Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Saryta, ai o familie foarte frumoasa....fetitele voastre sunt dulci, dulci, dulci, dulci, dulci de tot.........

Oana 22+ cu mandrete de ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

ok atunci...bine ai venit in club
te trec in listutza de pe prima pagina...sa-ti activezi pm din meniul din stanga profil personal
si te rog sa ne mai dai si data nasterii tale si data ultimei menstruatii -UM

quote:
Originally posted by bulisor

Salutare Dolores iti multumesc pt informatii,eu pe 29.08 sunt programata la echo morfologica fetala, sper sa aflu toate detaliile despre bebitza.
vrea sa raman aici la mamicile de noiembrie-decembrie deoarece v-am urmarit mai mult timp si sper sa mai invat si eu una alta de la voi.

bulisor+20

dolores 24+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Dolores uite DN 23.09.1979 iar UM 29.03.2006,multumesc mult si astept sa ma vad in listutza.Vorbim mai incolo, ma duc sa mananc niste pepene si sa casc ochii prin magazine.bulisor+20

Mergi la inceput

te-am adaugat deja in listutza..mai trebuie doar completat.....

quote:
Originally posted by bulisor

Dolores uite DN 23.09.1979 iar UM 29.03.2006,multumesc mult si astept sa ma vad in listutza.
Vorbim mai incolo, ma duc sa mananc niste pepene si sa casc ochii prin magazine.

bulisor+20

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_irina spune:

BUNA MAMICI! EU SUNT MAMICA DE IAN FEBR DAR VA CITESC MEREU CU MULTA PLACERE, MAI ALES CA LA INCEPUT AM CREZUT CA SI EU SUNT MAMICA DE NOV. V AM SPUS CA LA ECO S A VAZUT CA AM PLACENTA JOS INSERATA. MEDICUL MI A ZIS SA STAU LINISTITA CA NU E NICI O PROBLEMA DEOCAMDATA SI CA POATE SA SE RIDICE. FETITA MEA E BINE, DANSEAZA TOATA ZIUA!!!!!!!!!!!!
AM VRUT SA VA INTREB CE MAI STITI DE CRISTINA 1974.
AM VB CU EA DE MAI MULTE ORI, DAR DE CATEVA SAPT NU MAI STIU NIMIC. STIU CA ERA IN VACANTA IN DUBAI.

VA PUP DUCE SI VA DORESC MULTA SANATATE SI VOUA SI BEBELUSILOR.

irina 19+ MARIA-ANASTASIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

fetele, iertare!
noroc ca m-a tras dolores de maneca, si pe ea si pe inca cineva am refuzat pe YMess, faza e ca nu mai stiu pe cine, ca din cauza ca nu va seamana ID de pe DC cu cel de pe YMess, nu am stiut cine e, si nu am dat accept. Acu va rog frumos sa o mai faceti o data, cine a fost, ca nu mai refuz, PROMIT.

Trecut la listuta cu telefoane 7 fete:
asiza, marcelac, roxana c., desiree, raluca_u, alexandra25 si dolores

cine mai doreshte? cine mai pofteshte?

marcela 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

am pus poze cu hainutele pt bebelina sa ma laud si eu

bamboletta 27+ bebelina
"poze"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Bamboletta,
Acum nu imi mai aduc aminte pe ce site am citit, dar cremele anticelulitice contin cofeina care ajunge la bebe,si celulita e o acumulare de graimi si multe toxine care eliberate prin masaj sau creme ajung din nou la bb.
Uite ce spun colegele noastre:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27759

Te pup!

Mergi la inceput

cristina e tot in vacantza...cel putin asa cred pentru ca nu a mai dat niciun semn de viata...sper sa fie bine acolo unde este . si noi o asteptam cu ceva vesti si deocamdata nimic..dar maia asteptam. sarcina usoara si bebe sanatos

quote:
Originally posted by maria_irina

BUNA MAMICI! EU SUNT MAMICA DE IAN FEBR DAR VA CITESC MEREU CU MULTA PLACERE, MAI ALES CA LA INCEPUT AM CREZUT CA SI EU SUNT MAMICA DE NOV. V AM SPUS CA LA ECO S A VAZUT CA AM PLACENTA JOS INSERATA. MEDICUL MI A ZIS SA STAU LINISTITA CA NU E NICI O PROBLEMA DEOCAMDATA SI CA POATE SA SE RIDICE. FETITA MEA E BINE, DANSEAZA TOATA ZIUA!!!!!!!!!!!!
AM VRUT SA VA INTREB CE MAI STITI DE CRISTINA 1974.
AM VB CU EA DE MAI MULTE ORI, DAR DE CATEVA SAPT NU MAI STIU NIMIC. STIU CA ERA IN VACANTA IN DUBAI.

VA PUP DUCE SI VA DORESC MULTA SANATATE SI VOUA SI BEBELUSILOR.

irina 19+ MARIA-ANASTASIA

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LAVINIA,BAMBOLETA,MERSI DE INCURAJARI,SCUMPICI!!!

Adina 27+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput