Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 20
dolores spune:
bamboletta, foarte bine ca ai pus poze, si eu am pus cred ca ieri...sunt superbe...sa stii ca asa ne mai inspiram una de la alta si chiar le-as ruga si pe restul fetelor sa puna poze cu hainutze...
dolores
24+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.
marcelac spune:
chinico -
multumesc, asha sa faci 
asiza - eu am facut doar eco 2D pana acum...
maria-irina - din pacate nu stim nici noi nimic de Cristina, la ultimul mesaj era f fericita, dar de atunci nu a mai intrat. Speram sa fie bine si sa ne scrie f curand.
de pe marginea patului in care bolesc... 
marcela
24+
alexandra_25 spune:
sunteti binevenite in Sighet.......

...daca aveti drum vreodata pe aici sa nu ma ocoliti.....Saryta m-a ocolit....
...
Bamboletta ce frumoase hainute ai luat pentru bebelina ta....si mie imi place ideea asta...sa puneti poze cu hainute luate pentru bebei...
Fetelor eu iar sunt pe fuga....am avut niste musafiri chiar dupa ce am terminat treaba...si speram sa ma pot odihni putin....si acum fug sa fac un dusulet ca pe la 18 plec la o zi de nastere....asa ca numai deseara va pot scrie....daca nu vin prea tarziu....va pupic pe toate
alexandra
27 + cu 
poze
Cleomoni spune:
Buna fetelor,
Am pus si eu poze cu cateva lucruri, o sa mai pun dar am intrat intai sa va salut si sa urez bun venit fetelor noi, sa felicit fetele care au aflat si ele ce au in burtica.
Cuscar mea DOLORES ce faci? ce face David e obraznic? Pupici la amandoi!
Acum vreau sa descarc pozele sa va arat frumusete de hainute.
Cleo 26+ saptamani 
dolores spune:
in sfarsit ai aparut....
cum sa fie obraznic? e asa cum ii place lui mami....tu ce faci?lizi mica???asteptam poze...pu[picei de la amandoi..uite david ma aproba

quote:
Originally posted by Cleomoni
Buna fetelor,
Am pus si eu poze cu cateva lucruri, o sa mai pun dar am intrat intai sa va salut si sa urez bun venit fetelor noi, sa felicit fetele care au aflat si ele ce au in burtica.
Cuscar mea DOLORES ce faci? ce face David e obraznic? Pupici la amandoi!
Acum vreau sa descarc pozele sa va arat frumusete de hainute.
Cleo 26+ saptamani
dolores
24+
David Cristianwww.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.
bamboletta spune:
O sa stau cuminte in privita celulitei o voi trata dupa nastere
asta este bebelina sa fie sanatoasa
mersi de informatii lavinia 
Dolores -am vazut hainutele tale tare frumusele,tu mi-ai dat ideea sa pun si eu poze ![]()
Alexandra25 -distractie placuta 

Cleomoni -astept pozele
alea cu carutul si cadita le-am vazut,apropo cat ai dat pe cadita? e interesanta ,vad ca are mai multe accesorii 
bamboletta
27+
bebelina
"poze"
Cleomoni spune:
Dolores, Bamboleta am vazut si eu pozele cu lucrusoarele, toate sunt asa dulci, eu nu ma mai satur sa ma uit la ele. Si eu aseara la ora 2 faceam poze la hainute, dar am 2 cutii mari si Žnu stiu pe care sa le pozez. Pupici multi
Cleo 26+ saptamani 
Cleomoni spune:
Bamboleta pe cadita am dat 3940000 aproape 4 mil.Da are si prosopel si termometru pt apa si inca ceva in care se pun jucarii sau sampon sapun etc,
Cleo 26+ saptamani 
asiza spune:
Fetelor, sunt superbe hainutele, paturicile, carucioarele etc....eu nu am luat inca absolut nimic...curand, curand...
Maria Irina, si eu intreb in disperare de Cristina, insa niciun raspuns din pacate...inseamna ca nici ea nu ne citeste...oricum sper din tot sufletul ca e bine, sanatoasa si la fel de fericita ca si ultima data cand am auzit de ea!
Bamboletta, si eu stiu ca nu-i voie creme anticelulita in sarcina...INTERZIS...insa exista o crema anticelulita de la Sanosan, speciala pentru gravidutze...si nu e nici foarte scumpa. Nu stiu daca e buna, n-am incercat-o personal...da un search pe google si ti-o poti comanda si de pe net...eu am vazut-o si la unele farmacii din Cluj. 
Alex, distractie placuta....si eu merg la ziua nepotelului meu!
Oana
22+ cu mandrete de
...
asiza spune:
Marcela, chiar deloc nu ti-ai mai revenit? Ai grija de tine! 
Oana
22+ cu mandrete de
...