Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 30
saryta spune:
Salutare mamici cu burtici ce mai faceti?Care mai de care cu probleme, dar las fetelor ca o sa se rezolve ele toate si or sa vina altele.
Asiza desenele le-am facut tot cu var lavabil si cu culoare, iar marginile cu carioci (pt. stelutele mici am folosit chiar si acuarelele Andrei).Mai am de facut dar inca nu e pusa mobila.
Despre inducerea nasterii eu stiu doar ca atunci cind am avut probleme cu bb la 27 sapt. mi-au facut niste injectii intravenos printre care si Ca si la fiecare 3 ore sugeam sub limba niste pastilute si dupa vreo 6 ore au inceput contractiile si am nascut fara prea multe probleme.
La fete eu m-am dus la spital cu dilatatie 9 si in 30 min am nascut, iar Sara avea cordonul de 2 ori in jurul gitului si cu ajutorul doctoritei am nascut-o ok (presupun ca si eu am contribuit ca am inpins de 2 ori si a iesit ca daca ma chinuiam vreo 2-3 ore nu stiu cum mai era atunci).Eu de nastere nu prea imi fac probleme mai naspa e dupa dar asta e. Va 

pe toate si mai vb.Pa.
Mariana - 25+
cu
ANTONIA
Mamicuta de printese -ANDRA si SARA
dolores spune:
saryta la cate saptamani ai nascut???la 27 sau nu am citit eu bine??
dolores
25+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.
atudor spune:
Ingerasa, am auzit ca dr nostru isi schimba cabinetul undeva mai aproape de Elias si in plus, cica isi ia ecograf 4D ![]()
Tu cand te mai duci la el?
Pupici
Ana
29+ si 
dolores spune:
cred ca miro e prinsa cu treaba...ma gandesc sa deschid capitol nou...
dolores
25+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.
desiree spune:
SARYTA, cum e bebe la 27 saptamani? cred ca plapand tare...
DOLORES, incumeta-te sa deschizi capitol ca miro are mult de scris...
"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"9George Orwell)
roxana c. spune:
Buna, fetele!
Ramsan, am vorbit cu acea cunostinta a mea de care-ti spuneam, a zis ca in mod normal, la un adult, dilatatia piocaliceala este atunci cand intre rinichi si uretra(sper sa nu gresesc, sunt cam paralela la anatomie)exista un obstacol, de regula o piatra. La un bebelus mi-a spus ca nu stie cam ce-ar putea fi, ptr ca diagnosticul se pune impreuna cu alte masuratori, si nu crede ca s-ar putea vedea la ecograf . M-a intrebat ce doctor ti-a facut ecografia, n-am stiut sa-i spun, si mi-a spus sa stai linistita, ca nu crede sa fie ceva grav, eventual vezi ce-ti spune si doctorul tau si daca poti, repeta ecografia.
Mirona, bine-ai revenit!Hai si recupereaza!
Asiza, Alexandra, Dolores si toate fetele care ati incercat sa ma linistiti, multumesc ptr incurajari, am vorbit si despre asta , mi-a spus sa stau linistita, ca nu-i chiar asa de grav, ceea ce mi-a spus cealalta cunostinta se intampla destul de rar, dar e bine ca stiu despre ce-i vorba, mi-a spus cum as putea sa ma feresc, si oricum, sa fiu optimista (la mine-i cam greu, ca de felul meu sunt pesimista)
Intrerup putin si revin.
Roxana
26+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)