Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Laura, eu zic sa nu te lasi intimidata de amenintari de acest gen...

daca ai acte pe casa, eu cred ca te poti duce cu politia..se specifica in contract termenul de eliberare? trebuie sa existe o solutie mai simpla de a-l scoate de acolo...
teoretic poti si tu sa il reclami ca si violare de domiciliu sau asa ceva sau la proces sa ii ceri daune egale cu chiria pe cele 4 luni+chletuieli de judecata..si poti sa ii spui ca deja ai demarat dosarul de daune impotriva lui

legea in Romania apara foarte bine dreptul de proprietate...nu te lasa... ca imi vin dracii numai cand ma gandesc la tine gravidutza sa nu stai la tine acasa in barlogul tau din cauza unui marlan...

"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"9George Orwell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Fetelor, o noua tema a zilei, despre care nu am discutat deloc, deloc: Care e parerea voastra despre inducerea nasterii??? V-ati gandit la asta? De regula, stiu ca medicii ar trebui sa apeleze la asta doar cand considera ca copilasul e mai in siguranta afara de cat inauntru, cu alte cuvinte daca se constata suferinta fetala sau depasirea cu mult a termenului nasterii...Insa, stim toate ca medicii practica asta din ce in ce mai des, fara sa fie vorba de vreo suferinta fetala....Chiar uneia dintre prietenele mele bune i s-a indus nasterea fiindca medicul urma sa plece in concediu si a chemat-o la ultima garda sa nasca...travaliul a durat fooooarte mult si s-a chinuit rau: nu se poate preciza daca din cauza inducerii nasterii sau asa ar fi patit oricum...Si eu m-am gandit la asta! Cum s-ar putea sa nasc de Craciun, iar medicul meu s-ar putea sa fie in concediu + ca NU vreau sa fiu in spital de Craciun, am pus si asta la socoteala (intr-un procentaj mic, mic, mic)...Inca nu am discutat deloc cu medicul despre nastere, deoarece am considerat ca e prea devreme...Ce ziceti? Dintre fetele care au deja o nastere la activ, ati apelat vreuna la inducerea nasterii?????

Oana 22+ cu mandrete de ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

marcelac prea tarziu...data viitoare. Ma duc insa cu porcul la plimbare si intru intr-un magazin de aici din zona, e cica dotat bine cu lucruri de bebei, poate au si carucioare, eu intreb,daca nu, tre sa mai astepti putin.

va scriu mai tarziu, evident ca bebe e incapatanat, si-a strans genunchii tare tare nu cumva sa ne putem benocla sa vedem ce pazeste cu atata strasnicie...tuca-l mama..

ma duc cu porcul cat nu ploua iar, revenim.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare burtici tare harnicute mai sunte-ti

Ieri am lenevit si dormit aproare jumatate de zi si spre seara am iesit la iarba verde la un gratar a fost fain

Marcelac -insanatosire grabnica

Dia1609 -tare scumpele hainutele pt bebe,imi place mult costumasul comonaut de fas pt iarna cat ai dat pe el?

Dolores -frumoase pozele cu burtokul la iarba verde si eu m-ai am vedenii prin casa cateodata dar aprind toate luminile si ma duc sa vad ce este si dupa ma linistesc cand vad ca nu e nimeni mi s-a parut

Laura13 - cata nesimtire pot avea unii oameni nu-mi vine sa cred,ce tupeu are ,imi imaginez prin ce treci,tocmai acum cand trebuia sa fie totul aranjat pt venirea bebeului ,sper sa se rezolve cat mai repede,poate gasiti o solutie

Mirona -f.faine pozele dar in special desenul de pe burtica

Ramsan -hainutele le-am luat de pe unde am gasit si mi-au placut
(hala centrala,mall,zimbru) cat despre carcei pe mine nu ma mai chinuiesc asa tare f rar,bine ca am scapat de ei

Asiza -pe mine nu prea ma incanta deloc inducerea nasterii e dureros? si cum se face?ca nu prea stiu exact am auzit eu ceva da nu sunt lamurita

v-am pupat pe burtici

bamboletta 27+ bebelina
"poze"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

marcelac nu eram abia trezita din somn...ma trezisem mai devreme ca am fost la toaleta...m-am tot fatait in pat, dupa care m-am dus sa beau suc ca mi-era sete..iar m-am pus in pat..si ultima faza a fost cand m-am dus sa inchid aerul conditionat in bucatarie si sa deschid fereastra la sufragerie. si in niciun caz nu m-am gandit ca ar putea fi hoti..eu am refuzat mereu sa cred ca ar exista fantome, spirite, reincarnare etc.....dar ce mi s-a intamplat aseara m-a dat rau de tot peste cap......sper sa-mi revin pentru ca nu suport starea de frica, de teama....

adinazot si eu am fost si inca sunt stresata cu sarcina...sa fie bine..sa nu apara complicatii etc...dar pana acum totul a fost bine si imi impun ca totul o sa fie bine pana la urma..numai ca ce mi s-a inatmplat aseara e prima oara cand ma confrunt cu asa ceva si nu stiu cum o sa decurga acest lucru.....

lavinia_p iti multumesc in primul rand pentru compliment. sunt ffff speriata si nu stiu daca o sa am curaj curand sa umblu iar prin casa ca sa-mi infrang propria-mi teama...lumina de afara nu avea cum sa fie pentru ca afar era intuneric..lumina era aprinsa doar in sufragerie si cred ca stii cum se vede in geam ce e in spatele tau....te pup si merci...am zis sa va spun ca doar asa poate o sa reusesc sa trec peste asta prin sfaturiel si incurajarile voastre

ramsan am vorbit cu cumnatul meu care este preot sa vina sa faca o sfeshtanie...am terminat de zugravit anul trecut prin noiembrie si nu am chemat preotul....dar acum nu ma las pana nu vine mai ales ca o sa vina si bebe david pe lume...si eu am zis de mai multe ori tatal nostru si nu am reusit sa ma linistesc..asta m-a suparat parca si mai tare..cum poate ceva negativ sa fie mai tare ca ceva bun, pozitiv...am inteles ca daca bebe are circulara de cordon in cele mai multe cazuri se face cezariana....si eu am stresul asta cu circulara..acum sa vedem. la cate saptamani s-a vazut la tine??

dolores 25+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinda25 spune:

Asiza,
tocmai vin de la Provita, si din pacate am gasit usa inchisa, cu un lacat mare pe el. Mai incerc si maine, poate voi avea succes, ei spunea ca revin din 21 august. Va anunt daca aflu ceva.
In legatura cu intrebarea zilei: sunt de acord doar in cazul in care e necesar pentru bebe, cu toate ca, din pacate, unii doctori se grabesc sa o faca. Poate vor sa termine mai repede??? Parca ei s-ar chinui, nu noi!!! Sper sa nu fie cazul la nici una dintre noi!

Pupici si sanatate muuuuulta,

Melinda 25+ Dominik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna fetelor, ce faceti? Eu transpir si muncesc ce sa fac, nu am incotro.

Dolores cuscra nu te speria mama poate ti-ai imaginat, si mie imi e frica de mor noaptea parca aud zgomote imi imaginez fel si chip te inteleg perfect prin ce-ai trecut dar linisteste-te ca il superi pe Davidutul meu dragut.

Am uitat sa va spun ca am dat comanda pt mobila pt bebe si sunt in al 9-lea cer, e scumpa dar merita. O sa pun poze mai tarziu.

Va pup pe toate in mod egal!

Cleo 26+ saptamani

Mergi la inceput

cleo..te pup..nu mi-am imaginat..as fi vrut crede-ma...nu stiu ce a fost, dar a fost ceva care m-a speriat rau de tot...david a miscat 2 ore intr-una ...
te pup si vrem sa vedem poze...ti-a mai crescut burtik??sa pui poze si cu ea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Dolores o fi fost cineva drag tie care a murit, vroia sa te vada cu burtica...ce zici? Pupici

Cleo 26+ saptamani

Mergi la inceput

putea sa ma vada si fara sa observ eu...orice o fi fost nu a facut decat sa-mi dea o stare de frica, panica si nervi...din pacate....vreau sa dispara....lizuca mea ce face?

quote:
Originally posted by Cleomoni

Dolores o fi fost cineva drag tie care a murit, vroia sa te vada cu burtica...ce zici? Pupici

Cleo 26+ saptamani

poze

Mergi la inceput