Miresele anului 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 24
moko spune:
mai intru si eu, in graba, pe aici- sa le urez inca odata "CASA DE PIATRA!" celor ce au devenit "duamne" zilele trecute si sa admir albumele de fotografii "proaspete"!!
eu sunt pe ultima suta de metri-azi am rezolvat ultimele detalii la serviciu( cand toata lumea se intoarce la serviciu, eu am fost sa-mi prelungesc concediul) si la primarie sa mi se confirme ora de 10,30 de joi-aveam mari emotii, dupa peripetiile cu certificatele prenuptiale!
casa mea e intoarsa pe dos si tot incerc sa-mi fac curaj sa incep curatenia- probabil ca abia maine voi reusi!
aaa, voiam sa mai intreb proaspetele doamne daca s-au pregatit cu ceva pentru ofiterul de stare civila( cafea, sampanie,ceva)..mi-amintesc vag o discutie in care cineva spunea sa nu uitam de asta si nu stiu daca e o regula sau optional.
pupilici la miresici si nevestici!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze
ginutza2002 spune:
eee in sfarsit o veste buna!!!
sambata pe 16.09.2006 ora 12.30 voi deveni doamna cu acte in regula!!!
yupiiii!!!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
Alynutza spune:
ginutza, ati depus actele?
moko, mai ai putin, spor la ultimele pregatiri! Eu nu stiu sa se fi discutat asta, ci mai degraba "atentii" pentru a obtine ora/data dorita. Eu personal n-am dat nimic la starea civila cand ne-am casatorit, nici n-am vazut alte perechi cu cafeaua/sticla de sampanie dupa ei.
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
ginutza2002 spune:
inca nu le-am depus, dar am reusit sa ne rezervam ora si ziua cu ajutorul unei 'cunostiinte'!
Alynutza spune:
Foarte bine. Noi am incercat sa rezolvam, dar nu am reusit, ni s-a spus ca nu se poate, ca nu se merge pe "pile", ca au fost scandaluri mari in primarie din cauza asta, etc. Prin urmare, ne-am trezit cu noaptea in cap ca sa prindem ora dorita, am prins-o, ok, nimic de zis. Doar ca in ziua Z, cand ne-am prezentat la starea civila, nici vorba de 4 cupluri pe ora (adica din sfert in sfert de ora cum era facuta programarea), ci mergea ca pe banda rulanta, din 5 in 5 minute. Sa nu mai spun ca ii stiam la fata si pe cei care ar fi trebuit sa fie inainte si dupa noi, ca erau chiar in fata, respectiv spatele nostru la coada si s-au programat chiar inainte dupa noi, si nu i-am vazut acolo.
Asa ca foarte bine ca ati reusit sa rezolvati, sa nu stati cu stres, cum am stat noi.
Nunta noastra de vis
Luna de miere
ginutza2002 spune:
chiar la tine ma gandeam cand am facut programarea!
ca stiu ca tu ai mai spus patania ta pe forum si ma gandeam cu groaza sa nu mi se faca vreo bucurie!
moko spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
moko, mai ai putin, spor la ultimele pregatiri! Eu nu stiu sa se fi discutat asta, ci mai degraba "atentii" pentru a obtine ora/data dorita. Eu personal n-am dat nimic la starea civila cand ne-am casatorit, nici n-am vazut alte perechi cu cafeaua/sticla de sampanie dupa ei.
alynutza, sunt sigura ca am auzit de asa ceva , stiu si cine zicea- ce nu-mi mai amintesc este daca se discuta pe subiectul asta(miresele anului 2006) sau in alta parte! ideea e ca mi se parea cel putin ciudat ca la sfarsitul ceremoniei sa inmanez pungutza cu "ceva" ofiterului.. nu pentru ca as saraci din asta, dar imi este foarte greu sa dau sau sa primesc "atentii"!!..asa ca am scapat de grija asta!
ginutza, bine ca ati rezolvat de acum, o grija in minus pentru mai tarziu!
am fugit la "infrumusetzat"( pensat, epilat, alte alea)!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze
Alynutza spune:
moko, lasa, noi facem campanie anti spaga. Ma si pufneste rasul numai cand imi imaginez eu mireasa cu pungutza dupa mine. Anyway, eu sincer nu-mi amintesc de asta. Rasfatzeala placuta!
Nunta noastra de vis
Luna de miere
pepenash spune:
Dupa o scurta delegatie, revin si eu cu ganduri bune pentru proaspetele doamne. Sa va fie viata la fel de fericita ca si Ziua Z.
Urarile speciale pentru Krelia i le-am transmis telefonic, asa ca acum ii doresc doar sa se distreze si sa se relaxeze in luna de miere!
In legatura cu intrebarea ta, Moko, noi nu am dat nici un fel de "atentie" pentru programare (nu de alta dar noi am vrut pe 13 la ora 13 si nu cred ca s-ar fi inghesuit cineva), in schimb soacra mea a tinut mortis sa-i ofere o "atentie", drept pentru care i-a dus o sticla cu sampanie si niste fursecuri/prajituri. Daca ar fi fost dupa mine, nu i-as fi dat nimic pentru ca si-a facut treaba pentru care este platita, asa cum ne-o facem toti fara sa primim "atentii", dar eu am aflat abia dupa ce faptul era consumat. Ce bine o fi de tine la rasfat... Mult suuces!