Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 27
monis spune:
buna fetelor,
chris80 felicitari pt. fetita, sa creasca mare si frumoasa
asiza felicitari si tie pt. baietel sa va aduca numai bucurii
bulisor, emacarli bine ati venit la noi
dia1609
sotului tau
miro talentata nepotica, o adevarata opera de arta burtica ta
dolores lasa deoparte panica asta ca nu face bine
eu miercuri ma duc la control, asa ca amnunte despre sarcina mai incolo
va pup
moni
23 
dolores spune:
danita
...si mie mi s-a mai intamplat sa am senzatia ca mai e cineva in casa sau ca e cineva in spatele meu...dar prin ce am trecut aseara m-a terminat ...e groaznic...sper sa reusesc sa trec peste starea asta..dar atunci cand se intuneca parca auzi toate zgomotele din lume..parca vezi o gramada de chestii....seara e o senzatie urata
dolores
25+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.
dolores spune:
laura13 asa m-am gandit si eu, ca Dumnezeu ma apara..ca sunt cu bebe..dar uite ca se pare ca nu sunt singura care are starile astea si simte teama ca e cineva in plus in casa...brrr...
adinazot
multumesc mult...da, am o burta mare....toata lumea (care nu ma cunoaste) ma intreaba daca sunt in 8 luni..daca mai am putin etc....ce bine ca nu sunt singura care are starile astea.s-o lasam pe seama sarcinii atunci....sper sa treaca ca alfel o iau razna..si urasc sa am frica asta..abia ma linistisem de altele si acum dau de asta
monis stiu ca nu face bine...dar daca ar depinde de mine....in mare parte depinde..dar cateodata ma depasesc anumite situatii... te asteptam cu vesti de la control
dolores
25+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.
marcelac spune:
'neatza, iaca ne-am facut de cap... am dormit pana la 9, am lenevit in pat pana la 10, am mancat... si acum am sarit pe net... inca acasa. ceva mai binisor cu raceala, respir rezonabil, acum ma lupt cu un rest de tuse si cu nasul mucos, dar nu se compara cu ziua de sambata.
Chris - am ras bine de experientza ta, sigur ca bbii uzi aluneca!
o sa te descurci de minune cu bblina ta! Vezi ca in afara de cadita aceea cu forme pe mijloc mai este varianta de caditza normala (pe care o poti folosi mai mult timp) si cumperi separat un burete cu forma lui bb decupata pe care il pui pe fundul caditzei pana e micutz... eu nu stiam ca se gasesc la noi buretzi de felul ala dar mi-a shoptit o pasarica (
asiza) unde sunt in Cluj si deja am cumparat.
roana - itzi tzin pumnii cu mutarilece te ashteapta. Asha au patzit si nishte prieteni de-ai mei care acum stau la mine pana o sa se poata muta.
danita - merci de surprize!
katrinel - cred ca faci o confuzie, la mine se pare ca ar fi fetitza si stim asta ceva mai de multishor... dar merci oricum
asiza a aflat intr'adevar de curand ca ar fi baiat.
Nu stiu sa fie vreo problema cu ecografiile, din contra, cele vaginale sunt ushor invazive, dar cele de pe burtica, cica le aude bb ca pe un tren ce trece prin gara (nu f placut, dar nici invaziv).
dolores - erai abia trezita din somn, poate nu de tot, s-o fi miscat perdeaua sau altceva si te-a speriat, imaginatia ne poate juca feste. Oricum ai fost f curajoasa ca nu l-ai trezit pe sotzul tau imediat! Fa cum zice si asiza si o sa fie bine, nu are cine, cum si de ce sa se plimbe la voi in casa. FRica e amplificata de starea ta speciala si de nevoia exagerata de protectie pentru bbul tau, dar trebuie sa itzi faci curaj sa gandeshti logic si sa ai incredere (atat cat merg astea doua impreuna). Adica hotii nu umbla in maieu, ai constatat ca de fapt nu era in casa, de alte temeri, spune o rugaciune si incearca sa te linishteshti.
BINE AI VENIT MIRO
marcela
24+
asiza spune:
Miro, bine ai revenit! Da' e tare talentata nepotica ta! Si-a facut de cap pe burtonul tau
...foarte frumos desenul!
Chinico, abia astept sa te intorci cu vesti de la eco...Poate-ti spune si sexul bb-ului acuma!
Desiree, ma bucur ca esti mai bine! Si mersi de felicitari!
Veronici, super pret pentru patuturi!!!!! Sa pui poze sa le vedem...
Laura, imi pare rau ca ai astfel de necazuri acuma...asta-ti mai lipsea...sa dai peste oameni fara pic de caracter si moralitate...nu va puteti intelege nicicum cu el omeneste, sa nu mai dati bani si sa pierdeti timp si nervi cu el prin tribunale...Eventual, spuneti-i ca-i platiti chiria pe o luna daca se muta acuma...Ai grija de tine! 
Monis, multumesc de felicitari!
Fetele din Cluj!!!! Nu raspunde nimeni la Provita...Meli, parca tu ziceai ca lucrezi aproape de ei, nu? Nu vrei sa dai o fuga pana acolo sa vezi ce si cum...Eu mai incerc intre timp la telefon...
Oana
22+ cu mandrete de
...
marcelac spune:
chinico - daca nu e prea tarziu, daca da, pe data viitoare... pe carucior in cheama GRACO QUATTRO TEMPO DeLux, esential e sa aiba spatar reglabil in 4 pozitii si invelitoare de picioare. Ma intereseaza modelul simplu, fara scaun de masina sau alte accesorii.
asiza - ai sunat la PROVITA? cand putem merge?
marcela
24+
adinazot spune:
Dolores,in privinta starilor diverse...ne luam de manuta,daca ma linistesc intr-o privinta ,imediat ...ca sa aiba continuitate stresul si frica...ma nelinistesc in alta privinta,referitor la sarcina,ca de altele nu mai am loc in capul meu!!!Abia astept sa fac macar 32 sapt,poate ma mai linistesc,....asa zic de la inceput
,asa pas cu pas si trece timpul..sper ca rezukltatul va fii cel dorit!
Adina 27+
Alessia
poze
Adina diverse
asiza spune:
Marcela, ma bucur ca esti mai bine...Da, am sunat si nu raspunde nimeni...doar asta am in cap de cand m-am trezit!!!! Marcelino, tu cat timp mai mergi la serviciu? Adica cand intri in prenatal?...Ai luat deja buretei???? Harnica fata...eu am tot fost p-acolo si m-am "benoclat", insa nu m-am apucat de cumparaturi...am vazut niste carucioare cat de cat mai bune fata de ce-am ami vazut prin oras...cica le aduc din Polonia! Nu stiu cat de bine se manevreaza, dar mai vedem....
Oana
22+ cu mandrete de
...
Laura13 spune:
Asiza nu pot si nu vreau sa ii mai dau nici un ban. in primul rand ca n-am de unde si in al doilea rand i-am platit separat pana si opritoarele de plastic din spatele usilor. Rafturile din debara, usa de la debara, etc. I-am dat 50.000 E pe apartament, dupa care ne-a mai taxat de 66.000.000 lei, pentru tot de felul de c..turi. Pur si simplu nu mai vreau sa ii dau nici un leu, mai bine dau la avocati.
Apropo de avocati, parca Mioara lucra in domeniu, nu? Mai stie cineva ceva de ea? Poate imi da un sfat cum sa procedez.
Laura
si bebe strumf
27+