Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Desiree de ce dureaza asa de mult....? Pentru ca suntem in Romania?!
Deci cum sta treaba. Daca nu iese afara din casa la termenul stabilit, ai doua optiuni: sa il dai in judecata (ceea ce presupune termene, eventuale amanari, etc). Dupa ce castigi (nu se stie dupa cat timp) trebuie cautat executor judecatoresc cu care sa te duci sa evacuezi apartamentul. Din cate am inteles taxele pentru executorul judecatoresc pot ajunge pana la 10% din valoarea apartamentului.
A doua optiune ar fi cu ordonanta prezidentiala, este o chestie ce se judera prioritar, dureaza mai putin, nu este nevoie sa se prezinte la proces cealalta parte si dureaza cam o luna. Chestia este ca in Romania, pentru evacuare nu este (decat foarte rar) acceptata ordonanta prezidentiala. Trag nadejde ca poate dau peste un judecator rezonabil, care sa se uite la burtica mea si sa inteleaga urgenta. Daca nu, cu noroc, ma voi muta la anul!

Laura si bebe strumf 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinda25 spune:

Buna fetelor,
abia acum am reusit sa va citesc din urma, nu am reusit sa intru de vineri seara.
Asiza, felicitari pentru baietel, ma bucur ca ai vesti bune!!!
Va fi placut sa ne plimbam cu baieteii, sa-i ducem la masinute, ce zici?!
Uite, tocmai acum cobor pana la Provita, revin cu vesti proaspete!!!

Va pup,

Melinda 25+ Dominik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Eu am fost ocupata si nu am reusit sa intru mai repede si oricum intru si mai greu......sunt cam intarziata cu raspunsurile...
Chinico bafta la eco 3D ...cred ca deja esti acolo....sa ne aduci vesti bune....
Desiree si eu v-am povestit joi ca am fost si eu la ginecolog si putem sa ne dam mana ca la fel am si eu.....o micoza specifica sarcinii si la analizele de urina o infectie mare...dar la fel ziceam si eu bine ca e bine bebele....Ce fel de ovule ti-a scris?
Laura 13.....cred ca va e foarte greu....sincer numai cine trece prin asa ceva stie ce inseamna asta....va doresc sa va rezolvati problemele si mult curaj....aveti nevoie....
Veronici felicitari pentru achizitii....ma bucur ca ai gasit patuturi....
Miro bine ai revenit.....in sfarsit....cred ca te-ai odihnit...nu?...am vazut si pozici cu Roxana si fetele ei...ce frumoase sunteti....si burticile voastre.....
Roxana....felicitari pentru fetite....sunt scumpe foc....
Va pupic si revenim......si am schimbat si semnatura....

alexandra 28 + cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

alex, mi-a dat MAC MIRROR si daca nu trece ,CLOTRIMAZOL, tot ovule...

da m-am simtit mai bine dupa prima seara...

eu am crezut ca e mai grav, dar acum m-am linistit..

pupici

desiree 24 +

"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"9George Orwell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Laura, inteleg cosmarul prin care treci...eu iti dadeam doar o idee ca sa scapati de nesimtit mai repede, pentru ca sistemul asta de la noi iti mananca nervii...Oricum, va tin pumnii si ai grija de bb!
Melinda, multumesc pentru felicitari...iti dai seama ca mergem la masinute...si nu numai... Astept sa vad ce-i cu ProVita!!!

Oana 22+ cu mandrete de ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Buna dimineata harnicutelor,

Laura ,Doamne ce nesimtit de om,.. eu l-as astepta cand pleaca de acasa, as intra fortat si dupa aia as schimba yala.Daca ai acte pe casa el ce poate sa-ti faca?
Incredibil peste ce oameni poti sa dai..Vezi ca avdanaarhire e o burtica de-a noastra din Iasi si e avocat.Poate are Ramsan numarul ei de telefon.sau asa: http://www.pa.ro/results/result.php3.

Dolores, te cred ca esti speriata.Eu as recomanda chiar sa mai umbli noaptea prin casa sa te convingi ca a fost o iluzie.Statul sub patura cu inima mica nu e o solutie.Poate a fost o lumina de afara, sau o reflexie a unei miscari care ai facut-o tu si nu ai realizat.Fii barbata, nu avea ce sa fie!
Foarte frumoase fotografiile,cred ca David va fi un copil superb la cat de frumosi sunteti amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna ziua mamici cu pitici in burtici!
Cam cald, nu? Eu de caldura am dormit sambata si ieri noapte pe jos, si nu in pat cum dormea dragul meu sotz! Despre dusuri nici nu le mai stiu numarul...
Am reusit sa va citesc si sa fiu chiar la zi... la ce spor avem, cred si eu.
Dolores eu as spune sa mergi la o icoana facatoare de minuni si sa te rogi pentru linistea sufletului tau ca poate asa vor avea mai multa putere rugaciunile tale. Si eu am avut chiar azi-noapte un moment de nalucire, inainte de a ma ridica sa ma duc la toaleta... si am facut mai mult un efort de vointa si mi-am impus in mintea mea ca totul este bine, ca nu mi se intampla nimic si dupa ce am zis "Tatal Nostru" m-am linistit.
Casa noastra nu a fost sfintita asa cum trebuie, doar la Boboteaza preotul a dat cu aghiazma mare si ar trebui sa facem lucrul asta cat mai curand ca sa ne linistim inainte de a se naste Rares.
Despre dilatatia pielocaliceala, s-a vazut la echo la 25 de sapt. (in urma cu 3 sapt.) si mi-a spus dr. ca la baietei apare aceasta problema destul de frecvent, ca la ei uretra este foarte ingusta si ca problema se va rezolva in timp dupa nastere. Pe mine insa asta nu ma linisteste deloc, si de aceea v-am rugat pe voi sa ma ajutati cu informatii daca aveti, legate de asta.
Miro bine ai revenit din scurta vacanta. E bine si asa scurta in cazul in care tu bagi MIG-urile in fiecare zi.
Lasa ca vine ea si vacanta noatra, nu mai este chiar asa de mult pana atunci... vezi si eu ma consolez tot asa Mi se pare o vesnicie pana pe 8 sept. cand va fi ultima zi de munca pe urmatorii doi ani si ceva. De maine vine inlocuitoarea mea sa fac training cu ea, deci eu as cam fi cu un picior catre usa.
Roxana ai aflat ceva de la medicul respectiv in legatura cu dilatatia pielocaliceala? Iti multumesc anticipat aici. Pozicile facute cu Miro si fetele sunt foarte frumoase. Eu as spune sa nu te nelinistesti in legatura cu posibila rupere a uterului, stai linistita, menajeaza-te, iar despre prietena ta, eu zic sa o ignori. Dupa cum spunea Marcela, ia-ti o centura de sarcina de la Sensiblu ca se previi orice necaz si gata...Daca medicul care te are in observatie nu a indraznit sa puna astfel de probleme, de ce le-ar pune o persoana neavizata?
Asiza la echo s-a vazut circulara simpla de cordon. Eu bineinteles ca am intrebat ce se poate intampla in cazul asta si dr. mi-a spus ca depinde foarte mult cat este de stransa in jurul gatului iar probleme pot aparea la travaliu. Daca fac un baiat zbantuit asta este!
Dia (urari de bine sotului tau) si alex - despre carcei sa va spun cum am scapat eu de ei... poate ma asculta si bamboletta ca si ea avea... din meniul meu nu lipseste niciodata laptele, care imi place la nebunie, iar branzica de vaci mananc cel putin 0,5 kg la doua zile. Pe langa toate astea am luat cate 10 zile la rand cate o tableta de magneziu pe zi. Acum ma simt excelent desi am avut carcei doar vreo doua nopti la rand cu vreo doua luni in urma (cand va povesteam eu).
Chris sava fie intr-un ceas bun botezul!
Cristina pe unde umbli? Speram sa iti fie bine acolo unde esti acum.
Bamboletta sunt foarte frumoase hainutele cumparate pentru bebelina. Unde le gasesti tu asa de faine?

Va urez sa aveti o zi racoroasa si linistita!

Ramona 28+ Rares

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Desiree bine ca esti mai bine.....mie mi-a dat Lomexim(nu stiu sigur daca asa se numeste...nu retin).....dar numai un ovul la o saptamana.....bine la mine nu a fost simptomatic.....adica nu am avut mancarimi....doar ca a observat ea la control....
Sa fie bine bebeii.....ca noi om trece peste astea.....

alexandra 28 + cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Asiza, bravoooo! Sa-ti traiasca feciorul si sa fie sanatos:)
Saryta, bine ai revenit! Stai linistita, ca va fi bine :) sunt atat de frumoase pozele...sa-ti traiasca fetele!
Bulisor, bine ai venit!
Chris80, sa-ti traiasca finutza!
Miro, bine ai revenit!
Veronici, am o colega care a luat in sarcina gemelara 37 kg, asa ca stai linistita, mai ai :) de luat, pana nasti! Dai tu jos dupa aceea, important este acum sa creasca bebeii cat mai mari si sa fiti sanatosi :)

Pupicei, Ingeras 22+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Asiza stiu ca sfatul a fost dat cu buna intentie, dar imi vine sa ii bag in PM, nu sa le mai dau bani.
Lavinia nu pot sa ma duc peste ei in casa si sa sparg usa, pentru ca pot sa declare ca au avut 20.000 E in casa si ca eu i-am furat. Si da-ti seama ce dragut va fi atunci. De fapt tipul chiar a zspus ca daca ne ducem cu polita sa spargem usa, el asta are de gand sa faca!

Laura si bebe strumf 27+

Mergi la inceput