Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 25
dolores spune:
da asiza cu siguranta ca asa voi face diseara..dar ce ma fac in serile cand el ajunge mai tarziu acasa????pentru ca acum a inceput sa scada ziua...cat e lumina e bine...uite ma ia cu frig cand ma gandesc....m-am rugat in gand de o mie de ori....e ceva inexplicabil...parca nu reuseam sa ma calmez....nu stiu ce sa fac...
dolores
25+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.
doradora spune:
dolores eu iti recomand cat mai multe lumini aprinse. cand se mai intampla sa fie sotul noaptea la serv-face un gen de garda, de vreo 3 ori pe an, nu e camera unde sa nu arda becurile, si vorbim de veioze slabe, ci de lustre + televizor. asa cel putin ai o posibila explicatie pt diferitele sunete pe care le poti auzi, si, fiind si lumina, nici nu prea lasa loc de interpretaro daca am zarit sau nu ceva. ultima data cand vazusem ceva cu coada ochiului, dar m-am uitat dupa aceea indelung si nu am zarit nimic, sotul mi-a explicat ca mi s-a parut, ca nu e nimic , etc. si totusi, o jumatate de ora mai tarziu, am vazut soarecele si sotul a inceput vanatoarea.care soarece intrase prin aerisirea comuna din camara, pe care am astupat-o ulterior, de unde era sa stiu ca roade si chestia aia care parea din sarma rezistenta. mai am senzatii si in alte dati, dar ma gandesc ca mi se pare, zic un tatal nostru, sa fiu sigura, si nu ma mai gandesc, pt ca sunt sperioasa de felul meu. iar in alea 2 sau 3 nopti cand sunt singura, dorm cu luminile aprinse si cu tv mergand.
incearca sa te linistesti si nu te mai gandi, ca a trecut.
chris
23+ 
doradora spune:
vai, ce rusine! am mai crescut un pic si nu am schimbat semnatura!
gata,am remediat problema. sa nu ma spuneti lui bebe cand s-o face mai mare ce uituca e maica-sa!
chris
24+
alexandra
alexandra_25 spune:
Buna dimineata fetelor......si eu am avut o noapte crunta.....a fost asa de caldddd.....si m-am foit de pe o parte pe alta si acum ma simt asa de obosita......pe la 6 dimineata s-a simtit ca s-a mai racorit si cand era mai bine de dormit a trebuit sa ma trezesc....sa vin la servici...
Dolores....ce cumintica ai fost ca nu l-ai trezit pe sotiorul meu....cred ca la cum sunt eu de spaimoasa era si el in alerta...
...sa stii ca si eu am momente cand am impresia ca sunt urmarita sau ca cineva sta si ma pandeste.....a fost sigur numai un fior.....uite aici..
....sa-ti treaca...
Asiza...a fost bine la restaurant...am fost 16 persoane...numai caldura a fost infernala....ma gandesc la voi fetelor din sud cum a-ti rezistat cand aici inconjurati de munti era sa murim de caldura....eu transpiram intruna.....
Roxana...nu fi suparata de analize.....si eu sunt in aceasi situatie....antibiotice si injectii.....sa ne facem bine numai....
Asa ma simt de rau....deja simt si eu presiunea aia a bazinului...ma dor toate zici ca as fi fost batuta....ce nasol e....
Va pupic si revin mai tarziu.....
Oare Miro nu s-a intors din vacanta?...
alexandra
27 + cu 
poze
chinico spune:
Buna dimineata!
Iar va scriu in mare fuga, am tras cu ochiul sa vad ce ati mai scris, dar de citit serios o sa am timp numai mai tarziu.
Dolores reteta mea de alungat pitici mici cand sunt singura acasa si e intuneric: apa, cioco si carte langa pat; patura pana sub nas; televizor. Ma ridic numai daca tre sa ma duc la baie, in rest, sub nici o forma nu ma scobor de pe saltele.
Asiza azi la 12 am 3D-ul..normal ca am inceput deja sa topai de frica, daca si parca s-au urcat in barca...O sa intreb si eu de circulara, inca nu stiu cum ii spune, o sa zic si io ca taranca povestea intreaga cu cordon si cu gat..![]()
marcelac poate apuci sa-mi mai scrii o data numele caruciorului pana plec, nu am timp sa caut acum, daca nu, si mai tarziu e bine.
Va las, am o multime de treaba si eu acusi fug sub dus si zbrrrrr! sa eco..
21+
desiree spune:
buna dimineata fetle mele dragi
sigur ca asi fi venit, asizuca, sa va spun ce si cum cu secretiile mele dar eu sambata si duminica nu am acces la net, numai de la serviciu
va multumesc ca v-ati facut griji si ca mi-ati dat sfaturi ( bamboletta, adinuta, dolores, roxana, chinico, aelita) dar chiar am facut o criza de panica vineri seara canad ma vazut ca fac pipi din 5 in 5 minute si cu "strigaturi"..nu am mai patit niciodata asa ceva...facusem cu bicarbonat spalaturi dar nu m-au ajutat decat temporar
nu a fost nimic grav, am fost la urgente la municipal si m-a consultat o doamna doctor care mi-a zis ca e o micoza pe care gravidele o fac in sarcina adeseori..mi-a dat niste ovule si deja vad viata cu alti ochi..
singura mea panica era sa nu fie ceva rau pentru bebe, in general nu ma sperii eu chiar asa usor..dar fiind vorba de bebe...cunoasteti sentimentul cred
va multumesc din suflet tuturor..
doctora care m-a vazut mi-a zis sa imi fac griji pentru edemul meu mai degraba ( picioare umflate, albumina, etc) de cum m-a vazut mi-a zis ca ar trebui sa imi fac si un examen de urina si de sange ca nu arat bine deloc la nici 6 luni
in fine, atata vreme cat bebe e bine...
asiza, felicitari pentru flacau..sa iti traiasca..sa vezi acuma ce greu o sa ii alegi un nume ca si eu tot la fata ma asteptam...
nu stiu cine a zis ca are placenta jos, si eu am placenta posterioara joasa dar nu e e o problema a zis doctorul..se poate ridica, iar daca nu , se impune cezariana...asa ca nu va panicati degeaba ( eu vorbesc !!!
)
adina, cu astfel de rautati ca ale prietenei tale m-am confruntat si eu in ultima vreme..daca ai citit...mie o colega mi-a facut-o..la tine prietena, cu atat mai mult merita un sut in fund ca nu ti-e prietena nici cu gandul nici cu fapta...pupici multi si nu iti face griji de burtica mica..depinde de constitutia fiecareia...
va doresc o zi buna
desiree 24+
"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"9George Orwell)
veronici spune:
Salut,
Va pot spune ca am comandat mobila pt.camera bebelusilor(care pana acum a fost goala)dar la firma respectiva nu faceau patuturi. Asa ca sambata am plecat cu sotul la colindat magazinele de mobila si surpriza...... am cumparat doua patuturi exact in culorile mobilei din camera si mai aveau si pretul vechi: 2,5 mil fiecare (fara saltelutza) si sotul meu a negociat cu patronul(ca nu se poate abtine sa nu negocieze,e in firea lui) si le-a scos la 2 mil fiecare.Sunt din lemn in culoarea vaniliei au sertare jos si salteaua se regleza pe 2 nivele.Stiti ca eu ma hotarasem pt.un patut initial si dupa ce voi naste sa mai iau unul (superstitioasa, sa nu se intample ceva cu bebeii la nastere) dar parca ne asteptau pe noi acele patuturi si nu ne-am putut abtine!
Despre greutate va pot spune ca sunt campioana,am luat 17 kg pana acum! Ieri la plaja(desi am stat cu rochitza pe mine) se uita lumea ca la urs!
Arsuri am numai seara si atunci musc o jumatate de pastila Malox si ma culc la loc si totul e ok.
veronici
27+ cu doi

veronici spune:
Scuze,uitasem sa-mi schimb semnatura ca ne facuram si noi mai mari!
veronici
28+ cu doi

dolores spune:
multumesc chris,alex,chinico ....sa fiti sigure ca atunci cand se intampla ca sotul sa ajunga mai tarziu acasa...tv-ul functioneaza......am spus tatal nostru de zeci de ori..dar parca era ceva care nu ma lasa sa ma linistesc...parca nu avea efect rugaciune...si tare nu mi-a placut..am vorbit cu cumnatul meu care e preot sa vina sa sfinteasca cuibusorul nostru. chris tare faza cu soarecele..am patit-o si eu odata si am stat treaza toata noaptea cu ochii pe soarece....brrr..ce senzatie naspa. alex, singurul lucru pe care l-am facut a fost sa fac schimb de loc cu sotul meu..adica eu de obicei dorm la margine, iar azi-noapte am trecut la perete si-l tineam de mana. chinico si iti dispare teama? eu am 4 camere si chiar si dusul la toelata parca e....mai ales acum....cioco o termin repede..de invelit pe caldura asta...e destul de greu; oricum sper sa trec de faza asta ca tare rau m-am speriat si bebe s-a agitat din cauza ca -mi batea inima mai tare....2 ore a miscat intr-una..bietul de el..dar ce vina am eu?? va pup
dolores
25+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.
Mirona spune:
pupici la toate fetele,
ne-am intors aseara acasa, dupa un mini concediu ... nu chiar asa cum mi l-am dorit eu ... voiam sa trec si pe la Buc. sa vad fetele dragi, voiam si pe la mare sa fi mers ... s-o vad pe Dandusa ... dar asa e cand depinzi de altii. Per total fu super concediul.
Va pove mai pe larg deseara ... acum sunt super stresata la lucru ... abia m-au asteptat ca mi-au si dat de lucru ... ce trebuie astazi terminat.
Asa ca imi bag iar MIG-urile in priza.
Va pupez pe toate, mi-a fost dor de voi, mersi de pupicuri, de urarile de drum bun si concediu placut.
Roxana e o tipa super - va mai pove eu deseara ... pana atunci niste poze cu noi: AICI si o poza la funny cu o masca ce mi-a pictat-o Adnana - nepotika mea pe burtokul imens din dotare: AICI.
si revin deseara.
Miro
28+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită