Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melinda25 spune:

Asiza, unde esti??? Vino cu vesti? Avem emotii pentru tine!
Te astept, nu ma duc la culcare pana nu vii!!!!

Melinda 25+ Dominik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Am mai pus si eu niste poze cu o burtoaie si 13 kg in plus,am cu ce sa ma laud,nu?

Adina 27+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

desiree l-am intrebat pe dr si chiar am insistat, mai ales ca citisem si eu pe net despre diverse gravidute in acceasi situatie, unele cu vaccin recomandat, altele fara. de aia am si acordat atentie aspectului. poate conteaza si daca ai mai avut sarcini in prealabil, nu stiu ce sa zic. in cazul meu e prima. tinand cont ca parerile sunt impartite, merg pe mana doctorului, si o sa-mi faca in primele 72 de ore de la nastere. eu stiam de mult de problema cu rh si mai discutasem in prealabil si cu alti dr, care mi-au zis acelasi lucru.tare nu as vrea sa cred ca toti 4 gresesc.

chris 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

YUPIIIIII!!! am net acasa!

madaluta - si eu am 30 de ani, si fara urme de vergeturi pana acum... si te asigur ca nu vrei sa imi vezi sanii... sau oi fi eu mai tanara asha cum gresheshte mai mereu lumea care ghiceshte cati ani am...

desiree - eu cand am simtit ca ceva ar putea fi in neregula am folosit de fiecare data dupa ce am fost la toaleta gelul intim antibaterian. Am gasit unul f bun, LACTACYD Femina, este si gel si sunt si servetele umede intime, usor de purtat in posheta si folosit in afara casei - ex: birou. Incearca cu asha ceva. In afara de asta, spalat cu bicarbonat sau ceai de mushetel, nu stiu ce sa mai zic. Ai grija insa si cu stersul si spalatul sa nu o faci totusi prea des si sa nu intri in vagin, trebui si sa lasi flora sa se refaca. Asha ca foloseshe asha ceva numai dupa ce ai fost la toaleta sau daca nu mergi mai mult de cateva ore (4...) si te jeneaza.
OK de mail, te pun pe lista. Cand vor fi peste 10 fete fac frima postare, ok?

marcela 24+

Mergi la inceput

ce faceti fetelor,v-ati dus toate la culcarica?Mai devreme am avut o vizita care m-a cam scos din pepeni,o 'prietena',tare binevitoare a trecut pe la mine cica preocupata foc de mine si de sarcina mea,si care atunci in momentul cand m-a vazut imi spune ca am burta mica,si ca precis nu duc sarcina la capat...stiind ca am pierdut o sarcina mai demult(si ea a pierdut una tot atunci cand am patit-o eu).Am incercat sa nu o bag in seama,dar am simtit asa o rautate din partea ei sa imi spuna asta,mai ales ca stie ca am probleme si stau tot cu frica in san...Of,cred ca nu o sa mai primesc astfel de vizite...
va pup

Adina 27+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

mamicutelor.....eu am intrat sa va spun noapte buna.....am fost cuminte si v-am citit...maine fiind libera promit sa va scriu la toate....dar acum sunt asa de obosita....si picioarele sunt ca si niste gogosi....asa ca nu ma mai chinui si ma duc la nani....
Nu pot sa plec pana sa nu-i spun adinei ca e o mamica frumoasa foc....ce corp ai la 27 de saptamani....de invidiat...eu ma revars in toate partile.... si sa nu mai asculti prostiile tuturor.....conteaza ceea ce crezi tu....
Dolores am tras cu ochiul la poze.....si am vazut hainutele...ce frumoase sunt....ce dragi imi sunt asa de mici....
Asizuca eram sigura ca atunci cand intru o sa vad ca ne-ai scris si ca ne spui si ce e bebe.....dar sunt mirata....acum ori sarbatoriti ori ceva nu e bine....sper sa nu fie rau....
Pupici dulci la burtici de mamici si Noapte Buna......

alexandra 27 + cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

va zic noapte buna tuturor, mamici si bebelusi.
noi maine avem zi importanta, botezam prima data, si nici nu am apucat sa invatam crezul. in mod normal nu ar fi nici o problema, am inteles ca te mai ajuta si tata popa, dar in cazul de fata e un tata popa sucarit ca nu am contribuit substantial la biserica, si ne asteptam la diverse figuri. ironia e ca aveam de gand sa bagam mana f adanc in buzunar, dar asistand la o slujba am vazut ca respectivul, in mijlocul slujbei, vorbea in gura mare ca ion ionescu, director la fabrica x, nu a contribuit, fapt care mi s-a parut absolut nepotrivit, asta ca sa fiu eleganta. in plus, am avut si niste mici apropouri la nunta finilor, care ne-au deranjat f tare, nu ca am fi noi cei mai sensibili, si nici ca l-am fi anuntat de planurile noastre de a da ceva, ci pt ca a sarit cam rau gardul.daca tot am de gand sa fac o fapta buna, nu vad de ce mi-ai forta mana, mai ales ca nu se putea afirma ca nu am dat niciodata nimic. e drept ca nu la fel de mult ca suma pe care o avem in minte. asa ca tineti-ne pumnii si maine, sa nu ma enervez, ca poate ma afuriseste popa prin biserica, ca i se pare lui ca nu ma conformez indicatiilor lui. iar banii respectivi tot vor ajunge la o biserica, dar nu la asta, pt ca o facem in numele cuiva si chiar dorim sa facem acest gest.

chris 23+

Mergi la inceput

zina - eu am avut inainte de sarcina, anul trecut in toamna un puseu urat. Mi-am facut analizele orecum intamplator pentru ca tocmai venisem din Africa unde facusem si malarie (tratata acolo ok, complet) si medicul meu era curios sa vada "cum stau in general". Si s-a cam speriat cand a vazut ca aveam colesterolul 264 la 29 de ani, 160cm si 53kg. Asa ca am convenit impreuna sa incercam initial cu regim si daca nu biruim sa trecem la medicatie. Dar a mers. E adevarat ca eu atunci am tinut un regim destul de strict. Ca principiu un regim strict vegetarian, fara carne de nici un fel, fara lactate de nici un fel si fara oua, deci nici un produs animal, plus fara alune si nuci si fara margarina. Recunosc ca m-am mai scapat la cate un iaurt, dar in rest am fost f cuminte, timp de 4 luni. si dupa 4 luni aveam colesterolul 183. Si am fost felicitata pe bun merit
De atunci am fost ceva mai atenta la ce mancam, am reintrodus incerc carnea, dar evit in continuare sa maninc porc... si altele. Dar ce sa ma fac daca imi place untul si smantana, si branza...
In sarcina am facut testul la 16 saptamani si aveam 213. Doctorii au zis ca e ok si sa nu imi fac nici o grija. Oricum eu sunt in continuare atenta la ce stiu ca nu ebun, dar in afara de alune am mai mancat din toate.
Ce trebuie sa stii este ca galbenusul de ou este otrava curata pt tine, mai rau decat grasimea de porc in aceeasi cantitate.
Eu itzi recomand sa evitzi produsele animale cat poti, cred ca este chiar un subiect pe forum despre fete vegetariene, si cred ca sunt si dintre fetele noastre vegetariene, asa ca ti-ar putea da idei de retete. Legumele proaspete la gratar sunt delicioase in perioada asta. Proteinele de acre are nevoie bb le poti compensa din ciuperci si fasole boabe.
Ma bucur daca itzi sunt de ajutor, daca imi mai amintesc ceva itzi spun!

marcela 24+

Mergi la inceput

ALEX,mersi si dr ma cearta ca m-am ingrasat prea mult.Asta este,mai mult nu pot sa fac...
Pupici ,noapte buna!!!

Adina 27+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Bamboleta - eu am ami zis, folosesc Asla Vital si sunt multumita. Pe burta si coapse unde se ocupa tati in fiecare seara nu a aparut nimic, desi creshterea a fost f brusca. In schimb pe sani, unde nu am folosit de la inceput ca ma tot gandeam sa caut o crema speciala pt sani, au aparut!

Emacarli - unde ai vazut Gracom in Cj si daca gaseshti solutiile alea spune si aici, sa folosim si noi... daca se poate

Roxana - primit PM, bagat la listutza

Desiree - primit mail, bagat la listutza

Noapte buna burtici, ne vedem dimineata, dar nu foarte devreme

Asiza - tu eshti consemnata sa intri prima si sa ne dai veshti bune

marcela 24+

Mergi la inceput