Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 16
asiza spune:
AVEM BAIETEL!!!!!!!!

Nu am apucat sa citesc din urma...revin maine cu detalii, ca e tarziu! Pupici la toate! 
Oana
21+
asiza spune:
Buna dimineata, gravidutze!!!!
Asa cum v-am spus deja, avem un baietel...I-am vazut toate cele la ecograf si, desi ne doream fetita (asta nu inseamna ca baietelul lu' mama e mai putin dorit), bb-le nostru flutura cu mandrie o pereche de coitze si-o putzuca!
Cristi, sotul, tot intreba medicul ca nu e posibil sa avem vreo surpriza (cred ca el tot spera sa-i zica medicul ca exista sanse sa fie fetita), insa medicul nu si nu...ne-a aratat clar...al meu sot filma, a dat un zoom si s-a convins si el cam ce poarta al nostru "copchil" intre picioare!!!!...apoi i-am vazut la bb si toate degetelele de la maini si de la picioare, asta apropos de discutia pe care am avut-o noi aici pe forum, toate erau cate trebuie si fix unde trebuie! Masuratori nu am sa va dau ca nu mi le-a scris, insa totul e in grafic...pentru mine e de ajuns sa stiu asta!
Buuunnn...printre miile de intrebari pe care i le-am pus medicului, a fost si asta cu Doppler, Ir-uri etc...Mi-a spus ca noi nu e cazul s-o facem, ca se face doar in cazurile in care se suspecteaza suferinta fetala...acuma, vin eu la voi cu o intrebare: Voua ce v-au spus medicii vostri referitor la asta? Toate ati facut si eco Doppler? Apoi mi-a dat unda verde la gimnastica pentru gravide, mi-a spus si el sa ma fac cu Lioton gel, iar in cazul in care se va ingrosa gluma cu varicele sa merg urgent la el sa-mi dea nu stiu ce medicamente sa le iau pana la sfarsitul sarcinii...Sper sa nu fie nevoie!
Multumiri celor care s-au ingrijorat/au intrebat de mine...si scuze ca am intrat asa tarziu, dar am avut musafiri: chinico, melinda, alexandra, marcela!...Multumesc de felicitari Crykett. 

Revin cu raspunsuri....
Oana
21+
asiza spune:
Desiree, cum esti azi? Imi pare rau ca nu te pot ajuta, nu stiu chiar ce-ar trebui sa iei; eu zic sa mergi la alt medic de urgenta...probabil va trebui sa iei ceva ovule sa treaca! Ai grija de tine! Am mai intrebta ieri la ginecolog si de dozarea asta de anticorpi (pe care eu am facut-o deja de 2 ori) si mi-a zis sa o repet la fiecare 8 saptamani...Io-l ascult! 
Chinico, am intrebat si de circulara de cordon si mi-a spus ca inca e prea devreme sa discutam despre asta...io n-am priceput pana la urma se vede la eco sau ba...ca mi-a mai zis el ceva echivoc din care eu am dedus ca uneori se vede alteori ba...da' insist si data viitoare cand merg!![]()
Bulisor, bine ai venit in
...Te mai asteptam la taclale!
Zina, nu stiu daca ai observat, insa ti-am raspuns si eu si nu numai eu...sper ca ti-au fost de un real folos raspunsurile noastre! Ai grija de tine!
Emacarli, bine ai revenit! Sa-ti traiasca
, sa fie sanatoasa si frumoasa, iar tu sa ai o nastere usoara! In cate saptamani esti? Unde vei naste si cu ce medic?...probabil ca esti din nou moderata fiindca ti-ai schimbat ID-ul....altfel nu-mi explic!
Marcela, acuma ca ai net acasa, poti fi mai mult pe langa noi, nu???? ![]()
Adinazot, m-am enervat raaauuuuu cand am citit despre vizita "prietenei" tale...eu zic sa-i spui clar ca nu mai exista o data viitoare cand sa-ti calce pragul..a venit doar sa te supere si sa te enerveze dintr-un sentiment clar de adanca frustrare, izvorat probabil din invidie??????? sau ce???? E o....n-am voie sa scriu aici, ca ti-as spune io ce e...Tu ai grija de tine, ca mai ai putin...
Chris, sa va traiasca finutul/finuta...si noi am botezat de doua ori anul asta si nu stiam crezul pe de rost...ne-a dat popa si l-am citit...n-am inteles de ce sa-ti puna popa bete-n roate, ba sa mai si pomeneasca de bani...e un nesimtit si un nerusinat in cazul asta! Sorry...asta-i parerea mea despre popii materialisti care nu au nici in clin nici in maneca cu cele dumnezeiesti!
V-am pupacit pe toate...sa aveti un week-end frumos, relaxant si linistit!
Oana
21+
asiza spune:
Am schimbat si noi semnatura....la saptamani trebuia sa mai asteptam pana maine, da' n-am mai avut rabdare....
...i-as scrie si numele, insa n-am un nume...mai cautam si vedem...noi eram convinsi ca e fetita asa ca tot despre fetite si numele lor am discutat...bine ca nu ne-am apucat sa cumparam hainute roz...ca era cat p-aci...nu stiu de ce eram asa fixati pe fetita....
...
Oana
22+ cu mandrete de
...
marcelac spune:
'Neata burtici!
asiza - nu te pot lasa sa vorbeshti singurica... FELICITITARI pt FECIOR

Sa fie sanatos ca fete o sa itzi aduca el de o sa zici "stop!"
ce bine ca ai numai veshti bune si toate sunt ok! Nici noi nu avem nume de baietzel si acum ca ne-a zis ca ar fi fetitza nici nu mai suntem asha motivati sa cautam... nu stiu ce ne-om face daca flutura ceva intre picioare... ca si hainutze a inceput sa primeasca pe roz si chiar o rochitza... o sa radem bine daca e baiat ![]()
marcela
24+
adinazot spune:
ASIZA,FELICITARI PT BAIETANDRU!!!SA ai o nastere usoara si sa va bucurati de el multttttt!
NU o sa o mai primesc deloc in casa pe prietena ,i-am povestit si sotului care in momentul ala nu era acasa,si a zis sa nu o mai prinda pe la noi.
Eu deocamdata nu am vergeturi pe niciunde,dar pot aparea,nu?eu folosesc o crema de portocale pt elasticitate,RICA,e f buna.Dar nu ma dau in fiecare zi,cam uit.
FEtelor,voi cum stati cu tranzitul intestinal???la mine a cam luat-o razna,ba constipatie,ba diaree...neplacut..
pupici
Adina 27+
Alessia
poze
Adina diverse
Zina spune:
Asiza, felicitari pentru baietelul tau! Si multumesc si pentru raspunsul la intrebarea mea.
Marcelac, iti multumesc pentru sfaturi, asa am sa fac, dar nici lapte nu este voie? Oricum, trec pe peste si legume si fructe. In ultima vreme e adevarat, am mancat in fiecare dimineata oua ochiuri, unt, mancam smantana, si exact tot ce nu trebuia (nu stiam ca am asa valori mari). Si cred ca vor scadea si dupa nastere si cu un pic de regim. Mi-am luat si soia, e buna?
In rest, totul e bine, doar ca dimineata ma simt cel mai obosita. Ma trezesc, mananc ceva si ma pun inapoi in pat. Voi cum sunteti?
Pupici la toate fetele,
Zina
29+
dolores spune:
Bulisor si Emacarli bine ati venit in
, va rog sa lasati datele voastre si anume UM, DPN, spitalul si dr cu care veti naste si data nasterii voastre...in rest va doresc sarcini usoare in continuare..
adinazot nu-mi vine sa cred ce am citit...nu-mi pot da seama cum cineva poate spune o asemenea aberatie...scuza-ma nu ti-e prietena si e calr ca e invidioasa pe tine, iar tu vei duce sarcina la bun sfarsit si te rog sa stai linistita ca eu am vazut gravi la 8 luni care aveau o idee de burta...si au nascut copii grasuni....te pup si data viitoare sa nu o mai primesti pe prietena asta a ta...
dolores
24+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.
dolores spune:
asiza felicitari mamico 
...te trec la listutza cu carucior albastru
marcelac ieri am introdus id-ul tau in liasta mea de mess..dar cred ca ai respins-o...e adevarat???? ca sa stiu sa nu mai incerc
dolores
24+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.