Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-11

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

URAAA! FELICITARI, MAMIDEVLADUT, SARCINA USOARA SI BEBE(LUSA) SANATOASA!!! Doamne ce ma bucur, fetelor, se pare ca acest capitol e cu noroc, sper sa ne molipsim si noi!

Ioana, noi doua am vorbit... tu stii deja parerea mea! Sampania e la rece, nu asteapta decat semnalul!

Vestea buna la mine este ca in sfarsit ovulez pe dreptul, crezusem ca si-a luat vacanta permanenta... am endometrul 8,5 mm in ziua 10, iar foliculasul de 15,3 mm. Asta in conditiile in care de 2 saptamani nu mai iau naturiste! Si sper sa mai creasca pana joi, cand m-a chemat iar .

Pe Zenobia si Raza de Soare le las sa va spuna ele ce au facut. Ne-am intalnit aseara, sunt niste dragalase amandoua! Am sporovait de parca ne stiam de cand lumea!

Va pup pe toate si va iube mult!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

buna dimineata! Felicitari, mami!

fete, intr-adevar prima impresie la T e...de dezamagire. dar pt k stiu de la voi k asa se poarta, merg inainte.
am ajuns devreme si am intrat cu 10 min inainte de programarea oficiala. dak am stat 15 min e mult...
am spus repede istoricul si cum sunt in Z 10, m-a bagat la monitorizare de vineri (k dimineata nu pot) si...dak in 2 luni nu raman, sa fak si sotul o spermograma; desi initial spusese sa o fak acum.
intrebare: are ceva dak totusi o face? k eu nu pierd aiurea 2 luni!
nu am si nu mi-a dat nici o analiza de facut.
asadar, va spun ce scrie pe foita (de ce refuza sa atinga banii (1,5 mil, intr-adevar) sau de ce nu-si pune semnatura si parafa, nu cred k are rost sa ma intreb...nu?):
E = 6,7
OS (e corect? k are scris de dr, deh...) = 7,9 sau 7-9

Amely, Zeno, ma bucur k ne-am cunoscut, desi...pe fuga.

p.s.: fete, am obiceiul sa scriu prescurtat/litere mici, k sa castig timp; sa nu credeti k-s vreo inculta

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Ioana asa cum spune si draguta de Laura, nu te felicitam deocamdata daca tu nu vrei dar si eu cred ca este cu ochisori. Probabil a iesit asa palida liniuta pt ca este inca devreme dar din moment ce a iesit acolo prezenta, esti sigur sigur. te pup si iti tin pumnii pt urmatorul test, sa vezi o sa iasa II

Lauravoinicu ai dreptate iubita, Marinar este 'vinovata' pentru asa rezultate . Oare ne-om molipsi toate, ca toate am dupa ea?

Mihavasoi, nu mai fi tristuta , o sa vina si randul nostru, o sa vezi. Usor usor o sa trecem toate la burticoase.

Mamidevladut nu pot sa ma abtin si te mai felicit inca o data. Te asteptam cu rezultatul celui de-al doilea test

Fetele proaspat monitorizate, asteptam rezultatele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Raza de Soare, m-am lamurit... pe foita ta scrie OS = 7,9 mm (adik dimensiune folicul pe ovarul stang). Eu zic sa ca mai are timp sa creasca, poate tu ovulezi mai tarziu de ziua 14
Cat despre spermograma, si eu as zice sa o faceti cat mai repede, ca sa nu mai pierdeti timp. Suni, il programezi si va duceti de manuta (sau singur, cum prefera), oricum cred ca cel mai bine este sa recolteze acolo, ca acasa e mai riscant, trebuie sa ajungeti cu proba in max. 20 de minute, la o anumita temperatura...etc... Altfel dauneaza la gigei

Pupici!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Mamidevladut multi si FELICITARI!

Ariana1

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Amely
pe foita ta scrie OS = 7,9 mm (adik dimensiune folicul pe ovarul stang). Eu zic sa ca mai are timp sa creasca, poate tu ovulezi mai tarziu de ziua 14
Cat despre spermograma, si eu as zice sa o faceti cat mai repede, ca sa nu mai pierdeti timp. Suni, il programezi si va duceti de manuta (sau singur, cum prefera), oricum cred ca cel mai bine este sa recolteze acolo

saru'mana de "traducere".
mda, nu e o zi sigura pt ovulatie. de mers, clar mergem impreuna , da'...as vrea sa stiu, cat costa? sa nu avem surprize. si...cand e bine sa fie facuta? (ora anume, chestii de-astea...v-am spus, ink nu ma pricep )

edit: multumesc pt compliment, fata frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Raza de soare spermograma la IDS cu dr Matei acolo unde recomanda dr T. costa 900.000 lei. Te programezi cu o saptamana inainte, se face miercuri seara sau sambata dimineata, trebuie sa fie o abstinenta 3-5 zile si cam atat iti mai spune si asistenta care raspunde la tel. Daca nu ai nr de tel pt programare ti-l dau eu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexia28

Raza de soare spermograma la IDS cu dr Matei acolo unde recomanda dr T. costa 900.000 lei. Te programezi cu o saptamana inainte, se face miercuri seara sau sambata dimineata, trebuie sa fie o abstinenta 3-5 zile si cam atat iti mai spune si asistenta care raspunde la tel. Daca nu ai nr de tel pt programare ti-l dau eu

multumesc frumos! apai cum vine asta? T ne trimite la prestat si in acelasi timp cere spermograma? bun..s-a razgandit si o vrea peste 2 luni..da' dak sotul o face in viitorul f apropiat, cand tb sa "lucram" intens? banuiesc k e bine s-o lasam dupa ovulatie, corect?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

MamideVladut, FELICITARI! din tot sufletul! Si eu zic ca esti clar insarcinata! Chiar imi spuneam ca nu ai mai scris de mult... a meritat asteptarea!
Ioana draga, iti tin pumnii ! Testele facute asa de repede puteau sa fie si negative, si nu erau concludente... daca au iesit slab pozitive, inseamna ca sunt sanse ffffff mari! Asa ca, asteptam cu rabdare sa ne dai si tu vestea cea mare, apoi punem de-o intalneala, pt a sarbatori cum se cuvine!
Mihavasoi, te inteleg f bine , stiu cum e sa traiesti cu salariul din invatamant...Sa inteleg ca totusi nu au venit inca "uratzii"? In ce zi esti? Noi suntem alaturi de tine!
Pupici tuturor si o zi cu vesti bune in continuare!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_id spune:

FELICITARI MAMI DE VLADUT. SA FITI FERICITI SI SA AI O SARCINA USOARA.
voi fetelor imi faceti ziua mai frumoasa. inca mai cred ca exista speranta pe lume si oameni frumosi atat fizic cat si sufleteste.

Mergi la inceput