Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-11
Raspunsuri - Pagina 7
Amely spune:
Ana_id...uite un de la mine ca sa-ti mai revina zambetul! asa e...toti avem zile mai bune sau mai proaste, sper sa revii cat mai repede pe linia optimista
Kristin, imi pare rau ca au venit... dar las' ca trec si vine o noua luna. Te programezi pt. laparo? . Nr. de tel. e afisat pe site-ul lui (stii tu, infertilitate cu www in fata si ro la coada)
-ici tuturor!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
ellis spune:
Va rog frumos, daca imi puteti spune care sunt preturile pentru urmatoarele analize(mi s-a spus ca-s f. scumpe):
PCR pentru protrombina si pt factor V
cariotip(sot/sotie)
Multumesc frumos
bubulina1 spune:
ellis, costul analizelor tale este in jur de 9 mil ROL. Ca sa elimini orice dubiu, poti sa suni la ei. Am inteles ca poti sa platesti si in 2 rate la GeneticLab. Oricum, va trebui sa suni pentru programare.
Bubulina
ellis spune:
merci frumos
mi s-au inecat corabiile de asa preturi
am sunat la genetic lab si pana acum dar nu mi-au raspuns si le-am dat un mail
Raza de soare spune:
'mneata, fete si bun venit, Bonita!
Amely, sunt cu harta in fata, am gasit strada, dar...va rog, fetelor , explicati-mi si mie pe pm pe unde vine cabinetul...un punct de reper, cat mai aproape...k vom fi in criza de timp si nu vreau sa cautam juma' de ora. Multumesc mult! A, suntem cu masina...si venim din sos Mihai Bravu..
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
claucia spune:
Buna dimineata fetelor,
Bonita - povestea ta seamana un pic cu a mea. Sotul nu a facut spermograma insa tot luna trecuta am fost la monitorizare, luna asta am facut pauza pt ca am fost in concediu iar luna care vine merg din nou. Insa eu o sa fac si stimulare pentru a fi sigura ca ovulez. Desi dupa ce m-am dereglat dupa AC, acum se pare ca si-a revenit corpul meu. 9 luni mai tarziu s-a reglat totusi...
Insa, ce vreau eu sa-ti spun este ca dereglarile hormonale fac sa nu ovulezi. Daca in timpul monitorizarii dr. constata ecografic ca ovulezi nu vad (inafara de prolactina) de ce sa iti dea analizele de care vorbesc fetele.
Stii, noi stim multe, suntem toate puse la punct cu o gramada de chestii insa daca stai sa te gandesti, de aceea sunt ei doctori si nu noi pentru ca noi stim tabloul complet intr-o situatie, stim mult mult insa nu tot, sau nu legam anumite lucruri de altele. Eu zic sa mergi cu incredere pe mana unui doctor ales (asta nu inseamna ca nu trebuie sa te informezi, ca de asta suntem toate aici doctori in medicina! ) dar s anu te stresezi inutil pentru ca raspunsurile din pacate nu le avem pe toate, precum cateodata nu le au nici ei.
Eu sunt in z4, l-am sunat ieri pe T si mi-a spus sa fac stimulare iar (a doua luna cu una pauza intre ele, asa s-a nimerit)iar blanda cu Ovamit, si in z10 la el. Asa ca stiu de pe acum ca voi merge luni la cabinet. Si daca da Dumneazeu o sa am din nou rezultatele bune de acum 2 luni.
raza de soare, daca vii din Mihai Bravu, intri pe strada, mergi pana unde este intrarea in parc (de fapt o sa vezi o firma de security pe stanga - pe colt mare) si acolo poti intoarce. Dupa ce intorci (pt ca blocul cu cabinet este pe stanga) nu mai este mult si vezi numarul de la scara.
va pup mult .
Clau
kristind spune:
Buna fetele!! Multumesc pentru nr. de tel.Am sunat aseara si m-am programat pentru prima monitorizare, pe 30 august. Mai vine careva atunci?? Singura mea problema ar fi ca vin dupa serviciu, deci abia pe la 15.30 - 16 voi pleca din Targoviste. Asa ca ... ajung eu pana la 20. Va pupic!!
kristin
felicia_ spune:
Buna dimineata tuturor si bun venit noilor paciente mai mult sau mai putin optimiste! Va doresc tuturor sa va gasiti dr in care sa aveti incredere , dr T sau altul!
O saptamana usoara si plina de vesti bune!
Poze1Poze2
ana_id spune:
nici azi nu ma simt mai bine.....din pacate starea mea proasta se acutizeaza pe zi ce trece.ma simt atat de obosita si am impresia ca ma lupt singura cu morile de vant.am ajuns sa ma indepartez foarte tare de sotul meu, de familie, de prieteni....parca nu intelege nimeni nimic.m-am saturat de toate intrebarile tampite, de toate comentariile( cce esti prima care incearca sa ramana insarcinata, la ce-ti trebuie atatea analize, pe vremea mea nu se agita lumea atata) sau glumele stupide pe care,din pacate, le face chiar si sotul meu( daca nu poti sa faci tu lasa ca gasesc alta care e in stare)
din pacate nu cred ca pot face fata nici macar inaciar situatiei deoarecee , mai nou , trebuie sa fac rost singura de bani pt tot ceea ce priveste bebe pt ca sotul meu are altele "mai importante" de facut.ma intreb de cand au devenit ratele mai importante deccat un copil, dar in fine, asta e doar parerea mea.
in conditiile astea trebuie sa dau putin inapoi sa ma gandesc bine la ceea ce vreau sa se intample in continuare.nu am deloc intentia de a face un copil pe care apoi sa-l chinui.
deocamdata nu stiu
va pup
Ariana1 spune:
Ana_id pot sa spun ca te inteleg, si eu am trecut prin faze din astea, de fapt cred ca trec in fiecare luna; esti intr-o pasa proasta, dar scumpa, o sa treaca, vei vedea; in ceea ce priveste sotul tau, sa stii ca si al meu glumeste (cand ma stie ca tin la gluma) ca nu este nici o problema: imi aduce el unul gata facut cu una care poate; dar stiu ca nu vorbeste serios asa ca nu te supara; eu stiu cat de mult isi doreste si el un bebe; sunt sigura ca si al tau sot simte la fel, asa ca nu te supara pe el; eu zic sa incerci sa iti gasesti o preocupare care sa te mai destinda un pic, ceva care sa iti placa;
Nu te descuraja, eu incerc de 3 ani sa raman insarcinata, am avut luni in care cand imi venea CM plangeam toata ziua si cadeam intr-o stare de depresie groaznica, ba chiar am stat acasa, nu am lucrat pentru ca nu imi doream nimic altveca decat sa vad ca nu imi mai vine CM. Durerea mai mare la mine este ca eu am ramas acum 5 ani insarcinata (tot cu sotul meu, atunci nu eram casatoriti) si am facut cea mai mare greseala a vietii mele: chiuretaj la cerere. Asa ca iti dai seama cum este sa traiesti cu gandul ca poate nu voi mai putea face niciodata, si ca puiul meu ar fi avut 4 ani.
Asa ca nu te descuraja si incearca sa vezi intr-o noua luna un nou inceput.
Va pup pe toate dulce.
Ariana1