Miresele anului 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

Stateam asa si ma gandeam zilele astea... ce frumos ar fi daca am realiza cateva fotografii cu miresele desprecopii (la un grup ma refer, cu cat mai multe dintre voi...). Ati pastrat rochiile de mireasa??? Cum va suna idea? Trimitem noi fotograf intr-una din zilele care va fi convenabila, si ne intalnim intr-un parc... O ora ar trebui sa fie suficient. Locatia ar trebui sa fie usor accesibila (Bucuresti orice parc mai putin Cismigiu)
Astept pari in cap, ca nu am cucuie inca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

ar fii super!
numai ca eu , din pacate, nu as putea sa vin!
inca nu fusei miresica!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau77 spune:

Desi mai am rochitza, nici eu nu as putea veni, nefiind din Bucuresti. Oricum e super ideea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

radu, daca imi dai posibilitatea sa mai port o data rochia aia altfel decat prin casa, o sa-ti raman vesnic recunoscatoare!
Plus ca asta a fost o idee pe care am vehiculat-o noi si anul trecut cand inca eram in cautari de de toate. Sa ne strangem in toamna si sa ne pozam in grup.
Eu sunt pentru!!!!Ar fi super!
PS: foste miresici, va dati seama ca trebuie s-o luam da capo cu machiaj si coafura?hmmm

Creta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Wow ce idee super... as subcrie si eu... din pacate nu sunt din Bucuresti...

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Radu e super ideea, pacat ca nu sunt din Bucuresti.

Fete ieri mi-am dus rochita la curata, pe proprie raspundere, caci le era frica de perlele si strasurile de pe corset. eu sper sa fie de calitate si sa nu se fi topit. Azi merg dupa ea, asa ca va anunt cum e.

Si aici e frig si ploua, am dat drumul la centrala.
Si Marco nu prea are haine gro0ase, ca-i sunt mici, sii uite asa, nu putem iesi din casa pe ploaia asta.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mie imi zine sa plang!!! Mi-am tuns parul tare sucurt, asa ca nu mai pot fi ca in ziua nuntii!!Eu sunt adepta parului scurt, dar mi l-am lasat special sa creasca pentru nunta!!!
DAR, nu este deloc o idee rea!!!!

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Divine girl

quote:
Originally posted by cristina_26
Moko nu se da nici un cadou dupa cununia civila ofiterului, dar daca faci la Primaria sect. 1 , ofiterul iti va zice sa lasi un buchet de flori caci e ziua unei colegi ( probabil ca sa nu ii mai cumpere neveste-sii flori sau poate amantei) Na!!! Ce rea sunt...
Cristina

Neatza!
Hi hi hi ... Si voua? Noua ne-a cerut Dl. Toma doua buchete "pt fete" . Insa eu, afurisita, nu am dat . Adica ce? Sa dau eu din buchetele primite de mine? Nu ma induram de niciunul . Erau ale mele! Mi s-a parut un tupeu fantastic si o nesimtire crasa sa ceara asa ceva! Pt mine fiecare floricica valora enorm pt ca erau primite de la cei dragi. Cand ni le-a cerut, discret, soptindu-ne in ceafa, am raspuns un "bine" din coltul gurii, apoi am iesit la pupaturi si sampanie si m-am facut ca ploua. La un mom dat a venit puiu' la mine sa ma intrebe dc dam flori si i-am spus raspicat ca nu dau nici o floare! Nesimtitii!!! si am plecat foaaarte mandra de bratele mele pline de flori

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Divine nici eu nu i-as fi dat, numai ca nu pe mine m-a intrebat ci pe sot. El fiind mai slab de inger , in acel moment i-a dat si , pe deasupra, i-a dat si un buchet de orhidee!!!!!1

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

salutare fetelor!!
la sectorul 3 va fi casatoria!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by moko

salutare fetelor!!
la sectorul 3 va fi casatoria!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

Felicitari MOKO!!!!

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput