Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 17
adinazot spune:
DOLORES,mersi de gandurile bune,nici nu o sa o mai primesc ...
Adina 27+
Alessia
poze
Adina diverse
marcelac spune:
Da zina, soia e f buna, compenseaza si asta la capitolul proteine. Lapte poti bea cate putin, din cel degresat, asta mai ales ca sa nu te privezi total de calciu.
Ai mai gatit cu soia? Sa o fierbi in apa cu ceva arome ca altfel e destul de fada. Pentru un gust mai bun gateste-o in combinatie, eventual cu sosuri. Eu faceam sos de spaghete si foloseam soia in loc de carne pe langa ciuperci, morcovi, mazare, sos de roshii... vezi si tu ce itzi place.
Eu mai stiu ca se gasea pe vremuri ulei de peshte, sub diverse forme, inclusiv capsule - la farmacie. Cand te vezi cu doctorul intreaba-l daca nu ar fi o idee buna sa iei, nici nu mai stiu daca inainte sau dupa masa, se lua, cred ca inainte. Asta era pentru prevenirea creshterii colesterolului. Eu nu am luat pentru ca am controlat din regim, dar vezi ce zice medicul tau.
Mai este o planta, veronica officinalis, si chiar in vremea asta se recolteaza, din care daca faci ceai, scade colesterolul, dar tot asha, numai daca itzi intrebi medicul ca nu stiu daca interfereaza cu sarcina... nu te pune la un regim prea strict ca sa nu il privezi pe bb de cele necesare, dar informeaza-te pentru ca sigur exista solutzii BAFTA
marcela
24+
Lavinia_P spune:
Buna dimineata,
Felicitari pentru baietel Asiza,sa fie sanatos, destept si frumos!
Adinazot,nu mai pune la suflet.Cum sa nu o duci pana la capat?E doar invidia,probabil, dar trebuia sa aiba bunulsimt sa ascunda.
Eu primeam remarci din astea in legatura cu sexul copilului,ca sigur voi face fata, ca doctorii se inseala uneori si pana in ultmia luna,etc.De ce si-or da cu parerea unii oameni de parca ar fi ginecologi sau clarvazatori , ceva.
Bamboletta, pentru celulita nu ai voie sa actionezi in timpul sarcinii.Si eu am celulita si pe limba cred, dar nu pot decat sa o "admir" si sa sper ca voi avea timp de 2 sedinte de masaj pe sapt dupa nastere.
Ramsan, char aveam de gand sa te sun azi.. pe unde ai umblat?In concediu?Eu nu am de gand sa ies din casa pe caldurile astea.Poate saptaman viitoare suculetul.
Am vazut ca Bulisor avea dpn-ul in ian 2007.E binevenita oricand la noi, dar poate ar ajuta-o mai mult sa fie cu mamicile de ianuarie-februarie,ar fi mai apropiate ca varsta a sarcinii.Sau sa fie si aici si acolo.
Un week end racoros la toate burticile!
Lavinia 25+ 
alexandra_25 spune:
Asizuca.....FELICITARIIIIIIIII.......

.....ma bucur pentru voi....lasa sa fie sanatos...al dolilea va fi fetita.....
......si ma bucur ca ai venit cu vesti bune....vezi am banuit eu ca sarbatoriti.......

Marcela am trimis si eu PM cu datele mele si numar de telefon.....
Am uitat sa urez bun venit in
noilor fete bulisor si emacarli.....sper sa va simtiti bine alaturi de noi.....
Fetelor eu va las ca am putina treaba....daca azi sunt libera fac ceea ce nu reusesc peste saptamana.....![]()
![]()
dulci la mamicute si bebei
alexandra
27 + cu 
poze
chinico spune:
Asiza sa-ti traiasca flacaul! las ca intreb si eu luni de circulara, trebuie doar sa-mi fac ceva timp azi sau maine sa scobesc pe net cum ii spune.
Fetele ne vedem luni, nu va suparati ca nu am timp sa va raspund azi, suntem pe fuga, dar luni reluam tot capitolul
a, sa nu uit. luni ma duc sa ma interesez de carucior,marcelac ca doar nu ma uit pentru mine, ci pentru tine....![]()
![]()
21+
alexandra_25 spune:
fetelor am pus niste poze dar sunt un picut mai vechi...de prin mai...am uitat sa le pun in album...sa vedeti muntii din partea asta de nord
alexandra
27 + cu 
poze
dolores spune:
crykett, buna,esti mamica de noiembrie decembrie????
dolores
24+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.
asiza spune:
Fetelor, dragutelor, va multumesc din suflet tuturor pentru felicitari!
-ici muuuulti pentru fiecare in parte!
Dar, va rog tare mult nu uitati de intrebarea mea...chiar ma streseaza lucrul asta: V-ati facut eco Doppler mai toate? Ce v-a spus medicul referitor la asta? Multumesc!
Alexandra, sunt frumoase pozele...de fapt demult vroiam sa-ti spun ca partea aceea de tara pentru mine e cea mai frumoasa, trebuie sa ajung sa o vizitez! Am vazut si cand a fost Teo Trandafir chiar in Sighet si mi s-au parut atat de frumoase imaginile televizate acolo....
Adina, si eu ma confrunt cu constipatie...nu e chiar asa rau inca, dar deranjant oricum...Pentru asta eu folosesc din cand in cand supozitor cu glicerina, care e recomandat in sarcina...
Dolores, multumesc ca mi-ai trecut caruciorul albastru la locul lui de cinste in listuta!!! ![]()
Pupici la toate!!!!
Oana
22+ cu mandrete de
...
saryta spune:
Salut mamici cu burtici tocmai ce ne-am intors de la mare unde a fost super si vremea si tot.Fetele s-au bronzat cum de altfel si eu sunt aproape neagra si am revenit la normal la programul nostru de zi cu zi.Am ramas un pic in urma cu cititul dar recuperez.Am pus citeva poze si o sa mai pun astazi si restul.Ieri am dat cu var in camera fetelor si astazi vreau sa incerc sabloanele trimise de Miro(multumesc Miro ca te-ai chinuit pt. noi raminem datoare).Daca ies bine va pun poze.Hai ca mai vb. ma apuc de treaba.
Salutari tuturor mamicilor mi-a fost dor de voi.va pup.

Pa.
Mariana - 24+
cu
ANTONIA
Mamicuta de printese -ANDRA si SARA
bulisor spune:
buna fetelor, multumesc mult de tot ca m-ati bagat si pe mine in seama
, am uitat sa va spun ca avem 20 de sapt si 4 zile si suntem foarte jucaus mai ales seara si pe la amiaza cand sunt la servici culmea,in legatura cu datele personale trebuia sa mai dau UM 29.03.06 si DN 23.09.1979.Am si eu o intrebare ce face in plus eco Doppler fata de eco normal?Sper sa treceti cu bine de caldura si sa nu va stresati prea tare.Eu incerc sa ma tin tare caci sotul nu suporta caldura deloc si cineva trebuie sa fie pe pozitii.Va pup si weekend cat mai racoros dc se poate.bulisor
+ 20