Miresele anului 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

va salut stimate viitoare doamne si actuale doamne!
o cafea, un ceai ceva?
in sfarsit am si eu o alta stare de spirit in aceasta dimineatza!
a venit mama mea si ma bucur foarte tare!

cristinica multumesc mumos!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ginutza cu placere.
O cafelutza e bine venita, multumesc.

Moko nu se da nici un cadou dupa cununia civila ofiterului, dar daca faci la Primaria sect. 1 , ofiterul iti va zice sa lasi un buchet de flori caci e ziua unei colegi ( probabil ca sa nu ii mai cumpere neveste-sii flori sau poate amantei) Na!!! Ce rea sunt...

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza si de la mine. Prinde bine si ceai si cafelutza, doar fierbinte sa fie, ca s-a racit afara.

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

nici eu nu am de gand sa ii dau ceva ofiterului!
in cel mai rau caz o sa ii dau maine tipei care mi-a bagat actele ceva, ca in rest nu am de gand sa dau nici macar un piscot fara sa il merite si oricum dc stau si aprofundez problema e job-ul lui sa ma cunune, nu?

fetelor nu stiu cum e la voi , dar aici la mine in Stefan cel Mare e crunt!!! e friiiigggg de nu se poate!
chiar am zis ca a venit iarna!!!
sper ca in ziua de 24 sept sa fie cald, ca altfel am dat-o in bara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ei acuma n-a fi tot frig si innorat pana la primavara.

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

Buna dimineata! Vreau si eu un ceai, ca-s un picutz racita si face bine!
Am mai aterizat si eu pe aici, ca am mai avut o saptamana de concediu (ce frumos a fost si ce repede a trecut ), iar apoi m-au luat toti de proaspata si nu prea am reusit sa scriu. Doamne, ce de fete frumoase aici! Si sunt covinsa ca tot or sa mai fie!
Hai ca ma intorc la lucru, nu inainte sa va felicit, frumoase doamne, pentru Ziua Z s sa urez spor la pregtiri viiotarelor!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau77 spune:

Neatza' fetelor. Vin si eu la o cafelutza fierbinte.
Da' chiar ca s-a facut frig.

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

...si aici e un frig de parca ar fi octombrie si ploua intr-una...vreau si eu putina cafea!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila

Wedding Day
Honeymoon

Just Married

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

quote:
Originally posted by cristina_26
Moko nu se da nici un cadou dupa cununia civila ofiterului, dar daca faci la Primaria sect. 1 , ofiterul iti va zice sa lasi un buchet de flori caci e ziua unei colegi ( probabil ca sa nu ii mai cumpere neveste-sii flori sau poate amantei) Na!!! Ce rea sunt...
Cristina

Neatza!
Hi hi hi ... Si voua? Noua ne-a cerut Dl. Toma doua buchete "pt fete" . Insa eu, afurisita, nu am dat . Adica ce? Sa dau eu din buchetele primite de mine? Nu ma induram de niciunul . Erau ale mele! Mi s-a parut un tupeu fantastic si o nesimtire crasa sa ceara asa ceva! Pt mine fiecare floricica valora enorm pt ca erau primite de la cei dragi. Cand ni le-a cerut, discret, soptindu-ne in ceafa, am raspuns un "bine" din coltul gurii, apoi am iesit la pupaturi si sampanie si m-am facut ca ploua. La un mom dat a venit puiu' la mine sa ma intrebe dc dam flori si i-am spus raspicat ca nu dau nici o floare! Nesimtitii!!! si am plecat foaaarte mandra de bratele mele pline de flori

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Divine girl
Neatza!
Hi hi hi ... Si voua? Noua ne-a cerut Dl. Toma doua buchete "pt fete" . Insa eu, afurisita, nu am dat . Adica ce? Sa dau eu din buchetele primite de mine? Nu ma induram de niciunul . Erau ale mele! Mi s-a parut un tupeu fantastic si o nesimtire crasa sa ceara asa ceva! Pt mine fiecare floricica valora enorm pt ca erau primite de la cei dragi. Cand ni le-a cerut, discret, soptindu-ne in ceafa, am raspuns un "bine" din coltul gurii, apoi am iesit la pupaturi si sampanie si m-am facut ca ploua. La un mom dat a venit puiu' la mine sa ma intrebe dc dam flori si i-am spus raspicat ca nu dau nici o floare! Nesimtitii!!! si am plecat foaaarte mandra de bratele mele pline de flori

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

asa le trebuie!!!
bravo!

Mergi la inceput