide pozitive. Mi-am luat Clear-Blue si unul s-a pozitivat in 7 min. si cel de azi in 3 min, dar foarte foarte palide. Nu stiu ce sa cred, sunt foarte contrariata, ma doare si spatele putin si mi-e frica sa nu vina totusi rushii. Am impresia ca trebuie sa vina, simt ceva dureri si totusi testele acelea??? Va spun ca a doua liniuta e bleu deschis, deci palida si ma intreb, se poate sa fie fals pozitiv??? Eu nu cred ca sunt graviduta, sa nu ma felicitati, sunt f. speriata sa nu-mi iasa maine vreun test negativ. Mi-am mai cumparat pentru maine dimineata unul Barza, sa-l fac cu prima urina de dimineata. Pe cele doua Clear-Blue, le-am facut in timpul zilei. Ce sa cred, fetelor????

Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihavasoi spune:

Seara buna, fetelor!Si eu astazi am fost foarte trista. Am inceput de dimineata cand mi-am facut un test si mi-a iesit negativ... asa ca am dat apa la soricei Nu am fost in stare de nimic toata ziua. Noroc ca m-a incurajat sotul meu prin intermediul messengerului( el era la serviciu ). Luna asta n-am mai facut nimic legat de bb din mai multe motive: am botezt si am fost super incantata.Apoi, desi pare jenant, e trist :stam foarte prost cu banii.Eu lucrez in invatamant si banii mei s-au dus pe rate la casa, la CAR-uri,botezuri( am si un nepotel nou-nout) si practic traim acum din salariul sotului. Si uite asa s-au strans toate tristetile si neputintele... si dai si plangi.Ce am pacatuit? Cu ce am gresit? Nu am stricat relatii, nu am facut avorturi... pentu ce platim? Sigur raspunsul il stie doar Dumnezeu...dar e greu...e foarte greu sa fii optimist.
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Hai ca in sfarsit au inceput sa apara si vestile bune , MAMIDEVLADUT , FELICITARI, se pare ca ti-a facut bine marea , si asa cum zicea si Alexia , sa-i faci o surioara lui Vladut . Ma bucur mult pt tine , inca o data felicitari ...
Ioana , nu te felicit daca asa vrei tu , dar eu zic ca sigur esti , din doua teste unul macar iesea negativ daca era sa nu fi , asa ca iti tin pumni pt maine dimineata si o sa ma gandesc la tine..... O sa fi o nasa burticoasa si poate o molipsesti si pe fina.....
Mai fetelor se pare ca nu degeaba am baut dupa Marinar , incep sa se arate rezultatele.........
Hai ca mi-ati inveselit seara.....
Eu inca nu stiu nimic , mai am de asteptat , cred ca vreo saptamana , ca nu am ovulat decat de vreo 7 ,8 zile , la cilul asta dubioas al meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mamidevladut FELICITARI IUBITA!!! Ma bucur pentru tine, daca era deja o zi de intarziere, e clar pozitiv. SARCINA USOARA IUBITA !!!
A doua liniuta era foarte clara la tine???? Ca la mine, la acelasi test era bleu deschis, ambele teste, unul foarte pal(cel din z23) Scuza-ma ca te bat la cap acum cand esti fericita, dar eu sunt foarte contrariata si intreb pe toata lumea care a facut Clear-Blue ca mine, cum era testul ei!!!

Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!

Mergi la inceput