Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

bine ai revenit miro...frumoase poze de la terasa..te asteptam sa ne povestesti cum a fost concediul si cum a decurs intalnirea cu roxana...mi=-a placut tare mult desenul de pe burtik..super interesant..te pup....

dolores 25+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Salut fetele!
Sunt tare tare suparata. Stiti ca v-am spus ca la 1 sept trebuia sa ne mutam si noi in noul apartament. Se pare ca se mai amana. Nesimtitul ala de fost proprietar ne-a anuntat vineri ca el nu semuta, pentru ca oricum nu avem ce sa ii facem, ca dureaza 4 luni sa-l dam afara, pana ne judecam, pana vine executorul, etc.
Asa ca ne-am oprit cu mobila, cu masuratori si canapele si ne-am apucat sa ne cautam gazda, pentru ca la sora mea nu pot sta pe termen nedeterminat (are si ea copil si nu e tocmai misto cu musafiri pe termen lung). Incerc sa nu disper, desi somnul s-a mai redus cu cateva ore pe noapte, banii sunt foarte putini, si acum nu se vor mai duce pe mobila ci pe avocat si executor, dar mergem cu Dumnezeu inainte. Cert este ca, in afara de bebe strumf, anul asta a adus numai necazuri, probleme care banuiesc (sau mai bine zis SPER)ca se vor rezolva, dar foarte greu.
Asa ca Roana sa stii ca nu multa lume face ca tine (si ca mine, pentru ca si eu am stat o luna cu "cortul").
Cam atat noutati din weekend. Super, nu?
Pupici la burtici!

Laura si bebe strumf 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut fetelor

Dolores si eu patesc la fel ca tine , azi noapte aveam impresia ca e cineva la masina alta data mi se pare ca misuna cienva prin hol .... nu e placuta senzatia ......dar trebuie sa trecem !

Am rugat pe o colega de pe forum sa ne trimita niste carti asa ca a mai aparut o noutate ( celelalte 2 le aveam ) in emailul nostru comun . Nu uitati de surpriza muzicala din emailul 3 din gmail .

pupici si o zi racoroasa va doresc !

D 25+

BeBelusca

Mergi la inceput

felicitari veronici pentru achizitionarea patuturilor..asteptam niste poze daca se poate...pupicei si la mai mare

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Mirona super tare poza cu desenul!!!!
Dolores si eu sunt superrrrrr stresata atunci cand trebuie sa stau singura, dar nu uita ca Dumnezeu este mereu cu noi. Si in plus acum e si bebe si te apara el! Bineinteles ca lumina aprinsa nu strica niciodata!
Pupici!

Laura si bebe strumf 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

stai putin Laura ca nu prea pricep

de fapt inteleg ca e casa ta, nou cumparata, nu?

si de ce ma rog nu vrea sa se mute? ma intriga o astfel de atitudine intrucat si eu tot la 1 septembrie am eliberare din casa mea...si nu stiu daca nu cumva daca mi s-ar intampla asta nu as face o criza,,,,

si chiar asa mult dureaza sa il dai afara? daca am contractul pe numele meu si toate actele..de ce dureaza 4 luni sa il scot afara? m-ai bagat la idei...

miro, bine ai revenit printree noi !

"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"9George Orwell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Dolores,draga de tine,stai linistita ca nu-i nimic,si mie mi se intampla tot timpul sa vad tot felul...dar daca sunt singura,si se intampla de multe ori(sotul meu e antrenor de fotbal si e f mult plecat de acasa)las luminile aprinse,si de multe ori si asa imi e teama si vad tot felul,dar numai in inchipuirea mea.Si vreau sa iti spun ca numai de cand sunt insarcinata am o frica si niste ganduri...nu stiu ,probabil de la hormonii din sarcina..ca eu de felul meu sunt curajoasa si nu imi e frica.POzele sunt f faine,ce burtica mare si frumoasa ai!!!
Desiree,bine ca ai fost la dr.,se vor rezolva toate asa incet,important e sa avem multa grija de noi
Miro,ai venit cu forte noi?faine pozele cu Roxana si fetitele!!!
va pupicesc pe toate!!!

Adina 27+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

laura 13..ce situatie rea...e groaznic sa se intample asa ceva..si nenea ala in halul asta sa se comporte..eu sper sa ai multa putere si rabdarea necesara sa treceti peste acest moment rau...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Laura,imi pare rau ca esti necajita,nu stiu ce sfat sa iti dau in situatia asta,dar sper sa se rezolve si cat mai repede sa stai linistita ca e asta ai nevoie acum.pupici de la mine

Adina 27+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Buna burtici!!!
Doamne, cat ati scris ...trebuie sa catch up.
Noi suntem bine, nu prea am putut dormi din cauza caldurii, in rest toate bune.
Acum trebuie sa ma apuc de citit.
Revin
Pupici

Ana 29+ Mihai

Mergi la inceput