Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-11
Raspunsuri - Pagina 8
Zenobia spune:
raza de soare, vezi ca pe maior coravu se lucreaza in draci, e greu sa vii dinspre mihai bravu, eu am trecut azi pe acolo in recunoastere si nu mi s-a parut ca se putea intra pe strada. mai bine incearca sa vii dinspre str. Varta Luminoasa. Dar poate pana diseara fac vreo cale de acces ceva...
Zenobia
poze
cadina spune:
Eu am fost ieri la dr.T la cabinet pt monitorizare (prima mea monitorizare) - ziua 10-a. Endometrul 5,1 (cred ca este destul de mare - nu mi-a spus dr., dar nu parea incantat), iar pe ovarul drept un folicul de 17. Soacra-mea care are Helicobacter Pylori a venit la noi in vizita si ma gandeam sa imi fac analiza de helicobacter inainte sa incercam iar sa facem bebei, dar imi programasem monitorizarea si m-am dus. Dr. T ne-a spus si mie si sotului sa nu ratam urmatoarele doua zile, asa ca... ne-am pus pe
M-a chemat la spital peste doua zile (adica miercuri) sa vada daca s-a spart foliculul sau nu... Acu stau nitel stresata... daca am helicobacter si raman insarcinata, oare pot sa rezist 9 luni fara tratament...? Dar macar sa vina bebe...
alexia28 spune:
Buna fetele,
Ufff, am o saptamana aglomerata rau la serviciu, nu prea mai am timp sa intru pe forum
Bun venit noilor fete
Bafta multa fetelor care se monitorizeaza astazi Amely, Zenobia, Raza de soare sa aveti foliculi draguti si grasuti si endometru pe masura
Eu maine merg la monitorizare, mai merge cineva cu mine..tarziu pe la 20.00?
Ana_id cred ca toate trecem prin starile astea in incercarile noastre de a avea copilasul dorit, important este sa ne unim fortele si sa trecem peste aceste momente grele. Si nu te certa cu sotul tau, sunteti o echipa si trebuie sa luptati impreuna, trebuie sa-i intelegem si pe ei, barbatii nostri, ca trebuie sa ne suporte toate starile, crizele....
Felicia, Clau, Ariana
ana_id spune:
am descopeit ceva minunat la voi.poate e si faptul ca sunteti in aproape aceeasi situatie ca si mine ma face sa va simt aproape..de obicei eu sunt o fire mai vesela deci sper sa-mi revin si sa va inveselesc eu pe voi......deocamdata darva urmaresc cu acelasi interes
va pupic
Zenobia spune:
Mai fetelor, am citit la forumul asta de m-am tampit. Am facut o ecografie la Medicover de unde reiese cu nu exista nici un motiv care sa duca la imposibilitatea unei sarcini, sotul meu nu are probleme si totusi nimic .Endometrul ok, foliculi draguti si grasuti, vorba Alexiei , avort n-am facut niciodata in viata mea, nu beau, nu (mai) fumez, de stresat nu cred ca ma stresez prea tare, de slava Domnului, chiar in perioada de ovulatie... NU'NTZELEG!!! Ca pana la urma ce monitorizare daca zi de zi... ma'ntzelegeti... doar sa vada daca ovulez... desi cre'ca da, organismul meu asa zice, are toate semnele. Offf... poate aflu ceva in seara asta, desi ma indoiesc. Cred ca imi va da vraful de analize... Oricum, ma las pe mana dr. T complet.
ana_id, stii si tu foarte bine ca stressul si supararea nu ajuta in cazul nostru. Stiu ca e greu, dar sigur va veni soarele si pe stada ta. Te pup si iti tin pumnii.
Zenobia
poze
mmc_nd spune:
Fetele mele dragi, hop si eu cu valorile de la monitorizare. Deciii... ziua 8 (ca eu mi-s mai grabita, CM 24-26 zile), endometru 6.6 mm si OS folicul 14.9 mm, OD folicul 14.5 mm. Maine ma prezint pentru runda 2.
cadina, la ce ora ai fost ieri, oare ne-am intalnit? Eu am fost intre 4.30 - 5.
ana_id, capul sus, nu lasa tristetea sa te doboare! Toate trecem prin momente de genul acesta. De exemplu, chiar zilele trecute o prietena buna care are 2 copii (desi a avut sarcini grele, zice ca nici nu stie cand are ovulatie, poftim!), imi zice ca ma stresez prea mult etc... Ei, ce sa mai zici? Uite o sa-ti mai treaca!
Partea mai putin incantatoare este ca intr-adevar se pare ca monitorizarea "s-a facut" 150 RON, de la 100 RON cate stiam eu ca este.
Va pup pe toate!
Amely spune:
quote:
Originally posted by mmc_nd
...
Partea mai putin incantatoare este ca intr-adevar se pare ca monitorizarea "s-a facut" 150 RON, de la 100 RON cate stiam eu ca este.
...
What???? sper sa am destui bani la mine... Putem plati si cu cardul?
Alexia, si multa bafta si tie, maine!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by alexia28
Bafta multa fetelor care se monitorizeaza astazi Amely, Zenobia, Raza de soare sa aveti foliculi draguti si grasuti si endometru pe masura
eu merg pt prima data la T.. si pt prima data in... interes de bb...carevasazik sunt zero la capitolul analize si..ma rog, termenii pe care-i tot folositi voi (am mai spus la alt topic)... da' invat io!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Amely spune:
Raza de soare, imi aduc aminte (cu nostalgie) de prima mea monitorizare... acum 3 ani. Nu la T, la alt . Eram timida, speriata, nu stiam mai nimic, decat ce citisem de pe forum, de la fete, dar culmea, mi-a fost suficient, m-am descurcat de minune cu intrebarile, de s-a mirat si dr-a. Mi-a facut TPC, mi-a zis ca e bine totul, mi-a indicat cand sa ... si ce crezi? am ramas chiar in luna respectiva, din prima, cum s-ar spune! din pacate... fericirea n-a durat prea mult. Dar iti doresc si tie sa ai norocul sa fie cu oki...din prima!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi