Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare burtici

Azi nu am avut o zi prea buna multa umblatura,caldura si nervi si bebelina mea s-a cam agitat

Chris80 -felicitari pt.

Desiree -eu zic sa incerci spalaturi cu "tantumrosa" e bun pt mancarimi,dureri si roseata da un search pe google si vezi indicatiile,nu cred ca ar fi contraindicat in sarcina

Ramsan -la suculet o sa mergem cat de curand,si eu am cateva vergeturi pe fundulet dar nu se vad prea tare si sper sa nu mai apara altele ,in schimb mi-a aparut celulita pe picioare si se vede f urat

azi am luat rezultatele la analize,mi-au iesit niste valori mai mici decat ar trebui sper sa nu fie nimic grav marti ma duc la ecografie sa vad ce face bebelina

ce crema imi recomandati pt celulita dar sa aiba efect?

pupici

bamboletta 27+ bebelina
"poze"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna fetelor, cuscra etc, ce faceti sa nu ma certati rau dar trebuie sa recunosc ca sunt o mama denaturata care nu il lasa pe bebe sa se odihneasca, dupa ce ca marti dimineata la ora 5 am plecat spre nordul moldovei la a mea bunica, am stat cateva ore si ne-am intors inapoi si am ajuns la 6 dimineata, deci oboseala la greu aseara am fost la party la bamboo la piscina a fost ziua la un client si ne-a invitat la ziua lui bineinteles fite peste fite, a cantat Nicoleta Luciu, Adrian Minune, Florin Salam, a fost bautura si mancare din belsug si fete dragute finute bine imbracate dar ce folos ca au baut toata noaptea si spre dimineata erau bete si disgratioase? Oricum prietenul meu Adrian mi-a cantat in mare fel si dedicatiile pt a mea bebelusa curgeau neincetat.A fost frumos dar tin sa va spun ca bb nu s-a oprit din dansat si toata noaptea a miscat,poate de la oboseala dar mamica ei draguta nu s-a dat dusa pana in zori, si azi iar la firma ca doar e o noua zi, nu? Asa ca numai acum printre picaturi am putut sa intru si sa va spun ca sunt bine.

Dolores mama am vazut ca ai sunat, merci pt grija dar tocmai vroiam sa iti scriu.Pupici o mie si la ginerele meu doua mii.

Mai am treaba dar promit sa citesc tot cu lux de amanunt, pupici

Cleo 26+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emacarli spune:

Am reaparut si eu f bucuroasa ca in fine sunt mai multe fete care scriu nu tot 2-3 cum era inainte, am vazut chiar si fete din Cluj, va pup, eu voi avea fetita si o va chema Sorana Emeea, nume f apropiate cu ale lui mami si tati ai ei.

Mergi la inceput

MARCELAC: sa stii ca si eu m-am hotarat pentru un carucior graco dar se numeste... si autobaby mi-am luat deja tot de acolo. in cluj nu prea se gasesc modele multe , doar 2-3 de la firma asta si din pacate nu cele mai reusite, acuma caut si eu o solutie de unde sa il iau sa fie mai rentabil.

emacarli

Mergi la inceput

eu am trecut demult de moderare , nu stiu din ce cauza se reia.

emacarli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Fetelor o sa pun si eu poze cu lucrusoarele pe care le-am cumparat, dar mai am un pic de treaba si le incarc imediat.

Am mai citit in urma, am citit si de problemele cu care va confruntati dar din pacate nu stiu ce sfaturi sa va dau ca nu am trecut prin asa ceva, sper sa se rezolve repede promlemele, va tin pumnii la toate.

Cleo 26+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Buna seara, fetelor!
Am luat legatura cu Mirona si mi-a spus ca nu mai ajunge pe litoral, era deja pe drumul spre casa, dar ramane pana duminica la parinti, deci duminica probabil ca va intra aici.

Dolores, daca poti, adauga tu pe listuta cele 2 fete noi, Bulisor si Emacarli, Bulisor a postat pe pagina trecuta si fiind la primul mesaj este inca moderata, probabil ca n-ati vazut-o.

Marcela, iti trimit pm cu nr de telefon.

Roxana25+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Desiree, nu stiu ce sa-ti spun ,tot candida banuiesc si eu, incearca cu spalaturi, dar la exterior, eventual putin si interior, nu cu irigator , stiu ca am avut si eu tricomonas+candida la una din sarcini si mi-a dat niste ovule(nu mai tin minte numele) si spalaturi cu: galbenele, tantum rosa, parca si pelin, nu-mi mai vine acum in minte, dar mai erau. Mi-a spus clar ca nu cu irigatorul.

Roxana25+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Bine v-am gasit,fetelor!
Vreau sa va pupacesc pe toate foarte tare pentru ca imi sinteti foarte dragi si pentru ca meritati!!!
Noi am avut o zi mai buna decit cea de ieri...,slava domnului...si acasa cum am ajuns...,am facut repede un dus ,la fel de repede v-am citit si acum vreau sa-mi jumulesc parul de pe picioare.Incep sa ma simt mai greuta... si ar fi si cazul ca doar crestem,crestem.Burtica imi este din ce in ce mai greu s-o mut de pe o parte pe cealalta.Cel mai bine ma simt dimineata,ma trezesc asa usurica si sprintena....,de-mi vine sa fac o groaza prin casa.Seara ,in schimb...,daca mi-am aranjat prin camera si mereu am de aranjat cite ceva...si apoi ma asez confortabil...,cu macaraua ma mai ridici.Simt ca ma dor toate,de la spate la picioare si nici la baie nu-mi vine sa ma duc.
ASIZA,sa stii ca apa de gura nu mai folosesc de citeva luni...,cind am ramas insarcinata foloseam Listerine,dar nu am mai suportat-o delos si am renuntat la ea,pasta de dinti folosesc Blend....stii tu care....Stiu ca este normal in sarcina sa singerezi mai usor din cauza hormonilor,asa ca eu nu imi fac griji.Mersi de griji ,te pup.
Acum am sa ma rostogolesc in pat intr-o pozitie mai confortabila...,am sa-mi iau telecomanda aproape,pepenele si ceva dulce si pina vine sotul meu scump si drag asa am sa ramin.
PS:am uitat sa va spun ca aseara am dormit groaznic din cauza unei masele,aceiasi ca de obicei...si am si remarcat care este cauza...,m-am spalat pe dinti seara cu apa rece.Am sa incerc sa evit ,de-acum de totttttttt,recele seara ,ca nu se mai poate....

dandusa 29 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

desiree imi pare rau dar nu stiu ce sa-ti spun, din ceea ce descrii tu, scurgere cu "strigaturi", imi da si mie impresia ca e candida,dar mai stii...incerca baia cu bicarbonat...cred. Ce ar fi sa te duci la un alt medic, daca e al tau e in concediu, un consult nu strica!

asiza sper ca totul e bine, io ma duc la nana, te

dandusa si eu am energie parca dimineata mai mult decat seara, si parca si burtok bebelos e mai mic..poate de aia`

Somn usor gravidute,ne vedem maine.

21+

Mergi la inceput