Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

eu va parasesc cred ca pentru cateva ore..daca nu mai intru sa stiti de mine ca v-am anuntat din timp , ma duc pana la mami meu care sta la 5 min distanta de mine..dupa care s-ar putea sa merg la o nunta...vedem...asa ca v-am pupat pe burtici..paa

dolores 24+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Fetelor plec si eu acasica, inca nu am pus pozele dar poate reusesc mai tarziu sau maine.

Va pup!

Cleo 26+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Multumesc fetelor pt. urari.Am vazut si eu pozele voastre cu hainute sunt suprbe am sa fac si eu citeva poze.Am pus citeva poze cu desenele facute astazi in camera fetelor sper sa va placa restul le voi face luni caci acum mobila inca e in mijloc si nu stiu exact cum vine(am paturi suprapuse).Luni voi face fluturasi, buburuze, ciupercute si ursuleti.
Mai fetelor, dar ne apropiem vertiginos de momentul cel mare pe mine ma apuca groaza nu stiu cum o sa ma descurc, Andra e in clasa a II-a, Sara va avea 1,6 ani si bb mica.Imi trebuie multa rabdare care nu stiu de unde sa o iau - o sa vedem o sa trecem si peste asta.Mai vb.Pa.

Mariana - 25+ cu ANTONIA

Mamicuta de printese -ANDRA si SARA

Mergi la inceput

am revenit....sunteti fugite toate
maine cred ca ma duc la iarba verde...va pup

dolores 25+David Cristian
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Saryta sunt superbe pozele voastre facute la mare niste bombonici de fetite...

Asiza felicitari pentru bebe si sa fie sanatos!

Voi fetelor ce stiti despre dilatatia pielocaliceala? Bebe Rares are asa ceva si pe deaspura are deja circulara simpla de cordon Astept un raspuns de la voi... poate ma ajutati si pe mine sa ma linistesc.

O seara buna!

Ramona 28+ Rares

Ramona

Mergi la inceput

ramsan imi pare rau dar nu am gasit nimic despre dilatatia pielocaliceala...cand ai fost la medic??si de ce nu te-a lamurit??te pup si astept raspuns

dolores 25+David Cristian
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Acum am putut intra si eu. Sunt cam suparata, v-am spus ca am o fosta colega de liceu care este asistenta la maternitate.
Am sunat-o azi si am intrebat-o mai multe lucruri, iar in concluzie m-a speriat bine de tot. Mi-a spus ca la uter dublucicatrizat cum este al meu pot naste si la 8 luni, ca a avut luna trecuta un caz cu ruptura de uter la a 2-a cezariana, sarcina obtinuta la 8 ani distanta de prima. Ca totul depinde de fiecare persoana in parte, ca nu vrea sa ma sperie, dar ca e bine ca atunci cand intru in luna a 8-a sa stau mai mult in pat, sa poata creste mai mult si bebele, in cazul in care vine mai iute. Si ce mai m-a bagat in boala este ca cica aici nu vine doctorul tau in caz de urgenta, ca e politica spitalului si in caz de urgenta(cum ar fi cazul meu) m-ar opera medicul de garda. Si eu am alergie la ginecologi barbati!!!!!
Am mai intrebat si de anestezia epidurala si mi-a spus ca se face si aici dar numai la nastere normala, la cezariana mai bine fac rahianestezie decat anestezie generala, ca-l vad si pe bebe si ca nu simt absolut nimic(durere). Iar in legatura cu durerile de cap care ar putea apare dupa rahianestezie a zis ca depinde de fiecare, daca esti predispus la dureri de cap cand te enervezi sau ma rog, in diverse situatii, atunci sunt sanse mari sa apara si dupa rahianestezie, altfel nu .
Ma duc la ginecolog abia pe 30 august, o voi intreba si pe ea ce crede in legatura cu toate astea, e cea mai in masura sa-mi spuna , cred. Pana atunci stau cu morcovul....stiti voi unde

M-am uitat la pozele cu lucruri de bebei, parca nu-mi vine sa cred ca fetele mele au intrat odata in asa ceva Sa vedeti salopete care vor fi foarte mari la inceput,iar dupa cateva luni nu-i vor mai fi bune. Tin minte ca nu am gasit caciulite care sa-i fie bune, toate erau mari, ganditi-va ca un nou nascut are capsorul cam cat un pumn de-al nostru. Asa ca daca veti gasi, sa le luati, sa nu vi se para prea mici.

Dolores, ai grija maine ca au anuntat astia caldura mai mare ca astazi, vezi sa fie umbra acolo. In rest...petrecere frumoasa!

Ramsan, nici eu nu stiu nimic de dilatatia pielocaliceala, dar am o cunostinta care-i chirurg, o sun maine, poate stie ce-i aia.

Toata saptamana asta a fost cam aiurea, iar acum sunt data peste cap cu cele aflate azi.

Va , noapte buna!

Roxana26+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna, fetelor. acum ne-am intors si noi de la botez. ne-a priit, ne-am simtit bine, cu toate ca finuta a tipat cat a fost slujba de lunga. dupa ce a terminat popa, a terminat si ea concertul.
tata popa nu s-a dezmintit si ne-a intrunit asteptarile. citez -aici sunt 2 puncte , dar vad ca nu merge tasta-cine zice crezul, nasul sau nasa,sa vedem, cine merge la biserica? nu prea v-am vazut, ati mai mers pe la biserica?(nu ne-a vazut deloc, ca atunci cand mai mergem, nu mergem la el) ia sa vedem, cine e un bun crestin?
si tot asa, variatiuni pe aceeasi tema. la bani nu a sarit calul prea mult, dar mi s-a parut ca a fost cam expeditiv la slujba. in fine, important e ca e copilul botezat.

asiza felicitari pt baietel, sa va traiasca si sa fie sanatos si cumintel!

saryta sa va fie de bine si bine ai revenit!

lavinia peu am crema impotriva vergeturilor mustela 9 luni si pe ea precizeaza ca nu impiedica ecografiile.

va zic acum noapte buna. suntem franti, am plecat de la 9 jumatate azi si a fost groaznic de cald. maine e4 iar zi lunga, vine instalatorul sa constate, facem baita de doua zi, trebuie sa citesc pe forum sa vad concret ce trebuie sa mai aduc eu in afara de ce am luat deja, trebuie facuta mancare si luata soacra de la aeroport. a propos de soacra, a luat hainute de bebe pana la un an, si cand spun ca a luat ma refer la cumparaturi serioase, cateva ture de cate 200 de euro fiecare. bine, a luat si hainute de scos din spital si de botez, unde trebuia sa ia nasa, nu ea, sa vad cum le impac pe amandoua. nu masi conteaza, faptul e consumat.

chris 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

desiree,rem,arca cu ingehetata e absolut rautacioasa .dar nu trebuie sa o pui la suflet.eu asa ceva cataloghez imediat de nesimtire si...ceva jos de tot,nu spun aici.nu ma agit pt asemenea oameni.si raspunde-le pe masura,draga mea,nu le lasa asa!!
dolores
,pe vremuri nu traiau copiii in perioada aia.nu stiu de ce,probabil din cauza pozitiei.dar in ziua de azi nu mai conteaza,de la 6 luni supravietuieste.

roxana,toptul calit.nesanatos,dar la mine merge.carnea de pui fiarta inainte,ceapa si ciupercile le calesti,sau daca iti fac rau le pui peste carne.,la fiert,sa scada bine bine,si bulion,sare,ptrunjel.eu le-am facut calite,si a iesit ca un sos scazut.aa,ciupercile de la conserva,taiate gata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

'neatza!

iaca am dormit rezonabil azi-noapte asha ca suntem mai viguroase in dimineatza asta, chiar daca tot cu mucii la nas...

roxana - nu cred ca e cazul sa te sperii f tare, o prietena de-a mea, de care am mai scris eu pe aici, ca o tot dau exemplu, are doi copii, de 4 si de 1 an, amandoi cu cezariana si fara vreo complicatie desi avea toate sansele avand in vedere ca ea avea la inceputul ambelor sarcini 38kg si copiii au avut peste 3kg, fiecare. Asha ca depinde.
Din pacate am vazut si la fetele de septembrie-octombrie ca una dintre ele a facut o ruptura musculara (hernie) si urma sa i se faca cezariana desi nu era inca la termen...
Vreau insa sa stii ca exista niste centuri de sustinere a burticii (eu am vazut la SensiBlu) recomandate pentru cazuri ca al tau sau pentru fete cu dureri de spate. Asha ca vb cu medicul tau sau poart-o pur si simplu pentru linishtea ta, ca rau nu are ce sa faca nici tie nici lui bb.

marcela 24+

Mergi la inceput