Miresele anului 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

nitzuc, ti-am raspuns pe PM. Abia acum am vazut c-ai spus septembrie 2007. Deci ai timp berechet la dispozitie. Noi i-am contractat din februarie pentru iulie. Daca te mai pot ajuta cu ceva, cu mare placere.

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Clau, sa va bucurati de !

Oana, dar tu nu spuneai ca iti pastrezi numele de domnisoara? Te-ai razgandit?

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

...e o poveste si cu numele..initial am depus actele urmand ca fiecare sa ramana cu numele lui...apoi mi-a negociat contractul...si dupa nunta urma sa plec 18 luni in Germania, am obtinut 2 zboruri pe luna spre Ro....am realizat ca va fi foarte greu sa vin acasa din 2 in 2 saptamani drept pentru care am propus sa cedez sotului meu o parte din bilete...mi-a fost acceptata solicitarea sub mentiunea de a avea amandoi acelasi nume...sau de a face dovada ca suntem casatoriti....realizand ca imi complic viata si ca va trebui ca in aceasta perioada sa dovedesc de fiecare data ca e sotul meu pentru a putea ridica banii de bilete din cont sau pentru a putea face transferul banilor din cont....
...asa ca inainte cu 3 zile de starea civila am fost si am schimbat optiunea numelui...intre noi fie vorba inca imi pare rau ...si nu as stiut nimeni de schimbare decat mama si fratele meu...asa ca pentru toti cei prezenti la starea civila a fost o surpriza!
...iar pentru mine a insemnat o alergatura in plus intr-o saptamana rezolvand buletinul si pasaportul...mai trebuie sa ridic permisul care culmea cei de la politie nu vor sa il elibereze sotului meu desi e gata de 1 luna....mai bine il tin la ei...iar eu nu ajung in Romania in timpul saptamanii niciodata!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila

Wedding Day
Just Married

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Mercic mult, Cristina. Si tu ai fost o miresica tare frumoasa! Casa de piatra si voua si tot ce va doriti!

Nana Motoc

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Multumesc mult NANA

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Oho, Oana, ce de complicatii... Si eu azi merg dupa noul buletin, evident ca va urma si schimbarea pasaportului... Insa eu chiar mi-am dorit sa iau numele sotzului (nu ca al meu de fata nu era frumos, dar era chiar un nume de fata, si toata lumea se uita ciudat cand ma prezentam si asteptau sa mai spun ceva, plus ca multi il retineau ca fiind prenume si imi spuneau asa, ori eu il percepeam ca nume de familie). Cat despre carnet, nu poti sa-i faci sotzului tau o procura?

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Oana, cum ai rezolvat intr-o saptamana si pasaport si buletin? Se poate asa repede?

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare fetelor! scuze ca imi bag nasul in subiectul vostru dar am intrat doar sa transmit unei miresici (nana motoc) CASA DE PIATRA SI FELICITARI !!! superbe pozele chiar "de revista"totul super n-am cuvinte cum mai zicea si cineva mai sus ai putea fi pusa pe primul loc anul acesta ...eu una sunt impresionata

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Se poate asa repede numai daca ai pile sa iasa buletinul repede, de regula dureaza 2 saptamani legal.
Cu pasaportul se rezolva simplu pe urma pentru ca daca platesti taxa de urgenta, il ai in 3 zile.
Nu vreau s aimi mai amintesc cat am alergat dupa buletin si nu reuseam deloc sa il iau, iar pasaportul l-am scos pe ultima suta de metri, adica vineri la 14 iar noi am plecat sambata dimineata.
Multa bafta!

Nana Motoc
Fotografii nunta!

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by nushulica

salutare fetelor! scuze ca imi bag nasul in subiectul vostru dar am intrat doar sa transmit unei miresici (nana motoc) CASA DE PIATRA SI FELICITARI !!! superbe pozele chiar "de revista"totul super n-am cuvinte cum mai zicea si cineva mai sus ai putea fi pusa pe primul loc anul acesta ...eu una sunt impresionata

INGRID

Multumesc mult!
Si eu sunt tare mandra de ce a putut sa iasa!

Nana Motoc
Fotografii nunta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

salutare fetili!

Nana bine ai revenit!Casa de piatra si tot ceea ce va doriti voi! cred ca nu mai are sens sa mai spun si eu ca pozele sunt foarte frumoase si reusite, ca au zis celelalte fete inaintea mea!

cri la sala m-am dus sport imbracata la sedintele de coregrafie si incaltata cu adidasi. la ultimile finisari ale coregrafiei o sa ma duc cu pantofii de la nunta sa vaz cum ma descurc cu ei!

mai fetelor nici eu nu imi dau rochitza! iubita mea zicea ca atunci cand avem si noi casutza noastra (cand nu stiu ), la intrare vrea sa faca undeva un coltzisor cu amintiri, unde vrea sa puna si costumul lui si rochitza mea! cand mi-a spus prima oara m-a bufnit rasul si l-am facut nesanatos, dar stand si gandindu-ma mai bine chiar mi-ar placea sa le vad in fiecare zi!

va pup si va doresc o zi buna!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

ma alatur si io feletor care "si-au scos palaria" in fata fotografiilor lui nana( nu e prea corect gramatical, nu?)Frumoase- frumoase- frumoase!!
felete care au avut nunta week-end-ul trecut au fugit toate in luna de miere?...ca abia astept sa le citesc impresiile..mai ales acum, cand mai am si eu atat de putin...deja stau prost cu nervii, mai ales cand vad ca banutzii se cam duc si mai sunt o groaza de chestii de cumparat!!deh, om trai si le-om rezolva pe toate!!

ca sa nu cumva sa uit, tre sa spun de azi guru-ului nostru "Casa de piatra!!"si tot ce-si poate dori ea, sa devina realitate!!Maine trece deja in randul "duamnelor"!!!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

Mergi la inceput