Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

desiree - cum mai eshti dragutza cu secretzia aceea? te-a ajutat vreo recomandare de-a fetelor, spune-ne sa stim si noi ce merge in caz de...

te ashteptam cu veshti bune

marcela 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata, burtici!

Saryta, cu ce ai colorat desenele?
Multumesc mult pentru felicitari, Ramsan! Imi pare rau, habar nu am ce e aceea dilataie pielocaliceala. S-a vazut circulara de cordon la eco?
Roxana, nu te speria chiar asa! Intr-adevar, sunt si astfel de cazuri, insa depinde...eu iti pot da cel putin 4 exemple de cunostinte cu 2 cezariene, nasteri duse la termen si totul absolut ok!Mai depinde si de felul cum ti-a cusut medicul uterul la operatia anterioara! De asemenea, am o prietena, care acum 2 ani a nascut normal al doilea copil, asta dupa o cezariana...si aici e riscul muuult mai mare sa se rupa uterul! Asa ca, mai bine discuta cu medicul tau despre asta si vezi ce zice...eventual ia-ti centura de sustinere burtica si nu te mai agita foarte tare de prin luna a 8-a...Totul va fi bine! Alergie la ginecologi barbati, zici......la mine e fix invers! Am alergie la ginecologi femei...si despre maseori sau stomatologi gandesc la fel...nu stiu de ce...am incredere mai mare in barbatii care practica asemenea meserii!
Chris, ce popa rautacios!!! Nu-mi vine sa cred!...Ce noroc ai cu soacra-ta...super! Iti multumesc si tie pentru felicitari.
Marcela, ma bucur sa aud ca esti mai bine...pana maine pune-te pe picioare!

V-am pupacit...Sa aveti o duminica frumoasa!

Oana 22+ cu mandrete de ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

buna dimineata Fetelor! acum apuc si eu sa va scriu... va tot citesc de vreo ora, ca nu am mai apucat sa intru de la servici, ca e o adevarata nebuneala, muuuult de lucru.... ofofof... abia astept prenatalul, mai am exact 4 sapt. pana la el
eu m-am trezit cu noaptea in cap, parca mi-e si ciuda ca am atata energie... m-am culcat la ora 4 ca am avut musafiri ca a fost ziua sotului meu - de fapt azi e ziua lui, dar l-am sarbatorit ieri ca sa ne putem odihni azi... m-am simtit f. bine.... si balerina noastra a fost f. happy de ziua lui taica-su, a dat din picioare aproape toata seara (de fapt nici nu ma mir, tinand cont ca am baut vreo 3 pahare de pepsi :))
a venit ieri prietena mea din germania cu un sac de hainute pt. bebelina, ataaaat de frumoase.. o sa pun poze imediat... i-am dat 100 de euro si mi-a faacut cumparaturi pt bebe pana la 6 luni... mai putin body-uri, de care aveam...

Dia 24+ cu

Mergi la inceput

marcelac, firisoarele rosii care ziceai ca le ai pe sani sunt vergeturi... asa arata la inceput... mai tarziu se albesc si o sa arat ca niste firisoare albe :))
ramsan, si eu am dureri de bazin... m-a avertzat dr. la ult. control ca o sa am, dar nu m-am asteptat sa fie chiar asa.... mai ales dupa ce stau o zi intreaga la birou si bb apaasa pe oasele bazinului, ma doare ingrozitor... senzatia aia ca am mers o zi intreaga pe bicicleta... ciudate dureri :)
dandusa, eu pe aici am vazut in magazine supot\rt de baldachin... asa ca nu dispera , ca o sa gasesti
chinico, feta nu e voie, nu din cauza ca ar fi nepasteurizata, ci din cauza ca e din lapte de capre... nu e voie nimic de la capra... asa ca atentie.... eu sufar dupa branzaturile cu mucegai... ieri am crezut ca moooor de pofta... a fost ziua sotului meu si am facut un platou mare-mare cu branzeturi mucegaite... dar am rezistat eroic si n-am pus gura... deh, pt. bebe ce nu facem noi
bamboletta, crema anticelulitica nu e voie pt ca contine substante care sunt interzise in sarcina... asa ca rabdarica.... sunt convinsa ca toete am facut asa-zisa "celulita de sarcina"... dar cica trece repede dupa ce nasti, cu masaj..

Dia 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dia, pentru sotul tau...sa fie fericit si sanatos alaturi de voi!

Oana 22+ cu mandrete de ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

marcela c cam la ce pret sunt centurile alea?

dia1609 la multi ani sotului si sa va aduca bebe numai bucurii!

chris 23+

Mergi la inceput

burtici, am pus si eu ceva pozici cu hainute... cate am putut poza, ca mi s-a stricat ap. foto.... asta-mi lipsea, sa trebuiasca sa-mi iau ap. foto acuma :((

Dia 24+ cu

Mergi la inceput

multumim de urarile pt. ziua sotului meu........ azi il sarbatorim numai noi, fetele

Dia 24+ cu

Mergi la inceput

hei, am uitat sa va zic ce mare realizare am: am scapat de carcei dupa ce beau un pahar mare de lapte seara si unul dimineata... numa asteptam... in plus, la belerina se pare ca-i place laptele de dim. pe care-l beau cu nesquick... repede da din picioare!

Dia 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Buna burticilor! lamuriti-ma si pe mine cu "circulara de cordon".Dia, astept si eu pozele cu hainutele cumparate de prietena ta,cred c sunt super.Saryta, felicitari pentru cele doua fetite sunt dragalase foc, felicitari si pt bb.Dolores, multumesc ca mi-ai actualizat datele din listuza, am fost f bucuroasa cand m-am vazut.O duminica placuta fetelor.bulisor+20

Mergi la inceput