Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut fetelor,

ma gandesc ca daca voi pleca in cocnediu ptr mai multe zile o sa stau apoi zile sa recuperez:)) la viteza si cantitatea care o scrieti .

in mailul 3maminovdec06@gmail.com va asteapta niste "surprize muzicale "

pupici
D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

buna fetelor,

aici ploua de aseara, nu rau, dar ploua intr-una...deci timp de somn...e racoare bine.

voiam sa stiu daca voi ati facut o statistica cate echografii ati facut pana acum (fara cele vaginale, care cica nu se pun, ca nu sunt deloc invazive)?

va intreb ca eu am facut 3 pana acum si am de gand sa mai fac sapt viitoare si pe cea de la 32 sapt.oare se mai face una si inainte de nastere, sa se stie exact pozitie, etc??
stiu ca e indicat sa faci cat mai putine ca cica afecteaza sistemul nervos si nu stiu ce la bebe, dar 5-6 or fi prea mult?
voi cate ati facut ?

felicitari asiza si marcela pt baietei!! sa fie sanatosi si cuminti!

Ktrinel si 26sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

KTRINEL,eu am si pierdut sirul ecografiilor,avind o sarcina cu probleme,a trebuit sa fac f des sa vedem evolutia,deci incepind din prima luna am facut saptamanal,apoi de pe la 3 luni,am facut tot la 2 saptamani.Ultima a fost saptamana trecuta si urmatoarea va fii numai in 11 sept. cand vine dr meu din concediu(ma rog sa nu fie evenimente pana atunci)Eu stiu ca ultrasunetele sunt inofensive pt bb.

,

Adina 27+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

adina, mie chiar doctorii mi-au zis ca afecteaza, bineinteles nu ff rau, dar contribuie...si ca ei ti-ar face, mai ales contra cost, ca nu or fi prosti sa nu iti ia banii...dar cinstit, mi-au spus ca daca nu e cazul de ceva complicatii...nu recomanda mai multe de 3-4.

of, ce greu e sa decizie pt binele tuturor...daca de acum am inceput iti dai seama ce dileme o sa avem mai tarziu...

Ktrinel si 26sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Salutare mamicute!
Am gasit un site in care este desris in amanunt bebelusul la nastere. Termenii sunt foarte medicali, dar daca aveti rabdare sa cititi printre randuri o sa va faceti o idee despre ce este normal la un nou-nascut.
Pe mine m-a amuzat tare mult ca scrie ca buzele au niste pernute cu ajutorul carora bebe isi lipeste gurita mai bine de san... parca vad un golomoz mic agatat de sanul mamei, cu o gura micuta dar hotarata.
Acesta e link-ul:
http://www.romedic.ro/medicina/pediatrie/particularitati_nn.htm

asiza si marcela, felicitari pentru baietei! Sa fie niste voinici sanatosi si frumosi!
Ktrinel, trei eco am facut pana acum si daca totul e in regula nu voi face mai mult de patru. Dar la prima sarcina, in Ro, am facut cate una in fiecare luna, fara efecte negative.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

merci, Donia! foarte instructiv site-ul...

ce=o mai face ALMO?? ai scapat de taxatori??? am primit si eu ceva hartie cu niste bani transferati de la sot la mine la taxe de la niste cursuri, si imi cer acum nu stiu ce ...dar nu m-am stresat sa vad ce vor exact ca eram in mutari...o fi grav?

Ktrinel si 26sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna seara mamici cu bebici..aici este infiorator de cald..si pentru asta sunt la a treia inghetzata ..va doresc noapte buna pentru ca ma bag la somn..am vazut superman return..dragutzel..de copii mici..dar pentru ca e duminica a mers...va pup, pe maine

dolores 25+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

chinico,pune si tu o poza cu blugii pe tine,sa vad cum sunt .
chris,URA URA URA!!! INCA O FETITA PE LISTA!fELICITARI SI SA VA TRAIASCA ,SA FIE SANATOASA!
marcela,de acord cu tine cu scosul bebelului afara indiferent de anotimp.e foarte important pt el sa iasa la aer.
pt sani,da cu crema des des.cel mai bine una speciala de la farmacie.chiar daca nu trece tot,cel putin nu se vor face prea rau .
madaluta,asa sa fie cu ce zici de vergeturi si 30 de ani! dar nu vad logica:)ar fi bine.
bulisor
,bine ai venit ! felicitari si sa afli curand ce e bebelusul!
dolores,frumoase lucrusoarele! am luat si eu masa de schimbat+baie.
desiree,bicarbonat,crema de galbenele..dar oricum nu trece repede pana nu iei ovulul .si intr-un fel si in altul,tot ai sa suporti asa,abia dupa ce introduci ovulul ala ai sa scapi cu adevarat.
nu te speria,probabil e o candida,dezvoltata in sarcina,nu face rau bebelui in cateva zile,stai linistita sa iti vina rezultatele,ca nu e nimic grav,si atunci in cateva zile scapi.
emacarli,bine ai venit!nu am vazut mesajul,probabil suntinca moderate.
asiza sati traiasca baietelul!!!
roxana,atat timp cat tu esti bine,de ce iti faci rau cu gandurinegre ?? Ai sa vezica totul o sa fie bine!probabil proetena ta e mai "panicoasa",dar nue cazul sa te sperie.cred ca medicul tau stie mai bine,si ecografiile vorbesc.

cand puneti poze,mai bagati si un lonk de aici,sa nu mai merg la prima pagina.ca nu am vazut inca tot ec ati pus cu lucrusoare.

21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna dimineatza...am mai pus niste poze in album...fetelor, nu am mai putut sa dorm de la ora 3...mi s-a intamplat un lucru foarte foarte ciudat....care m-a dat peste cap....sa o iau cu inceputul..am lasat aparatul de aer conditionat dat drumul , cel din bucatarie, lasand usa deschisa si la dormitorul nostru....asta ca sa nu dam drumul la cel din camera sa racim....bun...pe la ora 3 ma trezesc sa ma duc la toaleta si zic sa inchid si aparatul ca a mers toata noaptea. m-am intors in camera am deschis geamul larg si ma duc si sa-l deschid si pe cel din sufragerie, am aprins lumina....am tras jaluzelele, am deschis geamul...si nu stiu cum mi-a fugit privirea in geamul cel fix....ideea e ca asa cum era intuneric afara, lumina in camera...am vazut in geam ca si cum ar fi trecut cineva in hol...(ca sa ajungi in sufragerie treci prin hol) deci eram cu spatele la hol daca ma intelegeti...am vazut o silueta trecand de la stanga la dreapta usii....parca avea un maieu alb..pentru ca initial am crezut ca s-a trezit sotul meu ....in momentul ala am simtit ca fac pe mine de frica....m-a luat durerea de inima...fetelor, poate ziceti ca am innebunit sau ca am luat-o razna...nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva..nu stiu ce a putut fi...ideea e ca sigur am avut aceasta senzatie tampita..am ajuns in camera si normal ca nu m-a mai luat somnul....si am stat cu ochii pe pereti pana s-a facut lumina ca s ama poata lua somnul in liniste, dar cum a plecat cristi la serviciu...hop pe forum...nici acum nu mi-am revenit....poate ca mi-a mai trecut pentru ca este lumina afara..dar in momentul in care se va insera cu siguranta va reveni aceasta teama...lui cristi nu am avut timp sa-i zic pentru ca am facut ochi exact cand se pregatea sa iasa pe usa...e oribil....nu stiu ce sa mai cred....oricum m-a dat peste cap. va pup....

dolores 25+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata, !!!!

Marcela, cum esti azi?
Bulisor, "circulara de cordon" inseamna cordon ombilical infasurat in jurul gatului bebelusului...
Alex, cum ati petrecut la restaurant????
Ktrinel, esti prima de la care aud ca ecografiile ar fi invazive in vreun fel pentru copilas! Mie medicii mi-au spus dimpotriva si nu numai atat, dar am citit chiar multe articole despre eco (pentru ca la un moment dat imi puneam si eu intrebarea asta) si in niciunul nu era precizat cum ca ar fi vreu risc, cat de mic...eu am facut undeva in jur de 6 ecografii...cam una/luna...Mersi pentru felicitari...
Donia si Aelita, va multumesc si voua pentru felicitari...
Dolores, in timp ce citeam mi-a inghetat si mie sangele in vene!!!!...dar stai linistita ca nu e nimic, probabil ti s-a parut...trebuie sa fim curajoase, ca doar vom fi mamici in curand! Diseara povesteste-i sotului tau, cuibareste-te la el in brate si vei uita...Eu asa fac cand ma mai apuca cate una!!!!

V-am tzucat pe toate....

Oana 22+ cu mandrete de ...

Mergi la inceput