Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

Ieri seara nu am mai rezistat si am fost la medic (ginecologul ca cel de familie e in concediu) si cand m-am intors v-am scris ce si cum. Nu pot intelege de ce nu s-a poatat mesajul. Oricum, sa stitzi si voi m-a tratat cu o seringa enorma, in care a pus glucoza, Vit.C si putin Algocalmin si mi-a facut-o intravenos. Une dintre veshtile bunicele este ca de la varsta asta (24sapt) pentru ca bb e deja complet format si nu mai este risc de malformatii asha ca se poate lua si antibiotice la nevoie. Noi urma sa hotaram azi daca va fi cazul, dar cum sunt mai binishor decat ieri, o sa incerc sa merg mai departe fara. Si pentru fetele ce o mai patzesc ca si mine, sa se raceasca in miez de vara, de sprai cu propolis sigur v-am mai zis dar de ceai de Scai Vanat sigur am uitat. Ceaiul asta e f. bun pt tuse. E un ceai expectorant, eu l-am mai folosit si inainte, si cum nu ilvad pe liste de interzise in sarcina, tocmai mi-am facut un decoct sa scap de tusea ce m-a prins de aseara.
Alta veste, bb s-a intors, e cu capul in jos. A vrut dr sa verifice sigur varsta fetala si ca e ok ca sa stie ce medicamente imi poate da si l-am prins!

Roxana - nu mai stiu sigur cat costa centura ca nu ma interesa f tare, dar cred ca in jur de 800.000, sper sa nu greshesc.

Dia - La Multi Ani si toate cele bune pentru sotzul tau!
super ca ai gasit remediul pentru carcei! eu am avut o singura data deocamdata... poate scap cu atat asa cum am scapat si o singura tura de vomat in sarcina asta, de a zis dr "na, numa ca sa stii si tu ca eshti gravida"...

marcela 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna fetelor..eu nu am mai reusit sa va mai scriu aseara ca am venit tarziu....pe la 12....ne-am simtit foarte bine in afara de faptul ca la un momnent dat a trebuie sa imi cocotez picioarele undeva ca aratau ca niste gogosi....
Se pare ca azi va fi iar o zi calduroasa iar.....eu transpir intruna si mor de caldura.....
Multumesc celor care mi-au urat distractie placuta....chiar a fost...si azi iar merg la distractie.....azi sarbatorim ziua sotului meu si a mea la restaurant...asa ca iar va parasesc dupamasa.....
Chiar sa nu ma iau la povesti si sa uit sa-i urez "La Multi Ani" sotului Dia1609 si sa va bucurati de printesa.....
Asiza cum a fost la ziua nepotelului?
Marcela asa de tare ai racit?....pe caldura asta?....cred ca ce rau e....
Apropo de carcei....daca va spun ca azi noapte de 4 ori m-a luat...dimineata zici ca imi erau rupte tendoanele de la picior....o sa incerc si eu cu laptele sa vad daca da rezultate....ca a fost groaznic...
roxana....eu zic sa stai linistita.....eu urasc persoanele care dau detalii asa de groaznice.....ma crezi ca eu nu pun nici o intrebare de nastere...si care vrea sa ma ajute dandu-mi detalii despre nastere eu refuz sa le ascult....cum zicea odata(nu mai tin minte care dintre fete care sunt mamici deja)..cand ajungi acolo nici nu mai iti dai seama ce ti se intampla.....multe femei au trecut prin asta si la fel vom trece si noi....daca ai stii ce spaimoasa sunt eu dar nu ma gandesc la nastere in sine doar ca voi putea sa imi tin bebele in brate...asa ca,curaj si nu mai ascultati povesti...
Dolores ai mers la iarba verde?.....
Saryta ce frumoase desene......ce o sa-i placa la printesa ta.....
Va pupicesc pe toate mamicutele......

alexandra 27 + cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

alexandra, La Multi Ani si voua, si sa va distrati de minune!
incearca si tu cu lapte, la mine a facut minuni...ma trezeam dimineata tipand de durere... si dupa o sapt. de lapte dim si seara, se pare ca am scapat... nici macar un carcel n-am mai avut... nici nu stiu ce sa cred, ca eu mancam lactate multe, zilnic, doar cu laptele nu ma prea impacam.... acum il beau sirguincioasa ca vad ca da rezultate :)

Dia 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

alexandra - La Multi Ani amandurora! sa va distrati si ganditiva ca la urmatoarea aniversare mai aveti un invitat

marcela 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

roxana.c mai bine ai tu grija sa nu mai pu la suflet...eu nu inteleg un lucru..oamenii astia sunt atat de tampiti incat sa creada ca noi, in situatia noastra avem nevoie de sfaturi gratuite de genul asta??scuza-ma dar prietena ta nu e un bun profesionist...nu asa se pune problema....dar ce sa mai zic....in fine..te pup si ai grija de tine

dolores 25+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

alex si dia..la multi ani...si petrecere frumoasa .
am fost la iarba verde..a fost foarte frumos si foarte cald....mai tarziu o sa pun si poze...va pup

dolores 25+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

sunt mandra de mine. azi mi-am facut pana la capat indatoririle de nasa. am facut baita de a doua zi. ceea ce am constatat o sa le faca pe mamicile cu experienta sa zambeasca, dar trebuie s-o spun: bebeii uzi si sapuniti ALUNECA! si nici nu aveau cadita cum vrem sa luam noi, cu niste chestii in mijloc, sa nu o ia bebe la plimbare, noroc cu mami si cu buni care m-au ajutat. a fost o dulcica finuta, si de abia astept sa mai botezam si alta data!plus ca am deja antrenament pt bebelina noastra. pana ieri nu mai tinusem bebe in brate cu fata la ceilalti, o tinusem doar pe umar, iar pana azi nici gand, nici pomeneala de spalat. la capitolul imbracat imi mai trebuie niste exercitii, si ma declar aproape calificata pt meseria de mamica!

chris 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Mai fetelor dragelor eu nu am mai scris demult dar am cam fost ocupata.
de maine sunt in concediu dar trebuie sa ma mut asa ca numai de odihna nu va fi.Miercuri tb sa eliberam apartamentul ca a expirat termenul. casa inca nu e gata ca de, asa cu mesterii se intarzie si ne vom muta o luna in chirie. dar asta e. ce sa fac?sper ca intr-o luna sa fie gata.
bebicul e bine. miscacacios. sunt socrii mei la noi ca au venit sa ne ajute la impachetat si mutat asa ca nu ma voi stresa foarte tare.
voi da doar directivedar tot e stres.
ma mai doare stomacul adica am arsuri dar am luat malox si a trecut instant. cica nu are contraindicatii in sarcina si am vazut si la alte mamici ca iau. bine iau dar in caz de mare mare nevoie.

azi am fost cu sotul si socrii la pescuit. am uinnebunit de cald si am stat super putin apoi am fost la padure si a fost mai bine.dar acasa e cel mai bine ca aici e racoare.
abea astept sa ma mut acolo la casa unde e o zona mirifica, dar parca mai este o vesnicie.

daca nu mai intru asa des sa nu va faceti griji.
poate unde ma mut nu e net si la servici doar de lunia viiotare cand promit sa vin cu vesti.
va pupam pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Of of of , greu de tot cu caldurile astea..............Eu una nu mai pooooooot
Am avut si ceva probleme cu netul,deci nu-s la zi cu cititul,dar am s-o fac acum si in masura in care pot, sa va dau si eu cateva raspunsuri.
Am primit vineri si analizele si cred ca nu-s tocmai ok..........cam la limita de jos si putin sub(asta la sange, iar la urocultura a iesit bine+steril, insa la examenul sumar de urina au iesit numeroase leucocite in urina si proteine.....uf sper sa nu fie de rau...)Va scriu mai tarzior si cateva valori poate imi ziceti ceva...Eu de cateva zile am niste stari foarte ciudate de "slabeala",ameteala".Voi va confruntati cu asa ceva? Nu stiu daca de la caldura sau de la lipsa de calciu sau glicemia scazuta.....Maine sun dr sa merg sa vada analizele...
Va pup pe toate si abia astept sa vad ce ati mai facut cat timp eu am stat ca o leguma in pat

Miraco23+ si "dulceata lu'mami"
burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Ei si pana sa ma cufund in lectura sa va mai zic ceva...Dimineata am primit un telefon o prietena care trebuia sa nasca prin 9-19 septembrie un baietela nascut azi pe la 8 o fetita.Toti erau.A nascut natural cu epidurala si sunt foarte bine amandoua...Deci dupa 36 de sapt, adica din sapt 37 sa ne asteptam........mai ales noi cele cu domnisoare,cica ele ar fi mai grabite(ca fata la maritat ,....sau cum era vorba)Abia astept sa revad si listuta noastra sa vedem cine ar fi printre primele mamici(Dandusica...parca si tu?)
Fug sa citesc si .....sunt pe faza!pentru bebelasii din burtici!

Miraco23+ si "dulceata lu'mami"
burtika

Mergi la inceput